icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

radi51cka
20. zář 2024

@eliss232 A to vám zboží vynese až domů?

anezzzka36
23. zář 2024

@radi51cka A proč by ne? Za nějaký poplatek určitě ano a já bych byla ochotna ho zaplatit, je to velká pomoc rozhodně a zase tak extrémní částka to přece nikdy nemůže být.

anezzka3
23. zář 2024

@eliss232 a myslíš že to má nějaký smysl že dáš všechno jedné značky? mně se celkem pozdávají do kuchyně takové vyšší s ohebným ramenem a hlboký dřez. jen nevím jestli i tam jít do stejné značky baterie - dřez, jestli je to potřeba.

ditkla
24. zář 2024

@anezzzka36 No to málokdo má takové služby, já se ani nedivím :D Když si představím jak by tahali něco těžkýho na vyšší poschodí bez výtahu :D Nebo že by to ještě při tom vynášení poškodili - je to zodpovědnost celkem.

stelica51
25. zář 2024

@anezzka3 Samozřejmě, že nemusí být stejné značky, to je naprosto na tobě. To neznamená, že to bude méně kompatibilní nebo co. 😀
Ale pokud bys moc chtěla, tak jsem viděla i takové kuchyňské sety dřezu s baterií. Možná to někomu usnadní rozhodování.

klar_tek
26. zář 2024

@eliss232 A není tam pak drahší ta doprava? Nebo dá se to nakombinovat i s malými věcma? Za to se ptám, protože už jsem viděla někde že jen osobní odvoz a neumím si úplně představit že bych měla nějak dopravit domů vanu nebo kout :D

eliss232
30. zář 2024

@klar_tek Samozřejmě, že cena dopravy je fixní, jen proto, že si objednáš více věcí, neznamená, že se doprava navýší, to takhle reálně i někde funguje? 😀

anezzka3
1. říj 2024

@stelica51 nooo to nezní vůbec špatně. jako myslela jsem si že to prodávají takhle v celku všude proto mě to tady zaskočilo že se řeší zvlášť baterie zvlášť dřez. jinak takové ty multifunkční dřezy vypadají být taky fajn. jen nevím jestli bych to i využívala.

stelica51
2. říj 2024

@anezzka3 Tady se můžeš mrknout na ty sety, aby sis to tedy uměla představit 😀 Podle mě super usnadnění rozhodování. https://www.sanitino.cz/sety-dřez-baterie
Podle mě není až takový problém vyjmout baterii a dřez zvlášť, ale pokud by to někomu problém dělalo, toto může být pomůcka. 😀

ditkla
3. říj 2024

@stelica51 Jako asi problém by to nebyl jen to pak chce asi vodaře aby to správně zmontoval aby to někde neprotékalo. Tam se objednává na zakázku?

jari110
3. říj 2024

@ditkla A na co vodaře? Myslím, že to dokáže udělat každý chlap v domácnosti, který je alespoň trošku technický zdatný. 😅

klar_tek
7. říj 2024

@eliss232 No tak když máš toho víc tak podle mně i víc zatěžuješ to auto nebo je možná potřeba větší auto s jinou spotřebou a odvíjí se to na základě tohoto nebo taky od km.

eliss232
10. říj 2024

@klar_tek Nechala bych to úplně na toho prodejce, oni už vědí, co s tou objednávkou, to se neboj. 🙂 Ty nemusíš řešit nic. A když to takhle někdo vyřešené nemá, tak bych normálně popřemýšlela nad tím, jestli budu kupovat sanitu od nich nebo z jiného obchodu 😅

anezzka3
10. říj 2024

@stelica51 jo je tam toho hodně na výběr. ty fragranitové dřezy jsou hezké. jen aby byli i odolné 😀 koukám že i wc a bidety. jinak myslíte jsi že ty bidety mají reálne využití?

stelica51
16. říj 2024

@anezzka3 A proč by neměli? Za mě nejlepší věc na světě 😀 Jakože já osobně takový záchod doma nemám, ale v budoucnu jednoznačně plánuji mít. Měla jsem možnost si ho zkusit a je to naprostá pecka. 😀 To se s normálním záchodem prostě nedá porovnat 😀

ditkla
17. říj 2024

@jari110 To je též pravda a možná ani ne zdatný jako spíš aby se mu chtělo 😀 Ale když už je fakt třeba tak si to udělám i sama 😅 Druhá věc je jestli by se mi to tam hodilo. Tchýně tak kupovala gauč na míru, tchán jí nechal ať si všechno vybere že on to jen zaplatí. A dopadlo to tak že když už ho měla doma tak se jí nepozdával 🙈

eliss232
18. říj 2024

@ditkla No já jsem osobně technický antitalent, takže u mě tudy prostě cesta nevede 😀
@fragranitový drez podle toho, co jsem si stihla nastudovat, tak jsou vysokovalitní a odolné, zatím ho ale vyzkoušený nemáme. ale každopádně, vypadají fakt luxusně. 😉

klar_tek
18. říj 2024

@eliss232 Ale uvidím to pak ve výsledné sumě objednávky ne? To by tam asi mělo být nějako automaticky když je to eshop. Máme v pláně dělat celou koupelnu i wc tak proto se zajímám.

eliss232
21. říj 2024

@klar_tek Samozřejmě, že záleží, co přesně objednáváš. Pokud si objednáš jen baterii, tak je jasné, že to poštovné bude nižší než když ti mají dovézt vanu. Vždyť si zkus na stránce vložit nějaké produkty do košíku a uvidíš sama. U samotné baterie máš například poštovné jen 97Kč, u větší zásilky se to logicky navýší, ale není to zase nic strašného.

anezzka3
21. říj 2024

@stelica51 Osobně jsme to kdysi měli když jsme bydleli v pronájmu, no nějako jsem to nevyužívali. Jako ještě já jako žena ano párkrát jo a pak když jsou děti malí,ale jinak ne. Přijde mi to nepohodlný, takové moc nízké.

stelica51
22. říj 2024

@anezzka3 Věř mi, že už kdybys to měla doma, tak bys to využívala pravidelně 😀 A koukala bys na tu praktickou stránku, že je to super výhoda. Nevím, jestli víš, ale po velké potřebě by ses mýt měla. 😉 A takto nemusíš běhat mimo do sprchy či do vany, čili za mě super.

jari110
23. říj 2024

@stelica51 Mě napadá u těchto záchodů, jestli se to nějak častěji nekazí nebo tak? Ten systém je přece jen jiný.

ditkla
23. říj 2024

@eliss232 no tak to pak nemáš bůhví co když si neumíš poradit sama 😀 ale zas možná se pletu a máš moc šikovného manžela 🙂 samozřejmě do některých věcí já taky radši nevrtám, neboť když tam něco zkazí chlap tak alespoň nemůže nadávat na mně 😀
@jari110 myslíš? co by se tam mohlo kazit?
@stelica51 a neexistují takové ty záchody se vstavěným bidetem? to mi přijde praktičtější.

stelica51
24. říj 2024

@ditkla Tak jsou i záchody s bidetovou sprškou, to také nemusí být naprosto špatné řešení, že chceš mít doma prostě i klasiku, ale o něco vylepšenou. 😀

klar_tek
24. říj 2024

@eliss232 No dává to smysl 😀 A jak dlouho trvá než mi to přijde domů? Myslíš že mi to pošlou vše najdenou když budu chtít celou koupelnu nebo to rozdělí na dvě dodávky?

eliss232
25. říj 2024

@klar_tek Co vím, tak objednávku zvyknou rozdělit jen v případě, že některou položku z těch, které si objednala, aktuálně nemají na skladě, jinak se to nestáva a nevidím důvod, proč by to jinak dělali. 🙂

eliss232
25. říj 2024

@stelica51 Ano, i tyhle záchody jsou fajn nápad pro ty, kteří bidet úplně řešit nechtějí.

anezzka3
28. říj 2024

@stelica51 No to vím, ale taky moc toho nenaděláš když jsi mimo domov. Tam to pak zachraňují vlhčené obrousky 😀 @eliss232 A nevíš kolik tak trvá kým to naskladní? Nebo odkud je vlastně ta sanita původem?

stelica51
28. říj 2024

@anezzka3 Mimo domova to řeším stejně 😀 Ale je opravdu dobré to mít doma, já už jsem pevně rozhodnutá. 😀

anezzka3
28. říj 2024

@stelica51 máš vybrán i nějaký konkrétní typ? nevím jestli je jich více nebo jsou všechny na stejný spůsob.

Strana