icon

Aktovka. Kde koupit v Brně?

pribylovapetra
17. dub 2020

Dobrý den, dcerka má jít v září do první třídy a chtěla bych se začít dívat po nějaké aktovce. Chápu že za této situace asi nic moc neseženu, ale zatím je čas. Holka je drobek, už jsem si tady v diskuzích vytipovala nějaké aktovky, ale chtěla bych to zkusit osobně jak jí bude sedět. Prosím nevíte, kde mají nějaký větší výběr v Brně a okolí? Moc děkuji

smudlinky
17. dub 2020

největší výběr v brně je na Okružní

pribylovapetra
autor
17. dub 2020

@smudlinky děkuji. A co tam je za obchod? Vůbec nevím kde mám hledat.

petronelaaa1
17. dub 2020

detskyeshop. cz Taky se tam chystáme. 😁

lucasice
30. črc 2020
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

V Brně nevím ale osobně nejraději nakupuji na netu, nehledě na to, že ceny jsou daleko lepší ale nemusím se s ničím tahat a dovezou mi to domů.

hojda
30. črc 2020

@lucasice Zrovna aktovku je dobré opravdu vyzkoušet. To si jich jedině objednat více a pak vrátit.

lprdola
14. srp 2020

Ahoj, je nejaky konkretni typ či znacka aktovky,se kterou byvaji deti rodice opravdu spokojeni? Ceka nas taky vyber pro deti, jsou do první tridy a nejako si nevim rady s vyberem :(

abdikate
17. srp 2020
Uživatel abdikate je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdikate.

@lprdola : Ano vyber je ted velky, každý asi preferuje něco jineho, jak motiv, design, cena tak i velikost. 🙂

antoinet
17. srp 2020

Agátin svět, je cestou ze Zelňáku na Šilingrák.

martulka6188
17. srp 2020

Prodejna Wiky, ulice Koblizna. Maji batohy Stil.

betelgeuzz
17. srp 2020

@lprdola tak každému dítěti sedne něco jiného, někdo preferuje spíš batoh, někdo aktovku. A taky každý většinou vychvaluje to, co má 🙂 Ale z těch značek, které si rodiče chválí a jsou kvalitní, jsou např. topgal, still, belmill, herlitz, ergobag. Doporučuji obejít pár obchodů a vyzkoušet.

lprdola
20. srp 2020

@abdikate Ja vim, cenu nerešim když bude opravdu kvalitni, bude to aktovka pro dva kluky, takze nejaky klucici motiv 🙂

hankamila
23. srp 2020

Mame doma aktovku delanou primo pro kluka 🙂)) , tuhle mi v obchode padla do oka s motivem Lego, nadherna!

lprdola
26. srp 2020

No lego, tak to by bylo něco pro nas! Nevis kde jsi ji zahledla?

hankamila
28. srp 2020

Ano vim, Pompo. Pompo.cz/product/6020014-1918/lego-minifigures-heads-optimo-skolni-aktovka-2-dilny-set/?lang=cs Nakupuji tam i skolni potreby.

lucasice
29. srp 2020
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Já mám pro obě děti www.baagl.cz

laurastara
5. říj 2020

Hlavní je aby měla aktovka ergonomická záda, byla lehká a prostorná.