icon

6,5měsíční dítě se v noci často budí

wiwiann
13. zář 2014

Prosím o nějakou radu, nebo padnu :-/ mimošek má 6,5měs. Okolo 8hod. večer prcek usne, když je dobrá noc, tak se vzbudí třeba 3x. Ale ty ostatní noci jsou opravdu na nervy.. usne v 8hod, v 10 je vzhůru, průběžně přebalím, nakrmím, znovu uspím houpáním na balóně, položím do postýlky, lehnu si a do 10ti minut je celý kolotoč dokola... ve spaní si vytáhne dudel a pak řve, dostane ho zpět, otočí se, já čekám, jestli opravdu spí, lehnu do postele a jak se přikryju a zavřu oči, tak znova...taky sebou pořád šije, ať už je vzhůru, nebo pije nebo i když spí... dnes si třeba podrápal jednu stranu hlavy tím, jak sebou šije a nemyslím tím pár škrábanců :-/ (to se nám dnes stalo poprvé a jsem z toho fakt špatná) dnes takto fungujeme a jsou už 2hod ráno a myslím, že ještě zdaleka nebudeme spinkat..... takže sedím a houpu... jsem naštvaná, vytočená, utahaná, zničená a ubrečená... protože vím, že ráno musím vstát a fungovat a očekává se, že to budu dělat navíc s úsměvem na tváři, který netuším, kde budu hledat

Strana
z2
selverin
14. zář 2014

u nás to bylo obdobně od toho 5.měsíce, 2 měsíce se mnou spala v posteli a byl klid, od začátku 7.měsíce ze dne na den blok a chtěla zpátky do své postýlky... od té chvíle usíná beze mne, bez huštání na rukou, jen dostane flašku s čajem a u toho si sama na boku usíná a spí do rána do 7 jak zabitá.... došla k tomu sama, ani nevím vlastně jak, ale vím jak ti je a taky jsem si myslela, že se to už nikdy nezlepší... drž se, vyzkoušej vše, co ti tady radí, za to nic nedáš... není pravda, že si děti musí na vše zvyknout, jak píšu, malá po 2 měsících chtěla sama zpět do postýlky 🙂

wiwiann
autor
15. zář 2014

to já si ho vezmu, ale když nechce a řve a kroutí se atd., tak mi nezbyde stejně nic jiného, než chovat a uspávat... tak si ho pak dám do postýlky na monitor... ale dnešní noc už byla dobrá, tak jsem zvědavá, co bude dál, snad to nezakřiknu 🙂

Strana
z2