icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

soanpe
22. čer 2010

@blanka.k UV jsem měla na starým fotáku a nakonec mi služil jako ochanný 😝
jéžiši,ted jsem si vzpomněla,že ho potřebuju taky 😀 takže ještě ten ochranný pls 😀

blanka.k
22. čer 2010

@pipiii takže ty chceš 100%:
tyhle makročočky: http://www.aukro.cz/item1092281376_j_k_s_novy_5...
sepia filtr: http://www.aukro.cz/item1073364565_j_k_s_novy_5...
a tu sluneční clonu tam v anbídce nemá :(

ferinka
22. čer 2010

to jsou kšefty :o)))

blanka.k
22. čer 2010

@soanpe takže set 4x makro, sepia, ochranný, a pak ten na portéry jak jsi mi osílala odkaz 😉

pipiii
22. čer 2010

@blanka.k tak jsem si to take cele prosla, jj presne to co pises, plus ten ochranny uv filr na dve veci 😀😀😀 diiky 😀

blanka.k
22. čer 2010

@pipiii ok, takže chcete vlastně to stejné, jedna na 67mm, druhá na 58, plus Soanpe ten změkčující 😉 ufff, snad to nepopletu 😀 Podle toho co mi poslal, by mělo být poštovné 89,-, na ty filtry a čočky 20% sleva. Tak snad to klapne. 😉

ferinka
22. čer 2010

Holky tu slun. clonu používáte často??? Já se blbě ptám,protože třeba ségra mla svat. fotografku za 12 litrů a ta se na to vys..... a má čtvrt fotek s pruhama sluníčka 😠

blanka.k
22. čer 2010

@ferinka - když svítí sluníčko, tak jí mám nasazenou vždycky... 😉

blanka.k
22. čer 2010

Takže holky, spoeldní otázka? Je to vše? Mám jít na to? 😀

soanpe
22. čer 2010

@blanka.k jj, to bude zase díra v účtu 😀

ferinka
22. čer 2010

Já už mám objednáno a penízky poslané,takže já nic 😀

pipiii
22. čer 2010

jj urco 🙂

blanka.k
22. čer 2010

ok, tak jdu na to, snad to nepopletu 😀

wwercaa
22. čer 2010

ahojik ženy 🙂 .......jsem total unavena, Davídek me dneska dával zabrat 😝

koukám, že tady obchodujete ve velkym 😀 🙂 já se děnne snažím spracovat mužskýho a blesk furt nikde 😀 😒

@soanpe, to jsou luxusní fotečky, co jsi nafotila, líbí se mi, že je jsou ty baráky z takovýho jinýho uhla focené, fascinuje me to, paráda, moc pěkný 🙂 😵

soanpe
22. čer 2010

@wwercaa děkuji 😵 😵 😵

wwercaa
22. čer 2010

malej po koupání, jenom takový chvilkový focení, žádný nastavování...jako vždycky... některé fotky mají přidanej jas, to je vše.... 🙂

wwercaa
22. čer 2010

byli jsme na vyhlídce na mesto Plzen, akorát ten kousek Plzně, tam na té pidi fotce nebude vidět 😀

soanpe
22. čer 2010

@wwercaa s ručičkou a detail obličeje je úžasný 🙂
sakra, kde barete ty super mraky? jsem 1km od Prahy a tu nic není 😨

wwercaa
22. čer 2010

a ještě nějaké kvítí...asi se ze me stává závislák, ale zdravej 😀

ferinka
22. čer 2010

@wwercaa město vidím 😵 co jsou za kytku ty rumba koule??? 😅 😀 😀 😀

wwercaa
22. čer 2010

@soanpe děkuju, vážím si toho 🙂 snaha byla 🙂 tyhle mrákoty jsou u nás ted skoro furt, jasno nebylo ani nepamatuji 😝 ....

wwercaa
22. čer 2010

@ferinka už jsem v tom parku jednou byla a to byly ty podivný kvítky rozkvětlý, nevim co je to, asi nějaké ufounské koule 😀 😀 😉

a takto to vypadá když to rozkvete

ferinka
22. čer 2010

Ha,Kačenka sedí u pc programu 😝 O kolik se tak přidává ten kontrast???
Jsem to vyzkoušela na tom plžovi 😀
První je po pokusu, druhá originál 😅

ferinka
22. čer 2010

Tyyyyyyyyyyyyyjo ze mě něco bude,to je úpln jiná fotka 😀 😀 😀 Jen ten rámeček je omylem a nešel mi zpět 😀 😀

pipiii
22. čer 2010

ahojik

@wwercaa kraaasne fotecky!!!! tuhle kytku ma moje mamina na zahradce, muzu zjistit co je to zac take jsem ji fotila 😀

wwercaa
22. čer 2010

@ferinka moc pěkný 😵 , já asi taky v takovém množstí přidávám, počkeeej, najdu něco na porovnání 🙂

ferinka
22. čer 2010

No já se tu teď tak kochám 😀 Jen kdybych věděla,kolik jsem přidala 😅 😀 😀

wwercaa
22. čer 2010

@pipiii děkuju moc 🙂 jj určo se jí zeptej 😉 u nás v Plzni je udělanej novej park, je krásnej, má jezírko a tyhle kytky jsou tam všude nasázený, akorát nejsou rozkvětlý, tak až rozkvetou tak si na ně posvítím 😀

pipiii
22. čer 2010

@ferinka pekny 🙂 jen je snek presvetlenej, ale to brzy doladis 😵 😵 😵

ferinka
22. čer 2010

A teď rada pro judlu, kdo má Canon 450 nebo jiný,jestli je to stejné 😅
Nejde mi fotit na to Av - aby bylo pozadí rozmazané,ať tu hodnotu F nastavím jakkoliv tak nulový efekt,max je to celé mázlé 😔 kámen úrazu bude asi ta časová hodnota,ale to nevím jak na to 😅

Strana