icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

ferinka
15. čer 2010

@obla no právě,nejednou ta cena všude naskočila 😕

obla
15. čer 2010

@ferinka Taky mě to nakrklo .. 😖 Fakt přesně v den, kdy jsem chtěla objednat .. 🙄 Zítra by měla dojít brašna .. koupila jsem od Samsonite 😉

molicova
15. čer 2010

holky jsem hrozná, šla jsem ven s odpadkama a uviděla jsem, že nám tam kvetou nové kytičky 🙂 tak to dopadlo, že jsem musela dojít pro foťák a vyblejsknout je 🙂 jsem prostě hrozná 🙂

wwercaa
15. čer 2010

@molicova ty jsi stejná jako já, manijak 😀 😀 😉 já dnes byla na procházce a tooolik kytek bylo po cestě, sakra, tak jsem litovala, že ho nemam sebou 😀 😒 ale zítra to napravim 🙂 ........fotky jsou úžasnéééééé 😵 😵

ferinka
15. čer 2010

@obla no jo no,taky jsem naštvaná,tak mi to prosím písni 😉 a v archivech je třeba s objektivem,4GB kartou a brašnou za 13999,- v akci,to teprve naštve 😀 😀 😀
@molicova to je jasný,že jsi musela 😎

wwercaa
15. čer 2010

@molicova také jsem fotila minule fptekčy před barákem a tak jsem si říkala, co si o me asi můžou ted myslet lidi, co koukají z okna, ta je šílená 😀 🙂 ale je to zdravá droga, to naše focení 🙂

molicova
15. čer 2010

@wwercaa no přesně tak 🙂 no bylo to prostě silnější 🙂 je to fakt nějaká závislost 🙂 ale snad dobrá 😀

wwercaa
15. čer 2010

@molicova já si nejvíc užívám fotografování venku, focení doma me tolika nebere, možná i kvuli tomu blesku, s tím externím me to začne bavit víc 🙂

molicova
15. čer 2010

@wwercaa no to je možné 🙂 mě s tím bleskem, je to tak nějak jedno 🙂 fotím všude a všechno, si připadám jak nějaký paparaci Tomáška 🙂

wwercaa
15. čer 2010

@molicova a ten blesk používáš hlavně doma, nebo i venku??

kozinka
15. čer 2010

@wwercaa to máš pravdu 🙂 mě taky více baví venku focení bez toho blesku, až bude blesk, taky budu paparaci 😀 jako Míša 😀

molicova
15. čer 2010

@wwercaa blesk používám, jenom doma, venku si nastavuji iso 🙂
@kozinka no už si fakt tak připadá, budu se muset krotit 🙂 jsem jak šílená 🙂

molicova
15. čer 2010

ale když já nefotim jako pořád, jenom třeba chvilku denně, ale udělám hodně fotek 🙂

kozinka
15. čer 2010

Jinak vítám @obla 🙂 😵 krásné fotečky, pokojíček nádherný, ale pro mne moc málo barevný 😉

wwercaa
15. čer 2010

@kozinka já už si ho taaak přeji 🙂 Davídek si to mé focení teprve užije, ale už ho aspon nebudu obtěžovat tím hnusním bleskem 🙂

@molicova to je taky můj případ, udělám hodněěě fotek, pak si z nich vyberu ty nejhežčí, nejostřejší, co mi příjdou celkem pěkný 🙂

wwercaa
15. čer 2010

@molicova me se na tvých fotečkách líbí ta jednoduchost, všechno je tam tak přirozený, šílená nejsi, na tom, není nic špatnýho, že zaznamenáváš každý krásný úsměv, pohyb a pokroky svýho prcka 🙂

molicova
15. čer 2010

@wwercaa přesně tak, takhle to vypadá, že nedělám nic jiného, ale třeba ve vaně, to bylo asi 5 minut, na písku asi 10 minut a doma když pil a koukal na telku, to bylo asi taky zhruba 5 minut 🙂 takže asi 20 minut, ale takhle když jich dám hodně, tak to vypadá, že fakt nic jiného nedělám 🙂 ale holky dělám 😀 dneska jsem vygruntovala a vyžehlila, když Tomášek spal 🙂

molicova
15. čer 2010

@wwercaa jsem ráda, že v tom nejsem sama 🙂 děsim se dne, když mi Tomík řekne, mami stěhuju se, čau 🙂 tohle mi nidko nevezem, ty fotečky mi zůstanou 🙂

kozinka
15. čer 2010

No jo holky ta jde taky o to, že přijde doba, kdy se prcci přestanou chtít fotit :-/ u nás už to začíná, jako fakt musí mít náladu na focení, jinak se otáčí zády ihned když vidí foťák a říká: maminko nechci se fotit..... 😅 😕 a to ještě před dvěma měsícema nedělala...... 😒

molicova
15. čer 2010

@kozinka no jo to je fakt 🙂 taky čekám, že to začne 🙂 to pak budu ráda za cokoli co vyfotim, aspoň budou ještě víc cennější 🙂

wwercaa
15. čer 2010

@molicova já taky, v bazénku byl malej 15 minut, to jsem stihla hodně foteček, třeba co jsem fotila v postýlce asi 10 minut, udělala jsem hodně záběru, vybrala takový, co se me líbili, asi dělá hodně i to, že na fotáku, toho moc nenastavuji 🙂

wwercaa
15. čer 2010

holky, tak já ještě něco málo stihnu, snad 😀 😉

molicova
15. čer 2010

@wwercaa já nenastavuju nic 🙂 jen snad to iso ☹ je to asi škoda, protože tam bude hodně fíglů 😀 ale já je nevim 😅

wwercaa
15. čer 2010

@molicova přesně tak, jsem si tak myslela, co by se dalo ještě s tím fotákem všechno dokázat, kdybych to umela ☹ ale co už, jsem antitalent a tím i zůstanu 🙂 tak sem tam už začíná maličko s tou clonou, iso jenom občas, radši to všechno nechávám v automatu, to je jistější 😀

wwercaa
15. čer 2010

@molicova ještě se zeptám, s tím externím bleskem se jak pracuje, je to hodně o vědě, budu se s tím muset naučit něco extra?.....ty ho asi umíš používat, na fotečkách je to vidět 🙂

murynka
15. čer 2010

holky shlédla jsem fotečky nemám slov nádhera 😵 😵 😵 😵 😵 jinak nereaguji je toho moc 😝 😝

@wwercaa myslím že s bleskem to bude složité 😀 😀 😀 snad ale ne

wwercaa
15. čer 2010

@murynka musíme se sejít, my budeme super dvojka, už nás vidím jak tam s tima fotákama a bleskama maturujeme 😀 😀 😉

kozinka
15. čer 2010

@wwercaa @murynka no škoda že jste tak daleko 😀 bych se přidala k maturantům s foťákama 😀 😀 😀 jako já se teď snažím hodně nastavovat - ale fakt je to pokus omyl 😅 😀 ale jde to, hlavně u těch fotek doma, ty akty atd.. to mě donutilo 😀 jako přišla jsem na to, že krásné medofé fotky při focení aktů docílím na scénický režim příroda 😅 😀 😀 😀 a to fakt nekecám 😀

kozinka
15. čer 2010

medofé=medové 😀

wwercaa
15. čer 2010

@kozinka to je teda škoda, my by jsme tvořili fak silnou trojici 😀 ....ty děláš teda pokusy 😀 🙂

Strana