Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?
Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱
@radi51cka A proč by ne? Za nějaký poplatek určitě ano a já bych byla ochotna ho zaplatit, je to velká pomoc rozhodně a zase tak extrémní částka to přece nikdy nemůže být.
@anezzzka36 No to málokdo má takové služby, já se ani nedivím :D Když si představím jak by tahali něco těžkýho na vyšší poschodí bez výtahu :D Nebo že by to ještě při tom vynášení poškodili - je to zodpovědnost celkem.
@anezzka3 Tady se můžeš mrknout na ty sety, aby sis to tedy uměla představit 😀 Podle mě super usnadnění rozhodování. https://www.sanitino.cz/sety-dřez-baterie
Podle mě není až takový problém vyjmout baterii a dřez zvlášť, ale pokud by to někomu problém dělalo, toto může být pomůcka. 😀
@jari110 To je též pravda a možná ani ne zdatný jako spíš aby se mu chtělo 😀 Ale když už je fakt třeba tak si to udělám i sama 😅 Druhá věc je jestli by se mi to tam hodilo. Tchýně tak kupovala gauč na míru, tchán jí nechal ať si všechno vybere že on to jen zaplatí. A dopadlo to tak že když už ho měla doma tak se jí nepozdával 🙈
@ditkla No já jsem osobně technický antitalent, takže u mě tudy prostě cesta nevede 😀
@fragranitový drez podle toho, co jsem si stihla nastudovat, tak jsou vysokovalitní a odolné, zatím ho ale vyzkoušený nemáme. ale každopádně, vypadají fakt luxusně. 😉
@klar_tek Samozřejmě, že záleží, co přesně objednáváš. Pokud si objednáš jen baterii, tak je jasné, že to poštovné bude nižší než když ti mají dovézt vanu. Vždyť si zkus na stránce vložit nějaké produkty do košíku a uvidíš sama. U samotné baterie máš například poštovné jen 97Kč, u větší zásilky se to logicky navýší, ale není to zase nic strašného.
@eliss232 no tak to pak nemáš bůhví co když si neumíš poradit sama 😀 ale zas možná se pletu a máš moc šikovného manžela 🙂 samozřejmě do některých věcí já taky radši nevrtám, neboť když tam něco zkazí chlap tak alespoň nemůže nadávat na mně 😀
@jari110 myslíš? co by se tam mohlo kazit?
@stelica51 a neexistují takové ty záchody se vstavěným bidetem? to mi přijde praktičtější.

@eliss232 A to vám zboží vynese až domů?