icon

Co oblékají hubení kluci do školy? Tipy a rady

fifinka2020
3. srp 2024

Ahoj, asi divné téma 😁🙈, ale doba se mění a moc se neorientuji v aktuálních trendech.... Syn jde do 1.třídy, je hubeňour, a doteď to bylo do školky vcelku jednoduché - tepláky (leginy) + softshellky.
Ale začínám přemýšlet o tom, co nosí kluci do školy?
Tepláky mi nepřijdou logicky vhodné, syn jinak nosí džíny, ale jak je hubený, žádné mu pořádně nesedí a taky mi nepřijdou moc pohodlné... a pak už vlastně nevím, co je za možnosti 😁.
Budu ráda za nějaké tipy 🙏

Strana
z3
fatal_error
7. srp 2024

@95newmommy2020 tady kousek od nas je ted kontejnerova predrazena zakladka "deti budoucnosti", ta je z bunek dokonce cela. 🙂 https://skoladetibudoucnosti.cz/

95newmommy2020
7. srp 2024

@fatal_error Ty jo. Z venku je pěkně hnusná. 😁

mishka87
7. srp 2024

@fatal_error ta naše je z venku normálně zateplená, omýtnutá a natřená na žlutou barvu. Tohle je opravdu ošklivý.

sisulenka
7. srp 2024

A to mě to hloupé není... Nosí pohodlné černé tepláky...
A pak jediné džíny co zvládne, tak z Kiku, jsou na knoflík a zároveň mají vsitou takovou tu gumu jak jde dotáhnout v pase, aby kalhoty nepadaly...

anavi29
Odpověď byla odstraněná
2veverka
21. srp 2024

Holky, vracím se k diskuzi. Chci se zeptat - která mikina Vám přijde nejpraktičtější, ať už na nošení do školy nebo do tělocviku? Přes hlavu, na zip nebo s kapucí?

kamino
21. srp 2024

@2veverka Z vlastní zkušenosti ta, kterou chce dítě 🙂 většinou to jsou klokanky s kapucí. Za mě jsou praktické na zip s uzavíratelnými kapsami, ale ta by mi u puboše fakt neprošla 🙂

2veverka
21. srp 2024

@kamino JJ, klokanky jsou vysloveně puberťácké... Ale pod bundu se zase tak nehodí, co? Takže prvňáčka bych ještě mohla směřovat podle svého...

kamino
21. srp 2024

@2veverka Od té první třídy jiné nenosí...

sagitta33
21. srp 2024

@kamino náš teda normálně nosí bez kapuce a na zip.

kamino
21. srp 2024

@sagitta33 Každý to má samozřejmě jinak - píšu mou zkušenost.

2veverka
21. srp 2024

@kamino Já chápu mikinu s kapucou hlavně místo bundy v přech. období, zatímco dovnitř spíš mikču bez ničeho.

kamino
21. srp 2024

@2veverka Jak píšu, prcek by to nenosil, ale každé dítě je jiné..

ninive211
21. srp 2024

@2veverka U nás spíš mikiny s kapucí, líbí se to víc mně a i kluk měl vždy tendenci si vybírat na sebe mikiny s kapucí. Mikinu bez kapuce oblékl treba x2x, 3x jako "náhradní", ale nebyla oblíbená

2veverka
21. srp 2024

@ninive211 A prosím tě, to, že kapuce překáží v bundě, mu nevadí?

nikinelinaty
21. srp 2024

U nás je radost zip + kapuce. Ale nosí mi klasické mikiny i bez kapuce a nenamítá. Ty zipové jsou hrozně drahé, takže má jen 2.

2veverka
21. srp 2024

@nikinelinaty Fakt jsou drahé? Já jsem si to dosud ani neuvědomila...

kamino
21. srp 2024

@2veverka vždyť jí dává ven z bundy ..

ninive211
21. srp 2024

@2veverka Ne, proč by měla? Dávám ji samozřejmě ven.

2veverka
21. srp 2024

@ninive211
@kamino JJ, spíš mám pocit, že když má bunda kapuci, už je to moc a nevypadá to extra...

kamino
21. srp 2024

@2veverka děti mají jiný názor 🙂

lennus
21. srp 2024

@fifinka2020 Syn hubeňour a i na takové jsou džíny - skinny. Většinou nosí právě džíny, jsou i různé kalhoty na zavazování. Tepláky mi taky nepřijdou vhodné..

hafika
22. srp 2024

@lennus Jenže skinny džíny se hodně lepí na nohy a to synovi třeba vadí. Holky jednu dobu skoro neměly skoro žádné holčičí kalhoty a nosily po synovi, protože jim to taky vadilo. Děti mají po mně silnější stehna, ale v pase jsou hodně hubené. Sama si taky nemůžu u řady značek koupit kalhoty, protože když mě netlačí přes stehna, tak mám v pase volno na 3-4 prsty, což už nevypadá dobře ani s páskem.

miryp
22. srp 2024

@2veverka tak já už od školky vybírala synovi oblečení tak, aby se líbilo jemu. V první třídě mu byl jedno střih, hlavně když to byly barvy, které měl rád. Od druhé třídy už nejde o barvy, ale o značky - upřednostňuje Adidas, Minecraft a Helixe. A nejvíc mikin má přes hlavu s kapucí.

lennus
22. srp 2024

@hafika Hezké má i Reserved různě kalhoty s gumou v pase

eliska70
Odpověď byla odstraněná
sagitta33
23. srp 2024

@eliska70 Tepláky vypadají jak tepláky, málokdy jak rifle.🙂
V páté třídě se nemůže převléct v šatně?

eliska70
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3