icon

Jak reagovat, když dítě najde intimní hračky?

januska95
21. kvě 2025

Ahojte, moja dcéra minule našla hračky, ktoré mám s mužom schované v spálni, aj keď boli naozaj dobre schované. Neviem ako mám reagovať, či sa s ňou mám porozprávať, ale neviem či je to ešte úplne vhodné pre jej vek, aj keď má 11, čo mám robiť? :(

j.a.n.i
21. kvě 2025

@januska95 No, v tomhle veku o nich ma možná lepší prehled nez ty. 😉

martinka_33
21. kvě 2025
@j.a.n.i

@januska95 No, v tomhle veku o nich ma možná lepší prehled nez ty. 😉

Ou, to je blbá situace 🤔 Ale myslim ze v tomhle veku bych radeji jic nerikala kdyby se sama naptala, nechalabych to vyšumět.
@j.a.n.i no a nejhorsi zazitek ever je najit ty veci u rodičů 😅

alianan
21. kvě 2025
@martinka_33

Ou, to je blbá situace 🤔 Ale myslim ze v tomhle veku bych radeji jic nerikala kdyby se sama naptala, nechalabych to vyšumět.

@martinka_33 To jo, člověk by si rád myslel, že rodiče měli sex pouze když dělali děti. weat_smile:
Také bych to nechala vyšumět, počítám, že se dítě ptát nebude.
Akorát bych počítala s tím, že o tom bude mluvit s kamarády a nakonec se to roznese všude. Já jako dítě našla v noci kondom v záchodě a svěřila se kamarádce, za pár dní věděla celá škola, že Novákovi používají kondomy.😅

ee.liska
21. kvě 2025

Neřeš nic 😁 V tomto věku už to ber jen jako faux pas a příště lépe schovej. I když teda nechápu, co jedenáctileté dítě hledá u rodičů v ložnici tak důkladně, že najde dobře schované hračky

kakba
21. kvě 2025

Mame hracky a stacilo rict, ze to je na masaz a byl klid.😀

levandule_k
21. kvě 2025

Jsem ráda, že jsi si založila aspoň nový profil a jsi tedy anonymní, bez historie a aspoň tady na koníkovi nikdo neví komu se to skutečně stalo.

Peace & Love 🙂

martinka_33
21. kvě 2025
@alianan

@martinka_33 To jo, člověk by si rád myslel, že rodiče měli sex pouze když dělali děti. weat_smile:
Také bych to nechala vyšumět, počítám, že se dítě ptát nebude.
Akorát bych počítala s tím, že o tom bude mluvit s kamarády a nakonec se to roznese všude. Já jako dítě našla v noci kondom v záchodě a svěřila se kamarádce, za pár dní věděla celá škola, že Novákovi používají kondomy.😅

@alianan to je hrozná představa 😂

martinka_33
21. kvě 2025
@ee.liska

Neřeš nic 😁 V tomto věku už to ber jen jako faux pas a příště lépe schovej. I když teda nechápu, co jedenáctileté dítě hledá u rodičů v ložnici tak důkladně, že najde dobře schované hračky

@ee.liska třeba bude mít narozky ahledá jestli dostane svuj vytoužený dárek 🤔 ja jsem takhle šmejdila pořád, ale hracky nasi bud nemeli nebo je meli schovane dukladneji nez narozeninove darky 😅

jane46
21. kvě 2025

Muj synovec, jeste jako batole, pred casem behem sekundy vbehl k nam do loznice, vytahl MK legendarni Satisfyer a pribehl ke stolu a dal ho babicce, moji mamce... No je to na masaz... jsem rekla mamce 😆 segra spadla smichy pod stul, zbytek rodiny nevedel co driv a ja dala rekord v behu s vibratorem 😂

ee.liska
21. kvě 2025
@martinka_33

@ee.liska třeba bude mít narozky ahledá jestli dostane svuj vytoužený dárek 🤔 ja jsem takhle šmejdila pořád, ale hracky nasi bud nemeli nebo je meli schovane dukladneji nez narozeninove darky 😅

volfikovi
22. kvě 2025

11 ti leté dítě ví mnohem více než si myslíš a netřeba asi cokoli vysvětlovat 🤣

verciiik
22. kvě 2025

fakt tohle znají jedenáctileté děti jo? mojí bude dvanáct a jak to je se sexem ví, co jsou kondomy ví, ale dost pochybuju o tom, že by měla povědomí o hračkách 😨

j.a.n.i
22. kvě 2025
@martinka_33

@martinka_33 Ne, ještě horší je, kdy to pak rodic chce rozebírat 😱

merope
22. kvě 2025

Mě by zajímalo, jak víš, že to dcera našla?
- je to rozkrámované a poznala jsi, že to našla? Přešla bych a neřešila. My taky našli u rodičů v té době tedy skryté knihy. Listovaly jsme nadšeně, když nebyli doma 🙂
- přistihla jsi ji při krámování v ložnici? Pak bych řešila, co ti krámuje v ložnici a hračky nekomentovala.
- našla to nějak náhodně a ještě se zeptala - pak bych v rámci toho, jak moc ví o sexu, řekla, že to jsou hračky pro dospělé (nebo naopak že to je na masáž)

elesse
22. kvě 2025
@merope

Mě by zajímalo, jak víš, že to dcera našla?
- je to rozkrámované a poznala jsi, že to našla? Přešla bych a neřešila. My taky našli u rodičů v té době tedy skryté knihy. Listovaly jsme nadšeně, když nebyli doma 🙂
- přistihla jsi ji při krámování v ložnici? Pak bych řešila, co ti krámuje v ložnici a hračky nekomentovala.
- našla to nějak náhodně a ještě se zeptala - pak bych v rámci toho, jak moc ví o sexu, řekla, že to jsou hračky pro dospělé (nebo naopak že to je na masáž)

@merope souhlasim uplne ve vsem. Navic si myslim, ze v 11 letech ma dite o sexu vedet…

ultradotty
22. kvě 2025

Já už několikrát musela říkat, že je to na masáž. Manžel je bordelář, válí to všude možně (má toho víc) a hlavně to nabíjí, takže občas to holt viditelné je. Dceři je tedy jen 6 😀 ale i babičku tato odpověď přesvědčila. Jednou jsem řekla, že je to mikrofon (fakt ta jedna věc tak vypadá). Toť pro pobavení 😀

suzanna123
24. kvě 2025

Asi bych se zaměřila na to, že mi hrabe, kde nemá. Co se samotného nálezu týče, pokud by se sama neptala, tak bych to neřešila.

tereza0111
24. kvě 2025

Na otazku neodpovim, ale dneska mi 10 leta dcera pripravila pernou chvilku v DMku, kdy jsem si dlouze vybirala balzam na vlasy netuse, ze hned vedle je velka sekce Durexu 😅 kondomy bych ji vysvetlila snad i rada, ale ji zaujal zrovna chilli krouzek a to jsem fakt vysvetlit neumela k cemu je to dobre 😂