icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

blanka.k
2. čer 2010

@bledulka - teda, teď jsi mě pěkně nahlodala, bože, kam já ty všechny krámy budu dávat....no, co M. se furt všude válí součástky modelů, tak mě se může válet pozadí 😀

kozinka
2. čer 2010

tak dneska házím poslední dvě fota z dnešního koupání a jdu do hajan 🙂
dobrou všem 🙂

murynka
3. čer 2010

@kozinka krásná holčička 🙂

holky jinak na jednu stranu tahle diskuze mě bude stát peněz 😀 😀 když radíte kdejaké fígle a to je korunka sem korunka tam 😀

kozinka
3. čer 2010

@murynka krásné ráno 🙂 Děkuji 😵

No jako já bych spíš řekla, že ještě ušetřím 🙂 Je super, že tady holky hází právě ty fígle, bez kterých by to jinak stálo tisíce... 🙂

kozinka
3. čer 2010

Jo a zkoušela jsem také to makro otočením kitu 😅 😀

iviska
3. čer 2010

Dobré ránko 😉

vidím že tu řešíte pozadí - já osobně bych volila bílou a černou barvu - to člověk upotřebí stále.

kajka_37
3. čer 2010

Dobré ránko 🙂 koukám ež ste zkoušely fotit s otočeným kitem...že bych to taky zkusila? 🙂 kdyžtak budu volat sos 🙂))

o pozadí už sem taky uvažovala, xkrát, jen zatím není nějak čas a místo.... v létě už bude.... odkazy si uložím, dík 🙂 určo černé a nějaké barevné, .... bílé jsou stěny, to mi přijde zbytečný....

murynka
3. čer 2010

holky mě to otočit nejde ☹ ☹ ☹ ☹ 🙄 🙄

murynka
3. čer 2010

@kozinka to máš pravdu ty máš ten externí blesk?ale stejně mě tu navnazujete na další a další věci 😀 😀

iviska
3. čer 2010

Ahoj Kajuš ;) nj to máš recht - bílé budou stěny 😅 já se těším taky na ten prostor ... to pak bude mít každá věc své místečko, to bude labůžo 😉

kajka_37
3. čer 2010

hoj Ivi 🙂 jj máme na baráčku asi třetinu prostoru jako úložný prostor... to bude harampádí :DDD

murynka
3. čer 2010

prý to hodně zrcadlovek mají chraněné ře ten objektiv nejde ..já to zkoušela a nesecvakne mi spoušt píše to není objektiv chjooo

kozinka
3. čer 2010

@murynka ee nemám, zatím jen zabudovaný ☹ ale už se na externí chystám, jen ty finance kdyby byly rychleji 😀

@kajka 37 jééé tak to závidím 🙂 to my máme 2+1 a jako prostor žádnej mi přijde ☹ já budu mít svou stěnu na focení v salónu kamarádky (kadeřnice a nehtařka 🙂 )

kozinka
3. čer 2010

to já jen tak zkoušela na rychlovku, to první je náš koberec v obýváku 😀 a to druhé je umělá kytka co má malá na hraní 😅 😀

kozinka
3. čer 2010

@murynka co máš vlastně za foťáček?

murynka
3. čer 2010

@kozinka sonny alpha a200...já jsem si říkala co to první je 😀 😅 😅 😅

kajka_37
3. čer 2010

@kozinka hlavně že máš kde fotit ;)

kajka_37
3. čer 2010

@soanpe zajímavé fotečky...písneš mi jak si to udělala? prostě si z bajonetu vytáhla objektiv, obráceně přiložila a fotila??? jak si ostřila??? dík

k.ate
3. čer 2010

ahoj holky, tak to já bych šla do bílýho a černýho pozadí,bydlíme v bytě, kde bílá stěna je jen v kuchyni a tam je zas zoufale málo místa... Jinak v ložnici je vymalováno zeleně, ale vypadá to na fotkách celkem hezky mi přijde 🙂 , a obývák a předsíň jsou do oranžovo červena... ale v obýváku jsem malýho zkoušela fotit proti tý stěně a je to nic moc... Je fakt, že to byla jen "dokumentární" fotka v židličce večer, ale jsou tam prostě vidět tahy štětcem, což v té ložnici nejsou 🙂 a tady pro ilustraci fotka z ložnice a z obýváku 🙂

murynka
3. čer 2010

@kajka_37 to by mě také zajímalo potřebovala bych asi víc rukou 😀 ty nevíš proč mi to nejde? ☹ co ty máš za fotáček?
že vám to všem jde a mě ne 😠

kajka_37
3. čer 2010

@murynka no já ještě nevím stli mi to jde 🙂)) mám nikon ;) asi si na pomoc vezmu stativ ať mám jednu ruku volnou a asi dálkovou spoušť, uvidíme.... nevím kdy se k tomu ale dostanu :P 🙂

holky nemáte nějaký tip na svatební dar v hesle "hon na lišku" ? klíďo i jen nějakou básničku.... 🙂

murynka
3. čer 2010

@kajka_37 tak s etěším na tvoje dílo 🙂 😵 snad tit o půjde....

to nemám ☹ také musím na srpen vymyslet svatební dar 😒

k.ate
3. čer 2010

achjooo ještě ty fotky, žejo... 😀

murynka
3. čer 2010

@k.ate jsem si říkala 😀 😀 😀 😀

iviska
3. čer 2010

@kajka_37 ve stylu hon na lišku??? Dar? Ty vado nic jednoduššího tam neměli ??? 😀 😀 😀

k.ate
3. čer 2010

@kajka_37 houpacího koně 😀

kajka_37
3. čer 2010

no ona se jmenuje Lišková a drahý jí dlooouho naháněl.... dokonce když psali zvací mejl, v předmětu bylo přímo "hon na lišku" 🙂)))
@murynka díky, dám vědět jak to dopadlo 🙂

kozinka
3. čer 2010

@kajka 37 mě napadlo 30 případů Majora Zemena 😀

kozinka
3. čer 2010

My jedem na svatbu 31.července 🙂 jsu na svědka, už se moc těšíme 🙂)

murynka
3. čer 2010

@kajka_37 😀 😀 😀 😀 tak to je výstižný 😀 😀

@kozinka jéé my jdeme 6.8 🙂 můj manžel jde svědčit také s emoc těším 🙂

Strana