Sbíráte oblečení a doplňky jako vášeň? Sdílejte své zážitky!
Ženy, téma na odlehčení. Máte nějaký kus oblečení nebo něco podobného (typu kabelka, rtěnka atd.), u čeho nikdy nemáte dost? Ikdyž máte již x kusů, prostě nedokážete odolat a zas a znovu si pořizujete další, byť je objektivně vůbec nepotřebujete? Něco jako Carrie ze Sexu ve městě s botama, ikdyž to byl už extrém. Já si dlouho myslela, že tak marnivá rozhodně nejsem a že se mě to netýká, že toto chování nechápu. Nicméně se časem ukázalo,že mám dokonce dvě úchylky - menstruační kalhotky a plavky. Vysvětlit se to asi nedá, peněz v tom zahučelo ani nechci vědět kolik. Ale prostě - nový střih, materiál, barva, je až příliš lákavý. Snad mě ujistíte, že v tom nejsem sama. Budu ráda za sdílení. A pěknou neděli všem!
Jedině asi foťáky a objektivy - ale je to tak, že spíš samozřejmě se snažím jít s dobou, ale staré neprodávám.. 🙂 Bobo už solidně nadává, ale mě je je líto prodat 🙂
@veronicka89 díky, mrknu na netu na gramáž. 🙂Mně se líbily třeba i v Kaře, ale byly neskutečně tězké. 🤷🏼♀️
@zekrt aha tak ta moje je lehounka 🙂
Lojiky a balzamy na rty... to je peklo.Umim jich mit v obehu pet a zbytek skladuju ruzne po byte... A nikdy jich nemam dost.
Ja mam uchylku na povleceni... Mam jich hodne, vybiram podle nalady, rocniho obdobi. Pro deti jich take mam urcite mnohem vic, nez by potrebovaly. A jeste asi 150 nausnic, ale to je male a skladne sysleni.
Šaty a sukně od Dmania, mám v tom hrozných peněz a plnou skříň. 🤣 Ale v práci jsem za 8 měsíců, co jsem se vrátila z RD, byla jen 2x v kalhotách, fakt je nosím... Kancelářská práce... 😄 Ale musím se přiznat, že ještě na vysoké škole jsem šaty a sukně nesnášela (už od dětství 🤣).
Já jsem tedy sběratelkou jakéhokoliv oblečení, které se válí po zemi po mých dětech a manželovi 😂. Jen oni pořád nechápou, že to není mé hobby. 🙄 Jinak jsem ulítlá na trička, těch mám fakt nadmíru. Různé barvy a střihy, aby se hodily ke zbytku oblečení. 😁
Nemám, snad jen dřív jsem měla doma asi 15 krémů na ruce a 10 těch uni kelímků z Oriflame. Ale když čtu ty čísla výše-kam to proboha ženský dáváte, kde to skladujete? 90 triček, 50 džínových bund...
Tak v hadrech jsem břídil, ale hajzlpapir,to je věc, většinou mám zásobu pro celý sídliště 🤣víš jak, co kdybychom dostali všichni průjem a trval by dlouho 🤔no možná to hranici trochu s OCD 🤣jakmile zásoby klesnou pod 50 rolí, jsem nervózní jak pes a musím koupit.Ale jenom Zewa 🤦
Minerální náramky. Manžel mě podezřívá, že je nosím místo posilovacích závaží O🙂

Parfemy. Kdybych se neovladala, a kdyby to finanční situace dovolila, tak bych byla schopna jich mít opravdu hodně. A nemyslím vonavky z dm, myslim parfémy. Momentalne mam jenom 2 armani, 2 valentino, 2 diory. Chystam se na gucci flora. Ale jak říkám... kdybych mohla....😍