icon

Kolik stojí rekonstrukce koupelny v rodinném domě?

18. čer 2023

Ahoj holky, budem muset brzy zrekonstruovat koupelnu vcetne WC, ktere je zvlast. Komplet vcetne odpadnich trubek. Musime vsak na ni jeste nasetrit. A ja se ptam - kolik to tak v dnesni dobe zhruba stoji? Mame RD napojeny na domaci cisticku. Je realna cena treba 400 tis? Nebo vic? 😱

numda11
17. led 2025

@stelica51 myslíš kvůli financím nebo časově?

monniculik03
20. led 2025

@eliss232 jo nevšimla jsem si to díky 😀 tak to je ale supr když se takhle myslí i na bezpečnost 🙂 jako kdysi to nebývalo to je pravda, že se lidi obišli i bez toho 😀

stelica51
21. led 2025

@numda11 Možná obojí. 😀 Ale hlavně z toho důvodu, že máme momentálně mnohem větší priority než je rekonstrukce koupelny. Ano, chci se do toho určitě někdy pustit, ale sama se na to nedám. V první řadě potřebuji, aby mému muži skončily služební cesty a možná pak na to bude prostor. 🙂 Přece jen je to běh na dlouhou trať.

jari110
22. led 2025

@stelica51 Tak to se dá absolutně pochopit. Taky bych to sama nedělala. A vy máte v plánu celkovou rekonstrukci nebo jenom něco chcete vyměnit a tak?

klar_tek
22. led 2025

@radi51cka nemám 😀 nejsem moc ochotná dát za vytvoření mé představy v PC formě tolik peněz 😀
@stelica51 no já se takhle chystám na hooodně věcí 😀 jako kdybych fakt že měla čas tak se do toho pustím i sama i když nevím jak by to dopadlo 😀 přeci jenom není to až tak jednoduchý i se správným zapojením vody.

tattiana9
23. led 2025

@klar_tek To bych fakt nedělala. 😀 Na něco tu ty odborníky máme. Proč riskovat?

anezzka3
23. led 2025

@tattiana9 no každý jsme jiné technické typy 😀 ale taky bych od toho raději upustila. přeci jenom dnešní technologie a postupy jsou už úplně někde jinde jak tomu bylo kdysi.

radi51cka
24. led 2025

@anezzka3 Přesně tak, na odborníky se lze spolehnout, hlavně u věcí, jako je voda nebo elektřina. Určitě je lepší svěřit takové věci do rukou člověku, který se tomu reálně rozumí. I malá chyba tam může nadělat velkou škodu. Vy jste si už vybrali nějakou firmu na rekonstrukci, nebo teprve hledáte?

jari110
27. led 2025

Co se rekonstrukce týka, tak ano, tam si to odborníka jednoznačně vyžaduje, ale když se nepředělává, jenom je potřeba něco vyměnit, tak si myslim, že se to dá i bez něj.

ditkla
27. led 2025

@jari110 souhlasím. v dnešní době už podle mně existují nějaké vychytávky jednoduchší instalace, co je podle mně dost výhoda. jen asi né všechny to mají a nevím jestli prodavači v obchodě jsou až natolik školení a skušení že by vědeli poradit 😀

anezzzka36
28. led 2025

@ditkla Tak to by ale měli být. A pokud se tam tomu nerozumí, tak asi bych normálně zvážila, jestli tam vůbec nakupovat 😀

numda11
28. led 2025

@anezzzka36 a myslíš že se to dá nějak zjistit i když chci kupovat přes eshop?

monniculik03
29. led 2025

@anezzzka36 jako na druhé straně je pravda že dnes máme internet a všechno se dočteme na něm a například já když jdu něco takového kupovat tak si vepřed o tom zjistím nebo nastuduju. Samozřejmě když na mně prodavač spustí tak mně to mile překvapí. No na takovém eshopu si myslím že je informací k produktům dostatek.

anezzzka36
30. led 2025

@monniculik03 Když je jenom e-shop bez kamenné prodejny, tak je to někdy možná i větší výhoda. 😂 ja se strašně neráda vybavuju osobně v obchodech. A přesně jak říkáš, to poradenství je už tak hodně rozšířeno online, že už jsem si na to v podstatě i zvykla.

klar_tek
3. únor 2025

@anezzzka36 jak vlastně funguje takové poradenství online? Ještě jsem toho doposud nikde nevyužila.

anezzzka36
4. únor 2025

@klar_tek Tak máš různe způsoby, někdo má i online chaty, kde odpovídají hodně rychle, jelikož jsou tam nonstop a někde fungují prostřednictvím mailové komunikace. Ještě nikdy si nepsala e-mail do e-shopu?

eliss232
6. únor 2025

Co se týče toho poradenství online, tak většinou nemívám dobré zkušenosti, ale se sanitou mi velmi dobře poradili a pomohli. Všechno jsem řešila zde: poradenstvi@sanitino.cz
Odpovídají hned, dlouho jsem nečekala ani jednou, což je super.

anezzka3
6. únor 2025

@anezzzka36 já například ne 😀 jako fakt raději to vybavim po telefonu, jen se mi stává že mě zachytí odkazovka nebo něco podobného a nemám na to pak nervy.
@eliss232 a co jsi konkrétně potřebovala poradit? myslím jestli řeší problémy všeho druhu.

ditkla
10. únor 2025

@eliss232 vyřešíš takhle v pohodě i nějakou reklamaci když je tedy produkt v záruční době?

eliss232
17. únor 2025

@ditkla Jasně, taky jsem i řešila. To vůbec není problém, i když je to přes internet. Toho se fakt není třeba bát. 🙂

numda11
18. únor 2025

@eliss232 to je supr, asi to mají nějak evidováno když nepotřebuješ předkladat bločky a papíri jak tomu bývá normálně. A jak to nakonec dopadlo?

eliss232
18. únor 2025

@numda11 Naštěstí to nebylo nic poškozené, nemusela jsem řešit v podstatě nic, jenom vyměnili kus za kus. Vlastně mi přišlo jenom něco jiného, než jsem si objednala, ale to se klidně může stát při tolika objednávkách, které denně mají, takže to i celkem chápu. Já jsem obecně dost tolerantní člověk a jenom máloco mě fakt že umí rozhodit. 😀 A pokud vidím, že jsou ochotni problém řešit, tak je vše v pořádku i u mě. 😇

monniculik03
19. únor 2025

@eliss232 Hele, to je super, že jsi to měla v pohodě 😀 Když už jsme u toho, jak to vlastně bylo s tou věcí, co ti poslali jinou než jsi chtěla? Zajímá mě, jak rychle to vyřešili – máš s tím nějaké zkušenosti z předchozích objednávek?

eliss232
20. únor 2025

Jakých předchozích objednávek? Objednávala jsem pouze dvakrát. Poprvé přišlo všechno super jak mělo a velmi rychle a podruhé se stalo, že poslali jiné zboží, ale řešili to okamžitě, jak jsem se ozvala, za co mají u mě jednoznačně plusový bod. 😉

klar_tek
21. únor 2025

@anezzzka36 popravdě ne 😀 raději zavolám a vybavím to tak, přijde mi to rychlejší když si to člověk takhle vymluví a může předejít asi i nedorozuměním. ale sestra dost využívá ty chaty co na tebe vykouknou hned po chvíli co jsi na nějaké stránce. není to jen nějaký automatický robot?

anezzzka36
24. únor 2025

@klar_tek Někde mají chaty s roboty a někde ti odpovídají reální operátoři. To má asi každá stránka jinak. 🙂

eliss232
25. únor 2025

Mně je například fuk, jestli je to reálný člověk nebo robot, už jsem měla tu čest s oběma takhle na chatě a dokáže ti pomoci i jeden i druhý. Samozřejmě záleží taky o co jde. Pokud potřebuješ řešit vysloveně nějakou reklamaci nebo něco týkající se tvé objednávky, tak samozřejmě je třeba psát mail přímo e-shopu, to je logické.

anezzka3
25. únor 2025

@eliss232 já bych byla nejradši kdybych nemusela řešit žádnou reklamaci 😀 většinou to bývají papírovačky a vlastně když takhle by jsi posílala reklamovaný tovar nazad tak platíš za to poštovné nebo ti to nějak přeplatí oni?

eliss232
26. únor 2025

@anezzka3 Stalo se to jenom jednou a jak jsem říkala, všechno vybavili hodně rychle, rozhodně to není pravidlo, stát se to může kdekoli.

vanessia7
26. únor 2025

Zdravím holky, mě by zajímalo co říkáte na dřevo v koupelně? Hodně se mi to líbí, ale celkem se obávám že to nevydrží kvůli vlhkosti a bylo by to náchylnější na plísně 😕

Strana