Existuje pojištění na rizikové těhotenství?

klaraatd
5. pro 2016

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli holky nevíte, jestli existuje nejaké pojištění na rizikové těhotenství nebo neschopnost vydělávat peníze. A která pojišťovna to nabízí. A která pak přispívá na to že jste doma nebo ve špitále... Díky

nelam
5. pro 2016

Zalezi na diagnoze-pojistuje se prac.neschopnost a snad vsechny pojistovny uz dnes maji rizikove tehotenstvi osetrene tak,aby hradily pouze v nejnutnejsim pripade. Takova ta klasika,ze maminka zustava doma z duvodu nevolnosti nebo spineni hrazena neni. Jinak pobyt v nemocnici jsem mela u Allianz nastaveny na 500 na den a tam plnili bez ohledu na duvod pobytu.
Jinak ty dve hrubky v nazvu jsou jak pest na oko...😝

juli88
5. pro 2016

Proboha oprav si tu hrubku v nadpise😀

nelam
5. pro 2016

A jeste dodam,ze valna vetsina z nich plni az po uplynuti urcite doby (Allianz treba v plne vysi az za rok),aby se predeslo spekulantum,kteri najdou 2 carky a bezi se rychle pojistit,aby z toho neco kaplo. A ty,ktere lhutu nemaji by beztak neplnily,protoze byste tehu musela uvest v dotazniku a to by Vas nejspis nepojistily (nebo za peknou palbu). Pokud byste neuvedla,napadly by nepravdivost udaju.

lea212
5. pro 2016

Pokud vím, tak ne...Rizikové těhotenství je vyloženě ve výlukách...

lv
5. pro 2016

Dělávala to Allianz, ale prý už ani ta ne. Každopádně fakt i kdyby jsi to sehnala, určitě ne třeba těhotenství z ivf, rok od uzavření, jen některé diagnózy.. a je to dost drahé, no..

terezama
5. pro 2016

Ja treba mela myslim u cesky pojišťovny, ze v pripade ztráty zamestnani, platilo to i pro tehotenstvi mi budou pul roku posilat 5000 a nebudu to muset vracet. U tehotenstvi by to platilo az asi 10 mesicu po uzavření smlouvy. Nevim jestli to tak pravdu vyplaci. Ja otehotnela po dvou mesicich a nechala sem to zrusit.

magdalenax
5. pro 2016

@juli88 To je schválně..., v názvu diskuze špatně a pak v testu dobře..., jako, ... - nějak mi to ujelo, nejsem blbá, vyberte si

magdalenax
5. pro 2016

Připojištění na neschopenku rozhodně, ale jaké jsou tam podmínky, - či jaké podmínky daná pojišťovna má, to je těžké zodpovědět a navíc, pokud do těch pojišťoven budeš volat s takovým dotazem, bude jim předem jasné, oč Ti jde

lfranova
14. led 2017

Zdravím 🙂 s přítelem chceme letos, nebo příští rok začít pracovat na miminku, mám fyzicky celkem náročnou práci, takže na rizikové nejspíš půjdu. Takže z tohodle důvodu by mi to u pojišťovny neprošlo, že ? Pojišťovna plní pouze v případě zdravotních problémů, je to tak? děkuji za odpověď

absintka19
14. led 2017

@lv ja mam primo na rizikove tehu Alianz a drahe to neni. Jsou tam rizika vsechna na co se da pojistit a vy si vyberete.

lv
14. led 2017

@absintka19 aha, říkalo se, že to budou rušit (když jsem byla v čp). Ale to ivf tam není, že? A na jaká rizika, diagnózy? Jen jsem zvědavá (protože znám holky, co si to platily, a neplnilo se).

valeri10
14. led 2017

@lfranova to určitě neprojde.musí tam být nález dokazany doktorem z různých vyšetření.

lfranova
14. led 2017

@valeri10 tušila jsem to 🙂 dškuji za odpověď

absintka19
14. led 2017

@lv ja ho mam od 2015-Jde například o trombózy, embolie, nebo mimoděložní těhotenství, ale například i vrozené vady narozeného dítěte, jako je například Downův syndrom, rozštěp páteře a další.

absintka19
14. led 2017

@lv IVF tam neni, to neni rizikove tehu samo o sobe, bohuzel dnes je to bezna vec :(

lv
14. led 2017

@absintka19 děkuji. (Nemyslela jsem samotné ivf, ale to, že hodně maminek je rovnou po něm na rizikovem)

pavlanaty
14. led 2017

Staci se podle meho pojistit na pracovni neschopnost z duvodu nemoci...gynekolog ti preci do neschopenky nepise...rizikove tehu,ale pise tam diagnosu...pokud mas na mysli neco.konkretniho,staci si obvolat pojistovny a optat se,zda to nemaji ve vyluce...

absintka19
14. led 2017

@pavlanaty to jsoz dve veci. Pokud chces uplatnit pojistku na rizik.tehu tak se proveruje diagnoza-a samozrejne kod diagnozy se pise na neschopenku(jen na 1 dil)-to si pojistovna radne overuje a vyzada si dokumentaci. Na prac.neschopnost to je druha vec. Ja mam v pojistce tak rizik.tehu(pojistovna ma urcene diagnozy na ktere se plneni vztahuje), tak neschopenku, tak hospitalizaci, tam umrti....atd. Na netu se da u pojistovny docist jednak o vylukach a jednak i o plneni jak pisete.

aportek
14. led 2017

Pojištěná jsem na to byla u Alianz. Těhotenství rizikové (krvacení, tvrdnutí břicha apod.) Pojišťovna po mě chtěla miliony lékařských záznamů a papírování, takže jsem místo miminka řešila spíše toto. Nakonec mě to samozřejmě stějně neuznali... Aby pojišťovna něco platila, musí to být asi hodně závažné problémy v těhotenství, které budou trvat po celou dobu. Nějak tak mě to tenkrát psali, už si to nepamtuju. Ale vím, že jsem si říkala, co by mě sakra mělo jako být, abych od nich dostala nějaký peníze? Samozřejmě zdraví našich dětí je přednější, ale toto pojištění jsem zrušila.

vpaallova
20. únor 2017

Ahoj...já mám pojistku od Allianz....momentálně řeším mimoděložní těhotenství....chtěli spoustu papírů jak z práce, tak roční výpis od gynekologa rok před uzavřením smlouvy....mají mi vyplatit dost vysokou částku...tak jsem zvědavá jak se k tomu postaví,když mimoděložní mají přímo ve smlouvě....😒

cikom
20. únor 2017

Ahoj holky, já mám pojištění od ČSOB které se jmenuje přímo maminka a tam jsem pojištěná jen na těhotenství , denní neschopnost a nějaká rizika u porodu atd., ale plnit jde od 500 kč měsíčně takže je to docela drahé pojištění na to že vám to kryje jen rizika způsobená těhotenstvím nic jiného. Kdyby se stalo něco jiného co by nesouviselo s těhotenstvím tak by mi nemocenskou neproplatili.