icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

mes
14. čer 2010

@blanka.k Neskutečné fotky! Fakt profička 😵
Přidávám své čudlání

wwercaa
14. čer 2010

@mes ten potůček je perfektní 😵 😵 to se te jak povedlo?? 🙂 ale i ostatní jsou boží, no ten potůček se me nejvíc líbí 😉

mes
14. čer 2010

@wwercaa Děkuju..ale je to jen hokus pokus..nastavovala jsem co nejdelší uzávěrku, ale nešlo mi to..jsem kopyto..nebo ten potok tekl pomalu 😀 😀 😀 😀 Ostatní je prd..hezky vypadá ten poslední tulipán, ale na to je to tu malý 😀

wwercaa
14. čer 2010

@mes, ale povedlo se 😀 😉

nevim, co tady ještě straším 😀 😀

tady nějaké fotky z koupání, ale nic moc teda.......chtělo by to ten exter. blesk možná

molicova
14. čer 2010

@mes krásné 🙂 já jsem popravdě u toho potůčku myslela, že to tak má být 🙂
přidávám zatím pár fotečky z dneška 🙂 byla jsem s Tomáškem u kamárdky Léni a Hozíčka 🙂 bylo to super odpoledne 🙂

molicova
14. čer 2010

@wwercaa no ten se tak úúúúžasně směje 🙂 s bleskem, by to bylo lepší, ale takhle jsou taky úžasný 🙂

wwercaa
14. čer 2010

@molicova fotky přenádherný jako vždycky, radost koukat, Tomášek je tak krásnej, k sežrání 😵 😵
já si taky myslim, ach jo, doufám, že časem pořídime i blesk 🙂 ...Davídek se umí smát krásně, ale zachvilku už možná nebude bezzubáč, asi se mu tam něco málo klube 😀

kozinka
14. čer 2010

@molincova 😵 😵 😵

kozinka
14. čer 2010

mě se strašně líbí že tady máme každá svůj osobitý styl 🙂 prostě i kdyby u toho nembyla jména, ta přesně vím kdo kterou fotku fotil 🙂

molicova
14. čer 2010

ještě přídám nějaké fotečky 🙂
@kozinka máš naprostou pravdu, všechny tu máme svůj osobitý styl 🙂

mes
14. čer 2010

@wwercaa Nádhera! Krásné pokoupáníčko!

@molicova Jako vždy dokonalé 😵

Moje maminka - nejlepší máma na světě (jako určitě i ty vaše). Měli mě pozdě..tak jsem takový rozmazlánek máminej🙂

mes
14. čer 2010

@molicova Ty na té houpačce jsou úžasnéééééé!!! Jsi božíí!

mes
14. čer 2010

@molicova já nechápu jak to stihneš vyfotit tak ostře..ty jeho ruce třeba na tom kotouči..kámoščina holčička je taková pomalá, ale já měla problém..a ty to máš všechno excelentní 😕 😵

molicova
14. čer 2010

@mes moc děkuji za pochvalu 🙂 hrozně moc mě to těší, že se ti tolik líbí 🙂 ale těch fotek mám tolik, ale všechny se nepovedly a jsou tam i některé rozmázlé 🙂 ale hezké 🙂 tak jsem si je nechala 🙂 je to u mě pokus a omyl, stihnu stihnu, nestihnu nestihnu 🙂 je to 50 na 50 🙂 nikdy vlastně nevim, co z toho vyleze 🙂
tady jsou kdyžtak všechny k nahlédnutí 🙂
http://mptackova.rajce.idnes.cz/Tomasek_a_Honzi...
jinak fotečky maminky jsou také úúúúžasné, moc se ti povedly 🙂

mes
14. čer 2010

Holky čím to je, že když dám ty fotky do diskuze sem, tak jsou jako rozmazané..nevypadají ostře..ale přijde mi to jen u mých fotek..nebo co..ty fotky jsou uplně ostré..nechápu 😕

@molicova Jdu na to juknout 😵

mes
14. čer 2010

@molicova 291 a 398...krásnééé 😵

molicova
15. čer 2010

@mes moc děkuji 🙂 ale stejnak se mi zdá, že to nemám uplně ostré 🙂 asi to bude tím, že se tady i na rajčeti fotky zmenšují 🙂 ale všechyn ostré určitě nemám 🙂 a koukala jsem na tvoje fotečky a přijdou mi ostré, ale nějak nevim 🙂 to co mi před týdnem připadalo jako ostré, tak teď mi to připadá rozmazané ☹ jsem divná 🙂

soanpe
15. čer 2010

@mes je to tím, že se sem fotky ukládají v nízkém rozlišení 😉

molicova
15. čer 2010

@soanpe no bude to uřčitě tím 🙂

molicova
15. čer 2010

dneska je tak hnusně, tak jsem opět šla zahánět depinu focením, jak jinak 😀 více foteček mám v albíčku 🙂

kozinka
15. čer 2010

@molicova úplně ti závidím, já doma tak krásných fotek nedocílím bez toho externího ☹ kurňa!!! proto doma ani moc nefotím ☹ ale už bude brzy doufáááám 🙂)) chlap něco říkal o červenci 😀

jinak házím fotučku, takovou jednu zvláštní 🙂 kamarád zkoušel něco vyfotit a pak po mě chtěl pomoc s úpravou, název foto: svět jinýma očima!

soanpe
15. čer 2010

tak jsem dnes zavzpomínala 😵

soanpe
15. čer 2010

zapomněla jsem na fotky 😅
asi jsou ještě bez úprav a z lumixe

soanpe
15. čer 2010

@kozinka ty jsi mistr na úpravy 😉

kozinka
15. čer 2010

@soanpe 🙂))))))))))))))))) tak dík 😉
Jéééé takové miminko 😵

kozinka
15. čer 2010

Včera jsem s kamarádem (s tím co fotil ty brýle) kecala... a zkusíme udělat nějakou HDR fotku 🙂 😵 úplně mě chvátily 😵 tady např. ukázky http://www.webdesignerdepot.com/2009/07/20-amaz...

xmerssy
15. čer 2010

Ahojky,

@kozinka, tak ty fotky z odkazu jsou naprosto DOKONALÉ!!!!!To je bomba, hlavně ta holka s medvídkem a pak kluk blondak ma takove do zluta oci..........fakt neskutecny!

@molicova Míšo, ted jsem koukala k Tobe do albicka a ty posledni fotky jak jste tam s Tomíkem spolu jsou strasne moc krasne, tak moc Vam to tam slusi!!!!!

Ja ted fotila neco doma, ale bez toho ext. blesku to sem nebudu ani davat........ 😖

xmerssy
15. čer 2010

@molicova Míšo a opičkovou čepičku nemůžeme nikde sehnat 😠

xmerssy
15. čer 2010

@mes tak potucek super, jak jsi ho fotila?

@weercaa to jsou naprosto božííííííí usmevy!!!

kozinka
15. čer 2010

@xmerssy to právě udělaj ty fota 3 vrstvé, to je boží 😵 ale fakt to chce pevné nervy 😅 😀
Jinak vím o jedné paní zde z MK co dělá čepičky 🙂 má fb, zrovna nedávno jsem na ni dostala kontakt, a umí je fakt perfektně, i kloboučky pro holčičky, no prostě paráda 😵 tak jestli budeš chtít, dám ti na ni kontakt 🙂

Strana