icon

Sbíráte oblečení a doplňky jako vášeň? Sdílejte své zážitky!

skororozvedena
20. srp 2023

Ženy, téma na odlehčení. Máte nějaký kus oblečení nebo něco podobného (typu kabelka, rtěnka atd.), u čeho nikdy nemáte dost? Ikdyž máte již x kusů, prostě nedokážete odolat a zas a znovu si pořizujete další, byť je objektivně vůbec nepotřebujete? Něco jako Carrie ze Sexu ve městě s botama, ikdyž to byl už extrém. Já si dlouho myslela, že tak marnivá rozhodně nejsem a že se mě to netýká, že toto chování nechápu. Nicméně se časem ukázalo,že mám dokonce dvě úchylky - menstruační kalhotky a plavky. Vysvětlit se to asi nedá, peněz v tom zahučelo ani nechci vědět kolik. Ale prostě - nový střih, materiál, barva, je až příliš lákavý. Snad mě ujistíte, že v tom nejsem sama. Budu ráda za sdílení. A pěknou neděli všem!

Strana
z2
odula
21. srp 2023

Parfemy. Kdybych se neovladala, a kdyby to finanční situace dovolila, tak bych byla schopna jich mít opravdu hodně. A nemyslím vonavky z dm, myslim parfémy. Momentalne mam jenom 2 armani, 2 valentino, 2 diory. Chystam se na gucci flora. Ale jak říkám... kdybych mohla....😍

kamino
21. srp 2023

Jedině asi foťáky a objektivy - ale je to tak, že spíš samozřejmě se snažím jít s dobou, ale staré neprodávám.. 🙂 Bobo už solidně nadává, ale mě je je líto prodat 🙂

zekrt
21. srp 2023

@veronicka89 díky, mrknu na netu na gramáž. 🙂Mně se líbily třeba i v Kaře, ale byly neskutečně tězké. 🤷🏼‍♀️

veronicka89
21. srp 2023

@zekrt aha tak ta moje je lehounka 🙂

urtica
22. srp 2023

malý vzorek

urtica
Autor odpověď smazal
hadruska
22. srp 2023

Lojiky a balzamy na rty... to je peklo.Umim jich mit v obehu pet a zbytek skladuju ruzne po byte... A nikdy jich nemam dost.

britney
Odpověď byla odstraněná
britney
Autor odpověď smazal
britney
22. srp 2023

@kupi wow? 50? To ty velke? Ja kdysi sbirala Yankee vosky, tech jsem mela hafo ale pak mi to zacalo vadit na asthma, tak jiz nemam zadny.

zekrt
22. srp 2023

@hadruska Když to tak čtu, tak já mam zas snad v každé místnosti pilník na nehty. Ale to neni moje vášeň, jen praktická věc. 😂

wwblackww
22. srp 2023

Ja mam uchylku na povleceni... Mam jich hodne, vybiram podle nalady, rocniho obdobi. Pro deti jich take mam urcite mnohem vic, nez by potrebovaly. A jeste asi 150 nausnic, ale to je male a skladne sysleni.

krtikkrtovaty
22. srp 2023

Šaty a sukně od Dmania, mám v tom hrozných peněz a plnou skříň. 🤣 Ale v práci jsem za 8 měsíců, co jsem se vrátila z RD, byla jen 2x v kalhotách, fakt je nosím... Kancelářská práce... 😄 Ale musím se přiznat, že ještě na vysoké škole jsem šaty a sukně nesnášela (už od dětství 🤣).

marthu
22. srp 2023

Já jsem tedy sběratelkou jakéhokoliv oblečení, které se válí po zemi po mých dětech a manželovi 😂. Jen oni pořád nechápou, že to není mé hobby. 🙄 Jinak jsem ulítlá na trička, těch mám fakt nadmíru. Různé barvy a střihy, aby se hodily ke zbytku oblečení. 😁

ninive211
22. srp 2023

Nemám, snad jen dřív jsem měla doma asi 15 krémů na ruce a 10 těch uni kelímků z Oriflame. Ale když čtu ty čísla výše-kam to proboha ženský dáváte, kde to skladujete? 90 triček, 50 džínových bund...

hadruska
22. srp 2023

@ninive211 "vajicka" sbira dcera,musim mit kazdou novou prichut 🙂

ninive211
22. srp 2023

@hadruska Mě už to přešlo, už odolávám, ale taky jsem sbírala vždy nové příchutě

properjoey
22. srp 2023

Tak v hadrech jsem břídil, ale hajzlpapir,to je věc, většinou mám zásobu pro celý sídliště 🤣víš jak, co kdybychom dostali všichni průjem a trval by dlouho 🤔no možná to hranici trochu s OCD 🤣jakmile zásoby klesnou pod 50 rolí, jsem nervózní jak pes a musím koupit.Ale jenom Zewa 🤦

misulka84
22. srp 2023

@zekrt ja mam z Kary a je lehka

misulka84
22. srp 2023

@odula ta .i nevonela, mela nsem vzorek minuly měsic

cilkat
22. srp 2023

Minerální náramky. Manžel mě podezřívá, že je nosím místo posilovacích závaží O🙂

odula
23. srp 2023

@misulka84 no me voní, proto se na ni chystam 😬

Strana
z2