Měníme knížky z Alberta 🙂
Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
Dobrý den, sháníme ještě tři knížky: Krysáky, Človíčka, Chaloupku, nemáme ale na výměnu knihu, pokud ještě někdo máte, napište prosím, jestli něco sháníte výměnou, nebo bych koupila za rozumný peníz. MOC DĚKUJI
@pavlacie poslala jsem vám ip.Jana
Holky, máme 2x Rumcajze, sháním Amálku. Máte někdo?
Je tady někdo, kdo poslal kartičku a dostal knížku?
tak už je to oficiální 😉 kdo by vyměnil Človíčka za Kosí bratry
@hanulii Hanulii, ja Ti kdyztak dam ještě později vedet (ale kdyby někdo chtěl vymenit, tak se na mne nevaz). Posilala jsem totiž zbyle kartičky na centrálu Alberta, měli by pry doposlat knizky. Zatim nic neprislo, ale pry to podle jejich FB stranek momentalne dotiskavaji. Když by mi toho Rumcajse neposlali, vyzjistim, jak moc neteřím chybi a kdyztak bych se ozvala. Proto se mi nechce ještě platit postu, ze to není pro nas a ze jsou tam stejne tytéž pohádky, co v klasických knížkách Rumcajs, Manka, Cipísek - ty co jsem mela jako mala a sestra je ma.
Nabizim kosi bratry 🙂, nechce nekdo?
Nám chybí O človíčkovi a Chaloupka na vršku. V albertu na Harfě mi řekli, že nemusím pospíchat, že bude akce prodloužena a tak jsem se dvěma vyplněnými kartičkami čekala, až jsem zjistila, že to neprodloužili ☹ Nemám žádnou knížku z této edice na výměnu, ale třeba mohu nabídnout něco jiného, po čem prahnete, nebo co sbíráte.
Nabízím na výměnu Chaloupka na vršku, sháním Človíčka nebo Rumcajse.
Moje nabídka na výměnu Človíčka za Krysáky je stále aktuální. Děkuji.
Stále jejím Chaloupku za Bob a Bobek 😉
@petrusa77 mám obějestli máte zájem?
@janicka005
Zájem mám 🙂 Poslala jsem Vám IP
@petrusa77 ok
Mam k dispozici 2x Amalku vymenim za jinou knihu (mimo Rumcajze, Kosi bratry), nejlepe osobni predani Olomouc, dekuji
Ahoj holky. Už někomu přišla knížka z Alberta (za kartičku)? Nebo nevíte, kdy budou posílat nebo jak zjistím, že pošlou? Děkuju 😉
Ahoj! Já bych ráda vyměnila KRYSÁKY a ČLOVÍČKA za KÁŤU a AMÁLKU 🙂
Ideálně osobní předání v Praze.. Děkuji 🙂

@raffaelo A co byste chtěla za Kosí bratry?