icon

Měníme knížky z Alberta 🙂

mimi1004
22. zář 2015

Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂

Strana
z7
hanve
26. zář 2015

@raffaelo A co byste chtěla za Kosí bratry?

pavlacie
30. zář 2015

Dobrý den, sháníme ještě tři knížky: Krysáky, Človíčka, Chaloupku, nemáme ale na výměnu knihu, pokud ještě někdo máte, napište prosím, jestli něco sháníte výměnou, nebo bych koupila za rozumný peníz. MOC DĚKUJI

janicka005
30. zář 2015

@pavlacie poslala jsem vám ip.Jana

hanulii
2. říj 2015

@kh Zdravím, vzala bych Amálku, na výměnu mám Rimcajze. Ale jsem z Brna.. Tak poštou?

hanulii
2. říj 2015

Holky, máme 2x Rumcajze, sháním Amálku. Máte někdo?

kh
2. říj 2015

@hanulii Zas tak nutne to nepotrebujeme, to se mi moc nechce platit postu.

lcn162
2. říj 2015

Je tady někdo, kdo poslal kartičku a dostal knížku?

svha
2. říj 2015

tak už je to oficiální 😉 kdo by vyměnil Človíčka za Kosí bratry

hanulii
3. říj 2015

@kh Tak ono by to šlo obyčejně, ale chápu.. ;)

kh
3. říj 2015

@hanulii Hanulii, ja Ti kdyztak dam ještě později vedet (ale kdyby někdo chtěl vymenit, tak se na mne nevaz). Posilala jsem totiž zbyle kartičky na centrálu Alberta, měli by pry doposlat knizky. Zatim nic neprislo, ale pry to podle jejich FB stranek momentalne dotiskavaji. Když by mi toho Rumcajse neposlali, vyzjistim, jak moc neteřím chybi a kdyztak bych se ozvala. Proto se mi nechce ještě platit postu, ze to není pro nas a ze jsou tam stejne tytéž pohádky, co v klasických knížkách Rumcajs, Manka, Cipísek - ty co jsem mela jako mala a sestra je ma.

jetynka
3. říj 2015

@kh My taky posílali karticky na centrálu, měly by dojít tři knížky tak jsem zvědavá 🙂, ale moc se mi nechce věřit, že příjdou, uvidíme.

sroubecek
3. říj 2015

Nabizim kosi bratry 🙂, nechce nekdo?

hanulii
3. říj 2015

@kh Jasný, tak to chápu 🙂 Taky bych raději v Brně, ale život an tom nevisí, jen nám nějak selhala koordinace v rodině a jedna knížka se nám sešla dvakrát 🙂

petrusa77
3. říj 2015

Nám chybí O človíčkovi a Chaloupka na vršku. V albertu na Harfě mi řekli, že nemusím pospíchat, že bude akce prodloužena a tak jsem se dvěma vyplněnými kartičkami čekala, až jsem zjistila, že to neprodloužili ☹ Nemám žádnou knížku z této edice na výměnu, ale třeba mohu nabídnout něco jiného, po čem prahnete, nebo co sbíráte.

olusenka
3. říj 2015

Nabízím na výměnu Chaloupka na vršku, sháním Človíčka nebo Rumcajse.

duvera
4. říj 2015

Moje nabídka na výměnu Človíčka za Krysáky je stále aktuální. Děkuji.

donnald
4. říj 2015

@svha ahoj, máme 2*Koši bratry a Človíček nám chybí...kdyby nabídka stále platila🙂

donnald
4. říj 2015

@svha Kosí😀

myska25
4. říj 2015

Stále jejím Chaloupku za Bob a Bobek 😉

janicka005
4. říj 2015

@petrusa77 mám obějestli máte zájem?

petrusa77
5. říj 2015

@janicka005
Zájem mám 🙂 Poslala jsem Vám IP

janicka005
5. říj 2015
andrinecka
5. říj 2015

Mam k dispozici 2x Amalku vymenim za jinou knihu (mimo Rumcajze, Kosi bratry), nejlepe osobni predani Olomouc, dekuji

svha
5. říj 2015

@donnald já právě chci Človíčka a nabízím Kosí bratry 😉, takže asi smůla pro oba, ale děkuji za zprávu

donnald
5. říj 2015

@svha aha, já to četla v rychlosti🙂

svha
7. říj 2015

@donnald v pohodě já to po sobě četla vícekrát a napsala jsem to dost ošidně 😉

lucuschka
14. říj 2015

Ahoj holky. Už někomu přišla knížka z Alberta (za kartičku)? Nebo nevíte, kdy budou posílat nebo jak zjistím, že pošlou? Děkuju 😉

svha
15. říj 2015

@lucuschka někde jsem četla, že je museli dotiskovat a že se má vydržet do konce října, někde tu to psali na koníkovi

jetynka
15. říj 2015

@lucuschka My zatím čekáme, jestli něco ( vůbec ) pošlou, taky jsem to četla tady na mk že to dotiskávají, někdo kdo to tu psal tak to vyčetl na facebookových stránkách z alberta.

marchmell
15. říj 2015

Ahoj! Já bych ráda vyměnila KRYSÁKY a ČLOVÍČKA za KÁŤU a AMÁLKU 🙂
Ideálně osobní předání v Praze.. Děkuji 🙂

Strana
z7