Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?
Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂
@soanpe je fakt, ze tam byl teda dneska docela naval, v te restauraci si malem nebylo ani kam sednout😀 Sofí jsem videla tak na dalku, no a je pravda, ze moc nadsene se teda netvarila 😀
@molicova na fotkach vypada opravdu vetsi, teda hlavne vyssi🙂 chvilku jsem mela takovy nutkani za tebou a soanpe skocit, ale pak mi to prislo proste blby😀 jeste me napadlo, kdyz uz se takhle bavime, jakej byste mi holky doporucily stativ? chtela bych ho koupit manzelovi k narozkam, mame Canona EOS400D 🙂
ahojik holky, dneska jsme tak mega nastvana ze asi vybouchnu... byli jsme na vitani, byla tam profi fotografka ale tchyne ze neee :-X ze 150KC je hodne a fotil manzela potom ona..nasi zrcadlovkou a jak to dopadlo??? byla tam tma, nejaky zluty sileny svetlo z takovych desek a vse je totalne rozmazane, silene em to stve, ale chce se mi to vse smazat nebo se pobliju.
Holky taky bych se klidně přidala někdy do zoo,jestli bych mohla,ale to budeme lepší jak zájezd vienamců s tima jejich blikáčema,co 😅 😀 😀 😀
holky, tak jsme se s manzelem kvuli tem fotkam pofadali, on to fotil cely na plny manual a myslel si ze foti na plny automat a k tomu tam mel pevny ISO 800....
@blanka.k jj na samospoušť ze země,na tašce,na louce nic nebylo 😅 ,to byla akce 😀 Sem se prvně odhodlala hrábnout do foťáku ,najít si to a povedlo se,ale na jiných dál fotíš a ok,ale u něj si to pamatuje a pořád mi to dávalo těch 10 sec na samospoušť 😀 😀 😀 N ale přišla jsem na to jak zpět - po chvíli 😀 😀
Holky já se tu fakt červenám,děkuju za pochvaly a hlavně si toho od vás strašně vážím 😵

@soanpe chuděrka malinká 🙂 Tak ode mě máš foteček určo docela dost, takže ti je můžu poslat, jeslti se ti líbí 🙂 ale sice jsi taková jaká jsi, ale pro mě si hrozně příjemný a milý člověk 🙂 takže se mi líbíš taková jaká jseš 😀 a to myslím, opravdu popravdě 🙂 a až budeš mít trošku klidu, tak se budu moc těšit zase na ty naše 🙂 bylo to opravdu moc fajn 🙂 a opáčko se určo bude brzo konat 🙂