icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

molicova
15. čer 2010

Tak ještě z dneška nějaké fotečky z večerní koupačky 🙂

@ferinka obě dvě jsou stejné a maji jen zápis 4MB/s, podle mě je lepší tahle http://www.alza.cz/sandisk-extreme-hd-video-sec... je o trošičku dražší 🙂

obla
15. čer 2010

Ahoj holky .. krásné fotky .. můžu mezi Vás..? 😕

molicova
15. čer 2010

@obla ahojky 🙂no jasnačka 🙂 hrozně se mi líbí pokojíček co jsi vytvořila 🙂 je úžasný a fotečky máš také super 🙂 😀

obla
15. čer 2010

@molicova Děkuji moc 😵 Učím se, zrcadlovku mám teprve od ČT, předtím to byl chabý kompakt 😀 Zatím na to čumím jako husa do flašky a vše dělám automatem .. ale snad časem 😀

Jinak moje "foto" ..http://elischqa.blogspot.com/

molicova
15. čer 2010

@obla no tak to jsou překrásné stránečky 🙂 já jsem si říkala, že mi ten pokojíček něco připomíná 🙂 a už vím, co 🙂 koukám na váš byteček na modré střeše 🙂 je úúúúúplně úžasný 🙂 ale nějak nevim proč, jsem si tě nespojila s tím pokojíčkem na koníkovi 🙂 ale uvidíš, že se to focení časem podá, až se s ním trošku zžiješ 🙂

nebe
autor
15. čer 2010

Hej holky tak ja se uplne stydim ale ja jsem si domluvila pani na uklid, a dneska u me byla poprve a jsem uplne max spokojena🙂 Jinak filipek je ode dnska nemocny tak jsem ani nefotila:(

nebe
autor
15. čer 2010

@molicova divala jsem se na tvoje fotky na rajceti jsou fakt krasne🙂 jo a jak to ze mas ty fotky z koupelny tak kkrasne? ja je mam vzdycky do zluta:(

obla
15. čer 2010

@molicova
Děkuji, já na střechu už moc nechodím .. diskuze, kterou jsem navštěvovala upadla.
Bohužel 😔

Co se focení týče, moc mě baví .. především interiér.. bydlení.. a portréty .. ale ještě jsem na zrcadlovku fakt mejdlo 😅

wwercaa
15. čer 2010

Ahoj holky 🙂
dnes jsem nefotila, nějak nebyl čas 😒 malej ted začal stoupat na nožiky kolem nábytku, všechno kolem vytahuje, musím ho hlídat a neustále mít na očích, ach jo a to ještě řádne neběhá 😝 😀 ...vždyt to víte, to si asi ještě terpve užiju, věčšina máte tady věčší dětičky, tak určo víte o čem mluvim 😀 Davídek je ted pan objevitel a maminka SBS 😀 😀

@molicova nebudu te vypisovat do albíčka na to máme diskuzi, že jo 😀 🙂 jo jseme chtěla, chválu si určitě zasloužíš, tak neříkej, protože na to, že fotíš teprve rok, myslim jsi psala, tak fotíš fakt úplně nádherně, radost pohledět 😵 😵 😵

@obla Vítám tě 🙂 🙂

molicova
15. čer 2010

@nebe týýjo pani na úklid, to by se mi taky líbilo 🙂 a kolik to stojí a co všechno dělá 🙂 jinak moc děkuji za pochvalu a ty fotky to bude asi tím, že mám ten externí blesk 🙂 a samozřejmě je ještě trochu upravím 🙂 ale taky má vlásky od žárovek takové do žluta 🙂 jinak je má blonďaté 🙂 někdy se mi to povede líp, jindy hůř 🙂 ale co, všechno nemusí být uplně dokonalé 🙂

@obla je tak to je škoda 🙂 je fakt vidět, ža na to máš velký talent 🙂 a to focení se podá, uvidíš 🙂

wwercaa
15. čer 2010

chtěla jsem napsat na "nožičky" napsala jsem na "nožiky" to asi vyznělo morbídně 😀

wwercaa
15. čer 2010

@obla máš nádhernýho syna 🙂 a fotíš krásně 😵

obla
15. čer 2010

Na seznámení : )

molicova
15. čer 2010

@wwercaa jj, něco přes rok to teď bude 🙂 dříve fotil Tomíka hlavně manžel 🙂 já na to neměla buňky 🙂 a měla jsem to pokaždé rozmazané 🙂 ale to se podalo 🙂 a ještě jednou strašně děkuji 🙂

obla
15. čer 2010

Děkuju moc holky.. za všechno 😵 Všechny máte krásné dětičky.. 😵

xmerssy
15. čer 2010

@molicova Míšo, ty fotky z koupelny fakt super, ja je mam total vyblite....ale to je tim bleskem...... 😒

@obla moc Te tu vitam, jukla jsem na fotecky a moc se mi libi ta, kde je malej s tatinkem na pouti, v pozadi jsou lidi, ta se moc povedla........
Pokojicek je nadhernej a malej je model 🙂 ....to se pak foti, vid?

@weercaa, u nas to bylo nejhorsi obdobi, nez se rozchodil, to porad nekde padal........tak preji pevne nervy 🙂

soanpe
15. čer 2010

koukám, že nám tu roste slušná konkurence 😉 vítej @obla
interiery fakt krásný. drž se jich, seznam se se zrcadlovkou a budeš fakt silná konkurence 🙂

nebe
autor
15. čer 2010

@molicova No ja ji porad taky chtela protoze nikdy jsem nestihla uklidit cely byt naraz vzdycky treba 2mistnosti a tak . a nakonec manzel rekl ze to zkusime, my jsme si domlubili ze k nam bude chodit 1tydne a vysava-vytira - utira prach proste vsechno -zehli a tak je tu tak 2-3hodiny a bere 60 za hodinu🙂 takze nam to max.vyhovuje:)

soanpe
15. čer 2010

@xmerssy taky zpětně děkuju za chválu,ale ten náš andílek ještě nespí. 😠

ferinka
15. čer 2010

kurnik,během týdne šla ta 450D o litr nahoru 😠 a to se dá po archivech najít i levnější a s kartama nabo brašnou ☹

molicova
15. čer 2010

@nebe tak to není tak strašná cena 🙂 já jen, nevim kolik by si ale vzala v Praze, tady je to nějak všechno s přirážkou 😅

xmerssy
15. čer 2010

@soanpe, mame ten samy problem jako vy, sam neusne, musim u nej zustat, nekdy to trva 5 minut, nekdy hodinu, vzdy usinal krasne sam.........a kolem 2 rano cestuje k nam........nemam nervy na to, nechat ho brecet.........

@nebe zavidim uklizecku...a koukam ze si nebere nejak moc.......

Holky koukam na Modrou strechu a jsem nadsena....nasla jsem u jende pani krasny lustr do obyvaku, snad prozradi, kde ho koupila.......

Jdu tam hodit nejake fotky te nasi rekonstrukce....... 🙂

obla
15. čer 2010

Děkuji holky, moc .. opravdu.
Mně přišel Canon 450D ve čtvrtek .. teď si k němu koupím pevnou padesátku a 75-300 😉
Konkurence se nebojte, jsem hodně slaby amatér .. nejspíš postrádám oko 😀

soanpe
15. čer 2010

@obla no, já bych tak sromná nebyla 😉 ty fotky z odkazu jsou krásný,hlavně ta s tou židlí a šálkem

soanpe
15. čer 2010

@xmerssy já doufám, že je to přechodný období. u vás je to přesně jako přes kopírák 😅

obla
15. čer 2010

@soanpe Moc děkuji, ale když kouknu na mé zahraniční oblíbenkyně, kam se jako hrabu.. navíc až poslední dva příspěvky jsou zrcadlovkou .. ostatní kompaktem, který stojí za vyliž nohu 😀 Zatím načítám informace .. a listuji manuálem. Horkotěžko těm slovíčkům rozumím .. a pořád si říkám, že snad cit to vyřeší .. ale co když ho nemám..? A i kdyby .. někdy nestačí 😔

ferinka
15. čer 2010

@obla krásné stránky máš,kde jsi objednávala tu 450D? Jsou najednou vyprodané nebo drahé 😖

wwercaa
15. čer 2010

@obla ted jsem skoukla tvůj blog a jsem ohromená 🙂 🙂 😕 je vidět, že tě to baví 🙂

obla
15. čer 2010

@ferinka Děkuji, já chtěla z megapixelu.. ale tam jí najednou zdražili o litr .. přesně v den, kdy jsem ji chtěla objednat .. tak jsem jí objednala někde jinde.. kde mají super servis .. za 14 tis.. odkaz dodám do IP. 😉

obla
15. čer 2010

@wwercaa Strašně moc děkuji .. 😵

Strana