icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
23. čer 2010

holky jsem fotila domácí zvířectvo 😀 😀 malej ted spí, tak stíhám i upravovat, bomba, hold maniak no, už se nezměnim....

sirael4
23. čer 2010

@wwercaa ty detailní jsou super! 😉

pipiii
23. čer 2010

@mes jsem na skypu porad a marne na tebe kazdy den cekam 😀 budu tak poo 20h az bude mala tuhon a poklidim 😀

wwercaa
23. čer 2010

@sirael4 dííííky 😵 pořád se nějak snažím něco vykouzlit, zdokonalit, ale když nerozumim do fotáka, tak je to prd platný 😀 😀 😉

mes
23. čer 2010

@pipiii my tu měli návštěvu a já padala za vlast každý večer:( Ale dnes odjely..jupíííí (hele malej má 8270g a 71,5cm..hustý co🙂

pipiii
23. čer 2010
wwercaa
23. čer 2010

tady malej řádil, ach jo, zlatý ležící miminko 😀 😝 😅 nic extra, jenom aby jste viděly že za chvilku budu mít chodící miminko 😀 🙂

pipiii
23. čer 2010

tak to je manzilek s ami na hristatku 😵

wwercaa
23. čer 2010

@pipiii jéééžiš, to jsou božííí fotky, ty teda umíš fotit, parááda 🙂 😵

@mes ty vado, to je bomba váha ve 4 měsících 😀 😉 🙂 je vidět, že máš pořádnýho chlapáka doma, ten můj to všechno furt vysportuje a na poradně si připadám před DR jako bych mu nedávala najíst 😀

pipiii
23. čer 2010

@wwercaa diky, se tu cervenam 😅 😅 😅

wwercaa
23. čer 2010

@pipiii nemaš zač, jsi šikovná fototografka 😉

pipiii
23. čer 2010

@wwercaa ty jsi take mooc sikovna, kocicka je dokonala..se tu pochvalime navzajem 😵 😵 😵

wwercaa
23. čer 2010

@pipiii aspon budeme mít lepší pocit, že jo 😀 😉

mes
23. čer 2010

@wwercaa ty fotečky kočinky jsou božííí..rovnou do encyklopedie🙂

@pipiii Amálka se už začíná měnit..asi nakonec fakt bude celej Kubík🙂 Krásné fotečky jako vždy..zlatí🙂 A krásnej klobouček 😵

wwercaa
23. čer 2010

@mes to myslíš vážně, to si nezasloužím, bylo to jenom rychlý cvaky-cvak, pak kontrast ve phtotoscapu a konec 😀 🙂

ferinka
23. čer 2010

čert uspán,jdu upravovat,teda snažit se 😎

wwercaa
23. čer 2010

holky, možná si o me ted budete myslet, že jsem šílená, že nic nedelam jenom fotim, ale tak jsem zase něco vyblejskla ve vaně 🙂 ale u me je to focení tak 5 minut, co se Davča vyřádí ve vaně a to je všechno 🙂

mes
23. čer 2010

@wwercaa to je božíííí!! Ta kočka se mi líbí strašně..! Je to nádherně ostré..a hlavně já kočky miluju, takže jsem asi zaujatá..ale myslím, že objektivně jsou ty fotky krásné! A malej v té vodě..to je krásnýýýý...ty kapičky! Holky já mám dotaz..vy je tam necháte takhle ležet, nenapijou se vám? Ondra totiž nemůže takhle ležet, protože v nestřeženém okamžiku okamžitě otáčí hlavu a chce cucat tu vodu 😀

blanka.k
23. čer 2010

😀

wwercaa
23. čer 2010

@mes děkuji moc za pochvalu, ty jsi zlatíčko 😵 🙂 tohle je zrovna kocourek, jsou to kočičky tchýně, tenhle je Jindřich a to máme ještě černou, tak je Eliška, jsou sourozenci....ale jména z pohádky Princezna ze mlejna 😀 tak se někdy posnažim i tu černou vyblejskat, ale ta je plachá, ale já jí vymáknu až bude spát 😀 😉 ....ne, Davídek zrovna nechce pít tu vodu, ale on rád mlátí rukama o vodu a pak mu to cáká všude a hrozně přitom řádí 😀 líbí se mu to....

wwercaa
23. čer 2010

@blanka.k Blani 😀 😀 😀 to co jsi mu to navlíkla 😀 asi mu je ta čepice malá, že jo 😀 😉

mes
23. čer 2010

@blanka.k no tak to je nářeeeeeeeez 😀 😀 😀 😀

@wwercaa my měli Franze Josefa🙂 10 let..pak dostal infarkt v kuchyni na stole..od té doby nechci jiné zvíře..nemohla jsem se z toho vzpamatovat..

mes
23. čer 2010

@blanka.k Hele ...že ty to dítě záměrně mučíš, abys měla krááásné fotky 😀 😀 😀 😀

blanka.k
23. čer 2010

@wwercaa máme 2 stejné kulichy, můj a manželův, taže až zase muže přemluvím k pózování, tak ho zase nahoře vyslíknu a oběma nasadím kulichy 😀

wwercaa
23. čer 2010

@mes jj chápu, někdo má k zvířatům fakt silnej vztah, jedna známa ta brečí za svým vlčákem když jedou bez něj na dovču....

wwercaa
23. čer 2010

@blanka.k jo jo, to bude hustý 😀 těším se budou to super fotky 🙂

ferinka
23. čer 2010

@blanka.k ta je parádní 😀 😀 😀

mes
23. čer 2010

@wwercaa tak to zase nejsem takovej šílenec, ale měla jsem ho od dětství .. byl úžasnej..chytrej a krásnej, hráli jsme spolu na schovku, vyzvedával mě ze školy, chodil se mnou nakupovat..prostě láska..to už by stejně žádnej jinej nebyl 😖

mes
23. čer 2010

@blanka.k Já takové fotky nikdy mít nebudu, protože moje dítě takhle nikdy nebrečelo..on to asi neumí..nebo co 😕

wwercaa
23. čer 2010

@mes no to ne...........malej je tak hooodnej, no to já si příjdu, že ted zažívám druhou etapu šestinedělí nebo co 😀 malej šest týdnu řval vkuse a ted při každém uložení k spánku mývá hysteráky, nepoznávám ho 😕 asi ty žubiska 😝

Strana