icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

molicova
16. čer 2010

@obla to se dá těžko říct, prostě podle světla do těch 800 si myslim, že by to mělo být v poho, pak by to mohlo být zrnité 🙂 ale to je jen můj názor, moc tomu taky nerozumím 🙂 a na makro dávam venku, když je stín, tak 300 🙂

obla
16. čer 2010

@molicova Děkuji.. tak to dělám.. bohužel mám problém i s ostřením..

nikulka83
16. čer 2010

@nebe, Fífa se přes den odstavil sám... Prostě nechce.. Spí už jen po obědě - takže se nají, zapije vodou a jde do postýlky, kde do 5 minut usíná a spí 2-3 hodiny 🙂 Večer nevim, jak to pak uděláme - asi jako to noční - prso nedam a budu chovat..
@obla : krásný fotky, ty nožky nemaj chybu... 😉
@blanka.k : já chci objektiv zoomovací a s dobrou světelností... Kamarád ho má, tak snad pujčí... Švagrová taky původně nechtěla profi fotografa, ale na konec se rozhodla pro, což jsem ráda..

ferinka
16. čer 2010

@blanka.k s tím základním seťákem 18-55 jestli teď nekecám a časem koupím ten portrétový 😉

ferinka
16. čer 2010

Teď se mi ho povedlo kdesi najít s kartou a brašnou 😵
http://www.altraz.cz/?loc=product&id=67050

bajunka
16. čer 2010

Moje neterinka Lenicka a Ninusak, davam to sem teda ve zmensenym provedeni tak jsem zvedava jak to bude vypadat

bajunka
16. čer 2010

hm tak ta lenicka se nacetla teda strasne zkusim to v originalu

blanka.k
16. čer 2010

@ferinka a tady i s brašnou a kartou a mají ho v praze skladem 😉
http://www.softcom.cz/produkt/canon-eos-450d-ef... 😉

bajunka
16. čer 2010

tak ja to fakt nechapu proc to tady vypada tak rozmazane,

soanpe
16. čer 2010

ahoj holky 🙂
@mes hezký kytičky

ty ,jo fotit svatbu. bych se po... strachy,abych to vyšlo slušně 😅 fakt smekám 😉

Sofí s taťkou včera večer opravovala sekačku

nikulka83
16. čer 2010

Tak sem hážu to, co jsem ráno nefotila.. Ukojila jsem svoje potřeby 🙂 a teď se jdu vrhnout na druhej koníček - háčkování 😉 Než se Fífa vyspí...

soanpe
16. čer 2010

@nikulka83 neštvi mě 😀 hezky fotíš, háčkuješ ... pak z tebe vyleze , že jsi krasavice inteligentí a já odcházím z diskuse 😀 😉

nikulka83
16. čer 2010

Z těch paciček jsem etě udělal koláž... 🙂 Tak a jdu od PC nebo tu zase budu celej den 😎

nikulka83
16. čer 2010

@soanpe : 😎 mam ti poslat VŠ diplom? 😎 😉 Dělam si prču 😉

soanpe
16. čer 2010

@nikulka83 tak to bys mě fakt dostala 😀 😉
jdu taky pryč od pc. musím do ikea, dítě něspí tak se tam aspon unaví a já koupím světlo do kuchyně

nikulka83
16. čer 2010

@soanpe: 😀 Mam 2, jestli tě to rozesměje 😎 😀 😀 😀 😀 😀

soanpe
16. čer 2010

@nikulka83 tak už mlčim 🤐 😉

nikulka83
16. čer 2010

@soanpe : hezky pořiď v ikee 🙂 Taky bysme tam potřebovali zajet.. Chystáme se už půl roku... 😀

wwercaa
16. čer 2010

ahoj ženy 🙂

pání, vy zase válite s těma nádhernýma fotkama 🙂

@nikulka83 ty tak skvěle fotíš 😵 to všechno jsi fotila portrétním objektivem, je to nádhera 🙂

@bajunka taky moc krásný fotečky, ty černobílé tě jdou skvěle 🙂

@soanpe malá je pěkná montérka 😀 🙂

@mes ty kytinky jsou božííííí 🙂 fakt jak od profíka 🙂 my plánujeme v létě asi botanickou v Praze, to aby jsem si koupila ještě jednu kartu navíc 😀 😀

wwercaa
16. čer 2010

holky dnes po dlouhé době někam vyrazím, tchýně bude hlídat a jdeme s mým na rockáč Tři sestry 🙂 já už tak dlouho nikde nebyla, aspon vyčistím mozeg 😀

blanka.k
16. čer 2010

Včera jsem šla s malým porpvé do nák.centra, byla tam výstava modelů od Leon.da Vinci... tak pár momentek, jako celek to moc fotit nešlo, okolo lidi ,barevný výlohy ☹
Taky jsem tam byla za kr.matku, ono to bylo na takových stupíncích, takže jsem zaparkovala kočárek vedle a šla fotit a po očku se snažila sledovat kočárek...kolem něj chodili lidi a koukali...asi hledali tu příšernou matku 🤐 😵

nebe
autor
16. čer 2010

@nikulka83 kraasa jako tu cepku jsi uhackovala sama?

xmerssy
16. čer 2010

Ahoj holky,

ja dnes nejak nestiham, jeste musim poklidit, vecer jdu cvicit, tak snad usinani probehne v klidu....vracim se az v pul 9, tak snad tu malej jeste nebude litat.... 😀

Dnes jsem brala fotak sebou ven, ale nez jsme nakoupili, nahlasili se dalsi rok ve cviceni a a zaregistrovali se u nove doktorky, zacalo prset a mazali jsme dom......... 😒

Ted sedim na netu a shanim tapetu do loznice........a do Ikea taky musime zajet......pro nabytek do pokojicku.........tak snad o vikendu....

Jinak to vypada tak, ze budeme opet cestovat, nejak se tu nedari s praci, tak se budeme vracet tam, odkud jsme prisli 😀 , pravdepodobne..........

Jinak fotecky krasne, jdu jeste trochu docist 🙂

ferinka
16. čer 2010

Tak mimi je objednané a snad zítra bude u maminky a to si teda se mnou pak užijete 😅 😝 😀 😀 😀 Snad máte veeeelkou trpělivost 😨

bajunka
16. čer 2010

@blanka.k teda blani taky jsembyla ve Vaňkovce a na těch tvych fotkach ta vystava vypada líp než ve skutečnosti🙂 moc pěkny

soanpe
16. čer 2010

Ach jo, jsem si mylsela, že budu upravovat v zooneru,ale bere to jen raw formát a já blb fotila na jpg 😝
takže ted mám nastavenej raw, ale photoscape mi to neotevírá 😅 takže musím převádět 😝
dnešek se mi nějak nevydařil.
aspoň, že sofí se bavila 🙂

soanpe
16. čer 2010

čb je lepší

kozinka
16. čer 2010

@soanpe nádherná je ta ČB 🙂 prostě když vidím ČB pěknou fotku tak mě to dostane do té atmošky tam 😵

peppapig
16. čer 2010

Nazdarek maminky, taky vas uz nejaky ten patek ctu a sleduju. Fotografii miluju a koukat na vase uzasny fotky me kresli usmev na tvari. Opravdu klobouk dolu vsem holky, krasna prace.

U me je situace takova, setrim setrim penizky na Canon a az bude, tak snad hura do kurzu pro zacatecniky, pak vas budu bombardovat dotazy 🙂 Memu nynejsimu fotaku rikam 'sunka' 😅, ale obcas se nejaka ta fotecka povede (ovsem stale nesrovnatelne s focenim zrcadlovkou a vasimi vytvory). I tak prikladam, snad to nejsou katastrofalni vytvory 😅

Strana