icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

xmerssy
7. čer 2010

@molicova, jj to je canon, ja ani nevim jestli je univerzalni...mrknu

soanpe
7. čer 2010

@molicova
ta jo nikony maj samej carl zeiss 😅 http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2021779-cz-car...

soanpe
7. čer 2010

myslím, že nikon a canon nejsou compaktibilní,protože nikony maj motory v objektivu a canony v těle , teda nevím to jistě,někde jsem ale něco takovýho zaslechla

molicova
7. čer 2010

děkuji za info 🙂 já se podívám na net 🙂 jen se mi moc zalíbíla ta cena, tak doufám, že u toho nikonu bude aspon trosku podobná 🙂

molicova
7. čer 2010

@soanpe díkes za odkaz 🙂 už si našla nějakou akci 🙂

pipiii
7. čer 2010
molicova
7. čer 2010

@soanpe díky, jsem si to myslela, že to bude tak jednou drahé, ale neva, přijde na něj časem taky řada 🙂

molicova
7. čer 2010

@pipiii super a vůbec se mi nezdá, že by si to měla nějak vyblité 🙂

pipiii
7. čer 2010

@molicova pridana sytost a stiny v picasu 😠

molicova
7. čer 2010

@soanpe díkes, tak to není zas tak hrozný 🙂

molicova
7. čer 2010

@pipiii a ty nemáš žádný jiný program ☹

pipiii
7. čer 2010

@molicova mam gimp 2 ale mam pomaly pocitac a nezvlada mi to gimp, natoz zonner, ted si to naistaluju k manzelovi do pc a tam to budu upraovat, tady cekam sto let nez se nacte 1 fotka, natoz aby se upravila :-/

soanpe
7. čer 2010

@pipiii tak je pro porovnání hod bez úprav

ferinka
7. čer 2010

Holky a když tu řešíte ty objektivy,není třeba lepší si koupit jen tělo té 450D a k tomu jiný objektiv,třeba co si teď koupila xmersy,protože cenově to vyjde dost na stejno,když tělo stojí kolem 10 tis. 😅

pipiii
7. čer 2010

@soanpe ja nevim ani kde mam ty neupravene fotky...se mi vzdy predela na upravenou a puvodni uz nevim kde je..jdu to najit

nebe
autor
7. čer 2010

@xmerssy fotky úúúúžasný asi budu muset manželovi vysvetlit že ho nutně potřebuji🙂
@molicova Krásné fotky jako vždy🙂

molicova
7. čer 2010

@pipiii no tak to je blbí, že nejsi spokojená, já bych si to bez photoshopu nedokázala vůbec představit, neříkám, že je z nejrychlejších, ale je tam vše co potřebuji 🙂 já tyhle programy vůbec neznám ☹

wwercaa
7. čer 2010

ahoj holky 🙂

zase krásný fotečky 🙂

@xmerssy ty na té hopaučce nemají chybu 🙂 všechny jsou úžasnýýý 🙂 malej je boží 🙂

@molicova zase nádheraaaa 🙂 není co dodat, bych se jenom opakovala, ty nikdy nesklameš 😉

pipiii
7. čer 2010

a prd..ty originaly nemam 😀

nebe
autor
7. čer 2010

@pipiii Ja myslim že fotky jsou povedené, ja uz neuchovavam original🙂

Jinak máte některá ten projekt 365?????????????

molicova
7. čer 2010

@wwercaa moc a moc děkuji 🙂 s Tomíčkem to jde tak nějak samo 🙂

wwercaa
7. čer 2010

tak jsem něco vyfotila na prochajdě, vzala jsem to rychle 😀

molicova
7. čer 2010

@nebe co to je za projekt?

ferinka
7. čer 2010

parádní fotečky 😵

molicova
7. čer 2010

@wwercaa náááááádhera, já jsem taky uplně zapoměla, že jsem dneska fotila nějaký kytí 🙂 jdu na to, ale pujdu se nejdřív vykoupat 🙂

wwercaa
7. čer 2010

jo a ještě jsem chtěla odpovědět @murynka, nic jsem nenastavovala kromě toho makro režimu, když jsem fotila ty kytičky, protože nic neumim 😀 ale šlo to nějak samo, akorát si myslim, že mi hodně pomáhá Photoscape 😉 Photoshop jsem se pokoušela stáhnout několikrát, vůbec mi to nejde 😒

Strana