Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den, sháním Zlatého šmoulu. Na výměnu mám: Azrael, Taťka šmoula, Šprýmař, Poeta, Šmoula, Farmář, Mrzout, Silák, Kuchař.
Prosím kdo by za cokoli vyměnil šmouly které už nepotřebuje.
Sháním BREBERKU pro dcerku :o)
Vyměním buď za farmáře nebo taťku šm. nebo za fialového šm.
Popřípadě zaplatím poštovné. Děkuji moc za případné nabídky.
Podle všeho uz nam bude chybět pouze taťka smoula a farmář
Navíc mame muzikanta fesaka a mlsouna
Ráda bych oba najednou a případně mame různé samolepky do alb nebo případně za poštovní známky, nebo napište. Předem děkuji za nabidky
Mám navíc Šprýmaře, Kuchaře a Nešiku a ještě docela dost mi chybí
Take jich mame par na vymenu. Jsem v porodnici, ale pak napisi jake.
Vyměním 2x fialovy, šprýmař, muzikant, lenoch, nešika.
Potřebujeme Šmoulů 2x, taťku, Gargamela, siláka, fešáka, breberku, malíře, kuchaře, poetu, divocha, mlsouna.
@brasilka vyměním kuchaře za muzikanta
Mám navíc burinu, mlsouna, azraela, breberku, farmáře, asi nesiku, mrzouta a fesaka.
Sháním smoulu, taťku smoulu, gargamela, koumaka, dupika, krále smoulu, malíře, muzikanta, lenocha, kuchaře a poetu.
Nejlíp se domluvit na výměně více kusů zároveň.
@viktorkaja
@bancanska
@minonnka
@jimmi1
Smouliky máte na cestě, tak snad dorazí v pořádku. Ať dělají radost.👶
@kasteza Za co by jste vyměnila všechny co potřebuji?
@lollaj dobrý den, ano počítám s tím. Odešlu v pátek naráz všechny šmouly, které jsem zde slíbila, abych nechodila na poštu jednotlivě ....
prosím všechny, kdo jste měl zájem ode mne, abyste mi do zprávy poslaly na sebe údaje. Děkuji. Nefunguje mi upozornění, pokaždé když rozkliknu, mám bílou stránky a zprávy se teda asi neodeslaly. Nevím, kde je chyba. Diskusi se mi podařilo dohledat přes hlavní menu a ne přes to upozornění ☹ Nevidím ani vrchní panel, kde byla vždycky úvodka koně ☹
@veronika.deskova moc děkuji, pošlu adresu do IP.
@carolka409 bohuzel uz na vymenu nic nemam
Ahoj, chybí mi poslední dva šmoulíci Koumák a Lenoch.
Na výměnu mám: Siláka, Mlsouna, Nešiku, Šprýmaře a 1.šmoulu
@kkubikula mam buřinu, chybi nam fialovy
Ahoj, máme doma a nabízím k výměně: 2x Taťku Šmoulu, 2x Koumáka, Azraela, Buřinu, Fešáka a Krále Šmoulů za Dupíka, Breberku, Malíře, Divocha, Poetu a Šmoulu. Ideálně osobní výměna v Praze nebo Hostivici. Poštou řešit nechci.

@lenam super