icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

molicova
24. čer 2010

@soanpe chuděrka malinká 🙂 Tak ode mě máš foteček určo docela dost, takže ti je můžu poslat, jeslti se ti líbí 🙂 ale sice jsi taková jaká jsi, ale pro mě si hrozně příjemný a milý člověk 🙂 takže se mi líbíš taková jaká jseš 😀 a to myslím, opravdu popravdě 🙂 a až budeš mít trošku klidu, tak se budu moc těšit zase na ty naše 🙂 bylo to opravdu moc fajn 🙂 a opáčko se určo bude brzo konat 🙂

soanpe
24. čer 2010

@molicova díky za hezká slova 🙂 dobře se to čte 😉

molicova
24. čer 2010

@soanpe a je to pravda pravdoucí 🙂 jsi vážně fajn 😀 😀 😀 😀

soanpe
24. čer 2010

@molicova 😎
😀 😀 😀

glumy
24. čer 2010

@molicova bylo mi to takovy blby, prijit a rict, jeee, to jste vy z toho MK 😀 Byla tam i soanpe, taky jsem ji poznala podle Sofí😀 Tomasek je fakt peknej, ale na fotkach mi pripadal vetsi 😅

molicova
24. čer 2010

@glumy no je to ještě prcíček 🙂 na fotkách vypadá starší, ale ve skutečnosti to tak není 😀 kdybych si tě všimla, tak tě určo oslovím, ale znáš to, v ruce foťák, hlídat dítě, kočár a v tu chvíli nevidim a neslyšim 🙂

soanpe
24. čer 2010

@glumy no jo naše SOfí. dnes měla špatný den. včera jsme couraly bez spinkání po obědě a dnes taky, tak se to podepsalo na její náladě.
je to náhoda,že sme se tam takhle ocitly 😀
my do zoo chodíme spíš odpoledne,to už tam není tolik lidí

glumy
24. čer 2010

@soanpe je fakt, ze tam byl teda dneska docela naval, v te restauraci si malem nebylo ani kam sednout😀 Sofí jsem videla tak na dalku, no a je pravda, ze moc nadsene se teda netvarila 😀
@molicova na fotkach vypada opravdu vetsi, teda hlavne vyssi🙂 chvilku jsem mela takovy nutkani za tebou a soanpe skocit, ale pak mi to prislo proste blby😀 jeste me napadlo, kdyz uz se takhle bavime, jakej byste mi holky doporucily stativ? chtela bych ho koupit manzelovi k narozkam, mame Canona EOS400D 🙂

pipiii
24. čer 2010

ahojik holky, dneska jsme tak mega nastvana ze asi vybouchnu... byli jsme na vitani, byla tam profi fotografka ale tchyne ze neee :-X ze 150KC je hodne a fotil manzela potom ona..nasi zrcadlovkou a jak to dopadlo??? byla tam tma, nejaky zluty sileny svetlo z takovych desek a vse je totalne rozmazane, silene em to stve, ale chce se mi to vse smazat nebo se pobliju.

molicova
24. čer 2010

@glumy já si teď nepamatuji co to máme, ale každopádně stativ kupoval manžílek, takže napíši až se zeptám 😀 tak příště se můžeme smluvit rovnou a můžeme jít všechny 🙂

molicova
24. čer 2010

@pipiii to mě mrzí, my měli zase totálně zvrazané DVD z vítání a fotky od profi, hrůůůůůůůůůůůůůůůůza 😅 takže by to možná bylo jedno 🙂 ale určitě to zamrzí 😒

pipiii
24. čer 2010

ta my teda ani video zadny nemeli...ale to foceni...paneboze :-X:-X:-X

@molicova nemas zitra casik?

molicova
24. čer 2010

@pipiii asi jo? zatím nic nemáme, jen musíme dopo na nákup, takže leda odpolko? 😀

glumy
24. čer 2010

@molicova tak to budes hodna 😉 Jj, jsem pro, kdyz vam nebude vadit, ze bychom se k vam tedy priste vetreli😀

pipiii
24. čer 2010

@molicova jeee tak sejdeme se odpolko??? ja bych mooc rada 🙂 😵 😵 😵

molicova
24. čer 2010

@pipiii no tak to buď ráda, protože mi to video máme uplně hnusný a to mi ještě chtěli nacpat na úřadě kazetu, tak jsem se ohradila, že bych si ji leda mohla natáčet na prst, že v dnešní době CDček, že vůbec dávají kazety 😠 😠 😠

pipiii
24. čer 2010

jdu uklidit nadobi, abych se trochu uklidnila 😉

molicova
24. čer 2010

@pipiii a přijedeš nebo kde by si se chtěla sejít? jestli by ti nevadilo přijet k nám, jsem z toho dneška uplně uchozená a uježděná, jsme byli dneska s Tomáškem dohromady 3 hodiny v autě, brrrrrrrrrrrrr 😖

ferinka
24. čer 2010

Holky taky bych se klidně přidala někdy do zoo,jestli bych mohla,ale to budeme lepší jak zájezd vienamců s tima jejich blikáčema,co 😅 😀 😀 😀

wwercaa
24. čer 2010

čavec holky, byli jsme na výletku tak přidávám,,,,,,tentokrát foceno tatkou, udělal nám hezké společné fotečky 🙂 akorát nechápu, proč jsou tak šíleně rozmazany, jestli je to zmenšením nebo co, už jsem je dala holkam do jedný diskuze a chce se mi brečet 😢 😠

ferinka
24. čer 2010

@wwercaa parádní fotečky 😵

wwercaa
24. čer 2010

@molicova jééé, krásný fotečky 🙂 😵 je fajn, že jste si užily krásný společný výletek. 🙂 .....ja chci taky, nemam s kym ☹ pojdte nektera bydlet do Plzne 😀 😀 😉

wwercaa
24. čer 2010

@ferinka díííkes, koukala jsem taky na tvé fotečky, krásnýýý jsou opět 🙂 🙂 🙂 🙂

pipiii
24. čer 2010

holky, tak jsme se s manzelem kvuli tem fotkam pofadali, on to fotil cely na plny manual a myslel si ze foti na plny automat a k tomu tam mel pevny ISO 800....

wwercaa
24. čer 2010

tak taky neco ze své výroby přidám....

ferinka
24. čer 2010

@wwercaa díky,snažím se jak to jde 😀 kytičky taky krásnýD 😉

blanka.k
24. čer 2010

@molicova super fotky ze ZOO 😉

@wwercaa krásně fotky a jak jste hezky sladěni do červena 😀

@ferinka úplně super fotečky na "začátečníka", ta první čb nemá chybu /a to je ais na samospoušť ze země, co?)

wwercaa
24. čer 2010

a ještě neco a už fakt konec 😀 kačeny nesmely chybět... 😀 😉

wwercaa
24. čer 2010

děkuju zlatíčka za pochvalu, tak se moc snažim 😉

ferinka
24. čer 2010

@blanka.k jj na samospoušť ze země,na tašce,na louce nic nebylo 😅 ,to byla akce 😀 Sem se prvně odhodlala hrábnout do foťáku ,najít si to a povedlo se,ale na jiných dál fotíš a ok,ale u něj si to pamatuje a pořád mi to dávalo těch 10 sec na samospoušť 😀 😀 😀 N ale přišla jsem na to jak zpět - po chvíli 😀 😀

Holky já se tu fakt červenám,děkuju za pochvaly a hlavně si toho od vás strašně vážím 😵

Strana