icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
23. čer 2010

@soanpe to je úplný psycho tohle to 😝 😝

blanka.k
23. čer 2010

@siby - děkuji 😉 Jsem si tam psala, kdy mě porpvé kopl, kolik kdy vážil měřil, foto ze 3D atd. Moc ráda si to prohlížím...Stejně si chci udělat te´d album - fotky + základní údaje (míry, kdy se poprvé usmál, pásl koníčky,atd.)

baarca
23. čer 2010

@soanpe On se ten objektiv i na ty portréty hodí. No, dilema to je 😉 . Ale mám domluvenou zápůjčku objektivu, tak doufám, že o víkendu bude hezky a vyrazili bychom ven ho vyzkoušet.

siby
23. čer 2010

@blanka.k opravdu krásná památka, taky mám deníček na zapisování kdy co se stalo, ale fotky tam nemám dát jaké, což mě mrzí, ale už s tím nic nenadělám, ale když mi to doktorka poprvé řekla, tak mě to mrzelo, že jsem neměla manžovi co ukázat. ☹

siby
23. čer 2010

stále se ta ženská nezmínila kde na to bere ty peníze

wwercaa
23. čer 2010

@siby to bych taky ráda věděla

siby
23. čer 2010

holky jdu se vykoupat a spát, jestli vás můžu poprosit, jestli se tam ta ženská zmíní kde na to bere, tak mi to sem napište, mě už se zavírají oči a stejně bych to asi zaspala děkuju

k.ate
23. čer 2010

Bere na to z toho, že poskytuje rozhovory a nechává děti fotit do reklamy atd. 😕 Ale taky to nechápu. Když už měla 6 dětí, tak proč ještě dalších (i kdyby "jen") 5? 😕

ferinka
24. čer 2010

Brý ránko,tak tady je zase hnusněa to jsem se těšila že půjdeme pokračovat do sena 😠
Jako ta ženská včera naprosto mimo,absolutně to nezvládá,ty starší děti jsou nezvládnuté a hlavně ten Eliáš nebo jak se jmenoval,jak jí nadval a včechny mlátil a na závěr jí rozsek nos šroubovákem 😕

sirael4
24. čer 2010

@wwercaa ale já myslím, že se ti to daří dobře, každý začíná, a když koukám na ty parametry foťáků, taky nevím co je co 😀

molicova
24. čer 2010

Ahojky, také dobré ránko 🙂 Tak dneska jedeme na výlet do ZOO se Soanpe, tak se už moc těším 🙂 Takže si vás pročtu až zase večer 🙂 takže papa
a včera ta maxi máma, jen jse na to koukala s otevřenou pusou a nevěřila vlastním očím ☹ hrůza

sirael4
24. čer 2010

@molicova jé vy se máte, sice počasí nic moc, ale aspoň není vedro

molicova
24. čer 2010

@sirael4 no právě 🙂 hlásili, že pršet nemá, tak aspoň fotky budou lepší a nebudem spařený jak jetel 🙂

sirael4
24. čer 2010

@molicova 😀 tak se těším na fotky

blanka.k
24. čer 2010

@molicova - jé, závidím ZOO, letos to vlakem asi do Práglu nezvládnu, ale za rok, už chci s malým vymenatt zase památky. V praze doporučuju na Pr.hradě tu vstupenku do všech příst.prosotr (sv.Vít, Ulička-ta teda teď asi ne, Starý kr.palár, Vlad.sál, sál se zemsk.deskami,atd....všude se mohlo fotit, bylo to fakt na den, ale super. 😉 Jsem totiž bydlela asi 20min.chůze od hradu, takže jsem tam byla pečená vařená, ty zahrady nebo právě sv.Vít, to je úžasn atmosféra, jak nejsem veřící, tak kostely miluju 🤐 Ty památky mi dost chybí,jej ,t o by se fotilo 😖
Ta baba s těma 14 dětma, no děs, asi taky budu prodávat fotky malýho do Blesku...Matka týrá své dítě kulichem!!! 😝

ferinka
24. čer 2010

Dneska žádné foto,je tu hnus počasí,i ukáplo,uvidím odpoledne,jesli ty dvy ještě dotáhnu na ty kuličky 😀

ferinka
24. čer 2010

Juuuuuuuuuuu tak jsem si vynahradila dopoledne,vypadá to slušně,tak večer něco hodím 😵 😀

ferinka
24. čer 2010

Tak aspoň zatím našeho Boooooobika - bojte se 😀 😀 😀

ferinka
24. čer 2010

Taaaaak 😎

nebe
autor
24. čer 2010

@ferinka božíííííííííííííííííííííííííííííí 🙂

molicova
24. čer 2010

Ahojky, tak dnešní uplně úažsný výlet se Soanpe v ZOO se povedl. Cesta zpátky ( ještě jsem se stavovali v Letňanech nafotit to makové pole), takže Tomík prospal asi jen 20 minut, než jsem tam dorazil a pak to moje zlatíčko vydržělo cestlu zpět hodinu a půl v tom strašném vedru domu 🙂 je to můj poklad, neplakal a jenom se smál a povídal 🙂 Moc se mi to líbilo a samozřemě jsem udlěla nějaké fotečky 🙂 takže tady je ukázka a další jsou na rajčeti 🙂 http://mptackova.rajce.idnes.cz/ZOO_-_Tomasek_s...
@soanpe A jinak bych ti ještě jednou ráda strašně moc poděkovala Andrej za super výlet 🙂 a jsem ti velkou dlužnicí 🙂 už se moc těším na tvoje fotečky 🙂 a na další setkání 🙂

molicova
24. čer 2010

@ferinka Krásné fotečky, kde se nachází takové políčko 😀

molicova
24. čer 2010

A ještě přídám vlčí máčky 🙂

ferinka
24. čer 2010

@molicova @nebe holky díííííky moc - máme ho cca 15 m nad barákem 😀 😀 😀

molicova
24. čer 2010

@ferinka To je v Berouně, nevím, kde to je 🙂 To bych měla kousek z Řep 🙂 moc díky

ferinka
24. čer 2010

Bydlím,ještě cca 14 km za Berounem - Nový Jáchymov - směrem na Křivoklát 😉 Ale nevím jak dlouho tu budou,dneska je už odněkud vozily auta pryč 😅

stylly
24. čer 2010

tady je výběr od nás

glumy
24. čer 2010

@molicova ahoj, skoro kazdy den sem nakouknu na vsechny ty pekne fotky. Dneska jsme byli v ZOO a kdyz si Kubik hral na pisku, tak tam byl chlapecek, rikam si, odkud ho znam a pak najednou mamka s fotakem a uz mi bylo jasny, ze je to Tomasek😀 Opet moc hezky fotky! 😉

molicova
24. čer 2010

@glumy jéééé a že si nic neřekla 🙂 já jsem byla uplně mimo 😀 včera jsem byla tak podrážděná, že jsem foťáka ni nechtěla brát, ale nějak se den vydařil a šlo to samo 🙂

soanpe
24. čer 2010

@molicova míšo, fotečky krásný, teda jen ty ,kde nejsem vidět 😀 😝 v mým věku bedary jako puberták 😝 a o nadváze nemluvím 😠 jenže fakt se nemůžu dostat do fitka a brusle.... nerada bych ze sebe udělala invalidu a v horším případě ze Sofinky polosirotka.
Jak byla Sofí ospalá a plakala,tak kromě fotek tebe a tomáška nic nemám nafocíno 😅 Sofí dorazil ten chlapeček, co jí hodil písek do očí. Ted večer jsem jí musela vykapávat oči, aby se vyplavily poslední zrnka písku 😠
ale jinak se výlet poved. Tomášek je k sežráníííí 😵

Strana