Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Mám tu navíc 2x kosáky, Káťu, Bobka, a Amálku, když byste některá chtěla.
@raffaelo měla bych zájem o amálku a kátu.co za ně?
Ma nekdo Boba a Bobka? Ti jedini nam chybi. Vymenim za cokoliv, jsem ochotna i odkoupit za rozumny peniz.
VYMĚNÍM ĆLOVÍČKOVA DOBRODRUŽSTVÍ ZA KRYSÁKY. NOVÉ ZA NOVÉ (NEČTENÉ) 😉
předběžně zjišťuji, zda by měl někdo zájem o výměnu, bylo by to pro kamarádku, řekla jsem, že se zkusím zeptat a za odpovědi/reakce děkuji:za Kosí bratři prosí Človíčkova dobrodružství
vím, že se zde jen mění, ale neměl by někdo na prodej za rozumnou cenu Krysáky a Človíčka?
@hollybelly já ano.Měla by jste zájem?
Holky z Prahy,
shanim Rumcajze
Mohu nabidnout:
Amalku, Chaloupku na Vrsku, Krysaky
zeny moc touzim kamosce pro maleho k narozeninkam po knizecce o chaloupce na vrsku,ale stihli jsme jen jednu pro nas,tudiz nemam na vymenu z alberta,ale vymenila bych jinou novou-varime pro kojence a batolata od annabel karmel,pokud prispevek vadi,smazu🙂diky a hezky vecer eva
@janicka005 omlouvám se, že píši až teď. už jsem sehnala, ale děkuji 🙂
Do kdy platí ta akce v Albertu?
@janicka005 Můžete mi prosím do IP napsat, za kolik byste Človíčka a Krysáky prodala? A Amálku náhodou nemáte? Díky 🙂
Takže už nikde se v Albertu vyměnit nálepky nedají?
Neprodá někdo Boba a Bobka nebo Vilu Amálku, prosím?
@janicka005 taky prosim cenu knížek do zprávy, pokud jsou volné. Děkuji 🙂
@janicka005 kdyby jste měla ještě volnýho človíčka, tak bych měla zájem, tak kdyžtak prosím pište IP. Děkuji
nemá prosím někdo Káťu a Škubánka???
Stále ráda vymenim Chaloupku na vršku za Bob a bobek 😉
Prosím, nemáte někdo navíc Katu, Boba, Rumcajse?
Jistě se domluvíme co za to 😉

My máme navíc chaloupku na vršku. Vyměníme za Amálku, Kosí bratry, Boba a Bobka nebo Rumcajze.