Sporťák do terénu, máte zkušenost?

klara2606
20. lis 2016

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost se sporťákem, který by zvládl terén. Kočár jsem měla roan marita a musím říct, že byl skvělý. Bydlíme na vesnici a jezdím jen po loukách a lesích. Kočár dostal pěknej záhul, ale zvládl všechno. Mám ho v trojkombinaci, ale přijde mi, že ta nástavba (sporťák) je trochu kostrbatá a malému nepohodlná,. Ale zvládne některý sporťák alespoň z části to co ten kočár?

katkahla
20. lis 2016
Uživatel katkahla je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katkahla.

Ahojda, já měla sporťák od Cam a děsný... kámoška má chicco, ale nevím jaký typ. Vzadu má větší kola než ve předu a je moc spokojená. Chodí i hodně na vycházky a nikdy si moc neztěžovala....

sara84
20. lis 2016

Ja mam Jane slalom, zvladl i teren, presneji louky,.pole, samorzrejmne super les,koreny, drsne vymoly nezvladne asi zadny..to.se mi jde lepe s Manducou, nez se drit s kocarem. Ale jak rikam,.lesni cesty, louky byly vpohode 🙂 a je prostorny a pohodlny!

klara2606
autor
20. lis 2016

@sara84 Děkuju hned na něj jdu kouknout

agar
20. lis 2016

Super sporťák do terénu je Baby Jogger Summit. Já mám Baby Jogger City Elite, ideální pro kombinování terén/město.

calabasa
23. lis 2016

Já mám Summit. Je výborný a tak skladný a ovladatelný, že s ním jezdím i autem a do Prahy MHD.