Jak snížit měsíční spotřebu vody a ušetřit?
Ahoj holky, jdu sem srovnávat z trochu jiného soudku, zajímá mě vzhledem k naší rodině, jakou máte měsíční spotřebu vody, kolik platíte a kolik Vás na to doma je? Zdá se mi u nás moc velká, ale když tak počítám členy rodiny, kdy se všichni musí umýt, musím vyprat atd., tak nejspíš není zbytí. Máte případně tipy jak ušetřit? Děkuji za příspěvky
@kolibricek36 Mně toto vždycky přišlo jako děsný křečkování a přehánění...no, už to zavádím doma taky, protože spotřebu teplé máme fakt dost (konkrétně nevím, jen vím, že jsme dopláceli za loňský rok 4000 jen na TV). A děckám omezuju množství vody při koupeli, neexistuje plná vana až po okraj, ve které se budou ráchat půl hodiny.
@ninive211 já to dělám léta, že mi to divný nepřijde, už začla i tchýně takto šetřit. A to je něco.
@ninive211 ale zjistila jsem, že ty potvory už začli stahovat teplotu vody. takže letos bude tě teplé asi více, počítám.

@2hanah ještě se dá ušetřit, že vodu nebudeš vypouštět z koupání a sprchováni, ale vybereš do kýblu a použije se na splachování. Já to tak dělám. Jestli máme 12 kubíků teplé a 25 kubíků studené vody za rok. Jsme 3 členná domácnost.