icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

soanpe
25. čer 2010

dobré ránko, jdu hned kouknout na ywonn

soanpe
25. čer 2010

já je nemůžu nikde najít 😕 😢 na MK má jen tři alba a žádný z dovolený 😕

kajka_37
25. čer 2010

to není dovolenkový album, to je album Sárinky ;)

blanka.k
25. čer 2010

Ahoj, zítra mám slíbený odvoz do Slavkova na festival starých aut a v neděli do Olomouce do ZOO 😉 To bude fotek, hcudák malej, já ho někde zapomenu, jak se pustím do focení 😅 🤐

soanpe
25. čer 2010

@kajka_37 jo aha. děkuji 🙂

ferinka
25. čer 2010

@blanka.k Blani už jsem na to taky koukala a asi zítra bude cestu do Beskyd zastávka 😅 😀 😀 😀

Holky dorazila mi zásilka z aukra,tak budu moct začít zkoušet makro 😀 😀 😀 Jste říkaly,že našroubujete všechny na sebe,asi trapná otázka,ale je jedno v jakém pořadí??? 😅 😝 😀 😀 😀

blanka.k
25. čer 2010

@ferinka stavíš se v tom Slavkově? Jestli jo, tak třeba na sebe narazíme... náš svítivě červený kočárek je k nepřehlédnutí, akorát se nenech zmást, od dob svatby vypadám mnohem hůř 😝 A šoroubovala bych to od té nějvětší, protože je nejtěžší. 😉

soanpe
25. čer 2010

bojuju s LR. nějak se mi nepodařilo protlačit do něj češtinu 😀

soanpe
25. čer 2010

no asi to chce projasnit

ferinka
25. čer 2010

@soanpe trošku barvičky 😉

@blanka.k snad to vyjde,udělala bych si tam zastávku - neboj já mám pořád taky o 10kg víc a na dlouhou cestu ráda volné hadry,takže až uvidíš hippies,tak jsem to já 😀 😀 😀

ferinka
25. čer 2010

Holky nemáte některá registraci na e-bay a nenakupujete tam???

molicova
25. čer 2010

@ferinka bohužel já, má ji jen můj kamarád, takže ho jednou za čas poprosím. Já spíš nakupuji přes to aukro 🙂

soanpe
25. čer 2010

tak jsem vzdala LR a jsem zase u svýho photoscape 😀

siby
25. čer 2010

ahoj holky, tak jsem k vám zas chvíli nakoukla. Manža mi přivezl včera konečně fotáček domu, tak se snažím prokousávat návodem.
@ferinka pejsek je krásnej, to je Vlkodav vid 🙂 kamarádka má hned 2 a jsou strašně hodný a fotky ze sena no prostě nádhera
@molicova fotky ze ZOO máte krásný, je vidět, že jste si to tam vy i děti moc užili 🙂
@wwercaa tatínkovi se fotky moc povedly, byli jste s prckem krásně sladěný vid 🙂 moc vám to sluší a kytičky a kačeny se taky povedly moc pěkně

ferinka
25. čer 2010

Hmmmm bych si tam chtěla objednat kraťásky a legíny na malého,ale kámoška co mi vždycky objednala je na dýl pryč ☹ Jsou podobné jako máš toho čmeláka nebo kdo to má 😉

molicova
25. čer 2010

@soanpe tak to mě mrzí, že ti to nejde, mám se zeptat manži 🙂

ferinka
25. čer 2010

@siby jj vlkodav,no manža chce štěňata,ale mě se do toho teda nechce,je to strašněj macek a zrovna ona je z 9 štěňat 😅

blanka.k
25. čer 2010

@soanpe co je to LR? 😅

@ferinka až uvidíš někde odtsvený kočárek a nikoho okolo...tak to bude Tomík a já někde fotím 😀

ferinka
25. čer 2010

Taky se mi junior asi bude "plést" tak si tam bude někde ťapat 😀 😀 😀 😀 😀

siby
25. čer 2010

@jaa nádherné fotky malé, tu barvu pleti a ty řasy jí normálně závidím

kajka_37
25. čer 2010

@ferinka copak ti přišlo, makrokroužky? 🙂

molicova
25. čer 2010

@blanka.k to je ten Lightroom 🙂

ferinka
25. čer 2010

@kajka_37 jasan 😵 😀

kajka_37
25. čer 2010

no já t os nimi zkoušela jen jednou... ozkoušesj si každý zvlášť ať víš co který dělá a pak zkoušej formou pokus omyl dávat k sobě.... 🙂)) zaručená metoda 🙂

wwercaa
25. čer 2010

ahojik ženy......přišly mi čočky 🙂

@jaa malá je překráná, fotky také 🙂 😵

@siby děkuju moc za pochvalu foteček 😵

holky, chystáme se do japonský zahrady, skusit ty makro předsádky, ale vypadá to na bouřku, takže asi prd 😝 , no uvidíme....

wwercaa
25. čer 2010

tady nějaké čočko pokusy...při těch kapičkách jsem se pořádně zapotila 😀 ted se peru s tím ostřením, tak to to i podle toho vypadá.....berte to s rezervou 🙂

sirael4
25. čer 2010

@wwercaa máš to nádherné 😉
k čemu slouží čočky a kolik to tak stojí?

wwercaa
25. čer 2010

@sirael4 děkuju, me to posloužilo k tomu, že s mým objektivem takový makro proste nevyfotim 😝 třeba vyfotim list s kapkama ale když chci jenom jednu kapku tak na to mám tu čočku, mela jsem tam nasazenou předsádku s 10 dioptriama ale ještě mám k tomu 4,2,1 dioptrií...me to objednal mužskej za 880,- ale na aukru to máš za polovinu alebo myslim nejak tak to koupila mes 😉

ferinka
25. čer 2010

@wwercaa Nááááádherné 😵

@sirael4 já je koupila na aukru za 388,- s poštovným 😉

sirael4
25. čer 2010

@wwercaa supr, díky, a ty ostatní kapky to jakoby nezaměří, nebo čím to? 😅 nic o tom nevím, tak se mi nedivte
@ferinka skvělé 🙂

Strana