icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
23. čer 2010

@murynka jj to on leze normálně už po čtyřech, akorát někdy se plazí tak, jako ty vojácí, protože na čtyrech mu to furt na ty podlaze uklouzne 😀

murynka
23. čer 2010

@wwercaa 😀 😀 😀 😀

murynka
23. čer 2010

jdeme na ty třešně pak nakouknu 🙂

wwercaa
23. čer 2010

@murynka právě, že jsem chtěla ty protikluzavý chrániče na kolínka, aby mu to neklouzalo, ale nakonec jsem zjistila, že jsme koupili blbý, které kloužou 😀 tak musim neco zase pořídit a nakoupit tak zásobu "ABS ponožek" jak to nazval David 😀 😉

soanpe
23. čer 2010

@blanka.k ty jo, to je super fotka 😀 líbí se mi i kompozičně,prostě skvělá 😵 jednoduchá,žádní pičičmundičky dokola. fakt povedený 🙂

soanpe
23. čer 2010

@wwercaa v puntanele maj ponožky,co maj ABS i na nártu,takže když leze, má se o co zapřít 😉

soanpe
23. čer 2010

na ty chrániče nalep oboustrannou kobercovou lepící pásku 😀 a nehne se ti z místa 😀 😀 😀 přilepí se ti k podlaze 😉 😀

wwercaa
23. čer 2010

@soanpe a víš, že by byl chvíli klid, ted ho pořád všude jenom honím a to ještě neběhá 🙂 a s tou lepící páskou to máš asi vyskoušený,že jo 😀 😀 😀

soanpe
23. čer 2010

@wwercaa u nás to bylo do 9m bez problémů a pak najednou ze dne an den a už to nebylo na lepící pásku,ale na svěrací kazajku 😀 😀 😀
ale s těma ABS ponožkama mám dobrou zkušenost .nejvíc se osvědčily ty, co maj silikon po celým chodidle.přijde mi, že to tlumí nárazy (máme dlažby a plovoučky) a i tepelně izoluje

siby
23. čer 2010

@wwercaa nádherné fotky domácího zvířectva 🙂 a malej je moc šikovnej, si hned musí těma prvníma zoubkama něco hlodat vid a ty kapičky vody se ti taky moc povedly
@pipiii malá je krásně vyfocená s tatínkem, hlavně ta fotka jak jako někomu mává se mi moc libí 🙂
@blanka.k nádherně si vystihla ten jazýček, to musel být ale řev co

siby
23. čer 2010

@ferinka fotky v seně se ti moc povedly, všem vám to tam moc sluší 🙂 a fotka s vtírajícím manžou je moc pěkná 🙂
@pipiii koukám, že s manželama je to všude stejný, můj je přesně to stejný, taky se nechce vůbec fotit. Když se měl fotit na svatbě, tak to byl zážitek, ale tam musel a jsem zvědavá na neděli, jedem se fotit s bříškem, tak to si první myslel, že mě tam jen odveze, když jsem ho vyvedla z omylu, že taky chci aby na nějaké fotce byl, tak to jsem si zas vyslechla keců no jsem zvědavá jak to s ním dopadne....

molicova
23. čer 2010

@wwercaa tééééda ty kočičí fotečky jsou uplně úžasné 🙂
@pipiii fotečky se ti tada vážně povedly, jsou překárásné 🙂 nádherné barvičky 🙂
@blanka.k super fotečka 🙂

blanka.k
23. čer 2010
pipiii
23. čer 2010

@molicova OoOoOoOoO byla jsme pochvalena od pani MOLICOVE 😀 😀 😀 toho si vaziiim 😎

pipiii
23. čer 2010

@blanka.k ty vado to je zabijak 😀

ferinka
23. čer 2010

@pipiii toho si važ 😀

@blanka.k ten je 😀 😀 😀

molicova
23. čer 2010

@pipiii tak to jsem ráda, že jsem potěšila 😀 ale je to pravda 🙂
holky připadám si jak nějaká elita, ale mě nepřijde, že bych měla nějaké přepichové fotky 😕

pipiii
23. čer 2010

@molicova ale mas 😀😀 podle me mas nejlepsi z celeho konika- DETI!! blani ty ses saa priznala ze fotis radsi neco jineho 😀

molicova
23. čer 2010

@pipiii strašně moc děkuji, toho si vážím, ale na ywonn a fotečky napříkalad veronika88 jsou překrásné a na ty nemám 🙂

pipiii
23. čer 2010

@molicova ja si nejvice pamatuji tvoje fotecky, ams je uprimny 🙂

molicova
23. čer 2010

@pipiii no to je možné, že sem pořád něco lifruju, ale jsem moc ráda a moc mě to těší 🙂 moc děkuji ještě jednou 🙂 😀

soanpe
23. čer 2010

@ferinka ty jo seno je super. ale co se mi faaaakt moc líbí,tak seno od holčiny co si říká alcatko.j 😵

molicova
23. čer 2010

@soanpe ta je má uplně úžasné 🙂

molicova
23. čer 2010

šikovný tatínek 🙂 na to že není profi fotograf, fakt úžasné 🙂

soanpe
23. čer 2010

@molicova ta má vůbec pěkné fotky. takový přirozený a jak je neupravuje,tak mají svoje kouzlo.vypadaj jako z kinofilmu

baarca
23. čer 2010

Ahoj, tak jsem byla chvilku mimo město a dosah internetu a dočítat teda nezvládnu 😝
Alespoň hodím pár přírodních fotek, ale mnohem lepší by vám sem dala Olbramka ze svého macro objektivu. Měla jsem tu čest ho vyzkoušet a asi malému vyloupím prasátko 😅

@blanka.k Fotky s kulichem super, ale snad se chudák u toho moc nezapotil 😉

siby
23. čer 2010

má ale úplně jiný styl fotek než vy všechny tady, ty vaše mi připadají takové modernější

siby
23. čer 2010

@baarca to jsi se k tomu hmyzu přibližovala, tak blízko no fuj to nemusím, ale fotky jsou pěkný 🙂

molicova
23. čer 2010

@soanpe děkuji moc 🙂 ale fotečky mám upravované 🙂 ale možná tak nějak přirozeně, že to vypadá, že nejsou, ale určo je upravuji také 🙂

Strana