icon

Televize v pokojíčku - ano nebo ne?

zutinka
28. říj 2020

Zdravím,ráda bych se zeptala jaký máte názor na televizi v dětském pokojíčku?Zda ano či ne!

Strana
z2
llluckaaa
28. říj 2020

Ne 🙂

zutinka
autor
28. říj 2020

@llluckaaa u nás také ne,ale hodně kolem nás má.Tak tady zjišťuji

miba10
28. říj 2020

@zutinka tohle je dost "jedovatý" téma. Řekla bych to asi takhle. Pokud je to jen na vecerdu,pak se vypne,tak osobně bych s tím problém neměla. Ale aby byla zapnutá stále tak ne. Každopádně je to na tobě. Já budu za svůj názor ukřižovaná 😂

zutinka
autor
28. říj 2020

@miba10 nevidím na tvém názoru nic špatného.Tak každý to vidíme jinak😉

bartunci2012
28. říj 2020

Nasi kluci mají televizi v pokoji. Zapiname ji jen navečer, jednu celovečerní pohádku, a pak dobrou, vypiname.

makovice88
28. říj 2020

My nemame doma televizi vubec, ale i kdyby ano, tak detsky pokoj je to posledni misto, kam bych ji dala 😀

sigyn
28. říj 2020

Jako dítě jsem ji v pokoji měla a běžela kdykoliv jsem chtěla (což byly stejně jen pohádky, nebo nějaké tradiční filmy). Dneska už si děcka stejně všechno najdou na Youtubu i na mobilu, takže takový ten boj proti "čumění do obrazovky" je už spíše doznívací móda 🙂

me_druhe_ja
28. říj 2020

Ja proti TV nic nemám. 🙂 Když jsem doma sama, tak si ji i poustim jako kulisu, protože s nemluvicim kojencem to není úplně zábavný. Ale teda TV v pokojíčku nebo v ložnici bych nechtěla. Až bude větší tak se moc těším, až se na pohádky budem všichni společně dívat na gauči. 🙂 já bych měla strach, že TV v každým pokoji by vedlo ještě víc k separaci členů rodiny.

emamaira
28. říj 2020

Synovi jsou teprve 3 roky, televizi nemá a ani to neplánuji. Ale mobilu, tabletu a počítači se časem nevyhneme, takže je to asi jedno 😄

emamaira
28. říj 2020

@me_druhe_ja přesně tak, separace rodiny je to, co by mi vadilo.

krtcice
28. říj 2020

TV mi nevadí, stejně maj naše děcka tablety, mobily... v pokojíčku TV je, oni chtějí třeba Déčko, my něco jinýho.

fandysek_1
28. říj 2020

@zutinka nemají a ani mít nebudou. Ani v ložnici jí nechci.

zmrzlinka
28. říj 2020

Syn má TV v pokojíčku.Kouka tam na ní většinou když je nemocnej nebo dcera kouká na nějakou holčičí pohádku 😉

khaise
28. říj 2020

Podľa mňa záleží na tom, ako dlho im ju nechávate pustenú, či budú mať nejaké časové limity/dokážu dodržiavať tie limity... Ja by som sa toho úplne nebála, pokiaľ deti rešpektujú vaše limity xD

camelinka
28. říj 2020

@zutinka Ja bez telky neusnu 🤷🙈 a prave ted zvazuju, jestli devitiletce ted splnim vanocni prani...Plosne u toho nesedime, radsi mame pustene radio 🙂

hani2000
28. říj 2020

za mě ne 🙈

jannym
29. říj 2020

Ne, i kdyz u nas je, ovsem televize je nahore na skrini 2,5 metru vysoko a protoze dcera pred 3 roky rozbila ovladac jedine co se s nim da pustit je retro music, takze jako by nebyla....ale ja si ji k uklidu obcas pustim

moominkaa
29. říj 2020

@zutinka za mě ano. Uvažuji o tom teď pro 5letou. Samozřejmě bych měla pod kontrolou kdy a co si pouští. Ale už mi hrabe z dětských pořadů v obýváku 😅

konidana
29. říj 2020

Ne. Bude vypnuta... haha za jak dlouho se ji dite nauci zapnout? (Pro mne je jednodussi to nemit nez slozite heslovat). V pokojicku ani tablet ani pocitac. To mozna tak na strední.

areh
29. říj 2020

Záleží na věku. Až budou děti ve věku (třeba 15),kdy budou občas koukat večer na film a my na něco jiného, tak možná. Ale malým dětem rozhodně ne.

eviicka
29. říj 2020

Sama ji neplánuji, ale my ji jako děti měly a zapínaly jsme ji jen večer, případně při nemoci nebo když se někdo z rodiny chtěl dívat na něco jiného. Nevedlo to k jejímu častějšímu využívání námi dětmi, ale u nás to bylo i skladbou bytu, dětský pokoj byl hodně v centru, za to obývák bokem.

terezz29
29. říj 2020

Proč ne? Když je to pod kontrolou, nevidím v tom žádný problém.

ariadna12
29. říj 2020

Ne

betelgeuzz
29. říj 2020

Holky mají 9 a 11, TV v pokojíčku nemají a ani neplánujem. Radši se na pohádky podíváme společně v obyváku, jak říkám mužovi, za chvilku je budem prosit, aby z pokojíku vylezly, tak teď je do něj nebudem vyhánět. TV jako kulisu neuznávám, takže aby tam hrála hodinu denně, to ji nemusím kupovat. A ano, mají tablet i notebook (ten se kupoval teď, kvůli škole, ale ty slouží k více účelům, než jen pouštění filmů a youtube.

pospis
29. říj 2020

Televizi v pokojíčku jsem nikdy nechtěla. Nakonec ji máme si rok. Televizi jsme dostali po smrti mého dědy. Je to malá televize a máme ji umístěnou v rohu dětských psacích stolů. Děti 4, 6 a 8 let. V pokoji není přípojka na TV, takže normální programy se tam chytit nedají. K televizi je připojen externí disk a nějaká internetová TV. Ovladač k televizi je v našem vlastnictví, takže děti si ji sami nepouští. Někdy se večer dívají společně na pohádku před spaním. Poslední dobou ji využíváme hlavně když se starší učí, já s manželem jsme na HO tak a by se nejmladší zabavil chvilku v klidu. Ale můžu říct, že počáteční nadšení už opadlo a jestli jede 3x za týden na nějakou pohádku je to moc.
V ložnici taky TV nemáme ani mít nebudeme. Ale zase tam má manžel pracovní koutek s PC, jelikož bude asi dlouhodobě na HO.
Takže já s TV pokojíčku problém nemám, ale pod kontrolou rodičů, alespoň v určitém věku. Kdybychom ji ale nedostali tak by ji kluci neměli.😉

aneta15
29. říj 2020

@zutinka muj syn ji v pokoji má je mu 9. Koupili jsme ji z toho důvodu, že chtěli večer koukat na decko a my na zprávy. Nijak extrémně ji puštěnou nemá. Spíš míň než víc. Má ní externí disk a tam nahrané pohádky. U nás zadna závislost neproběhla naopak v tom vidím klad, že když si chce pustit svoje filmy, které já nedávám jako ježek Sonic, tak si záleze a já to nemusím poslouchat 😉

aneta15
29. říj 2020

@zutinka jo a ještě ji hodně ocenuji, když hraje Slavie fotbal. Mám doma dva fotbalový blázny a když je fotbal tak si dělají chvilku otec a syn právě u syna v pokoji 😁

tynus7
29. říj 2020

Syn spi s nami v ložnici a tv jsme si tam nedávno pořizovali, jinak do pokojiku bych nedavala🙂

any2any
29. říj 2020

Muj osobni nazor, TV bych do pokojicku nikdy nedala. My nemame TV vubec, je to v dnesni dobe prezitek. 😅 Nikdy se nedivam na nic, co bezi presne v nejaky cas. A pokud joooo nekdy nejake zpravodajstvi, tak online. Jinak milujeme filmy a serialy a koukame na platne. Dcerka ma na platne i Vecernicky. 😊

sudylichozrout
15. lis 2020

Za me urcite ne. Ale jak si to kdo udela, to je mi celkem sumak.

Strana
z2