Bezpečné lepidlo pro dětské ponožky. Tipy pro rodiče?
Sháním vteřinové lepidlo, kterým můžu synovi přilepit ponožky na nohy, aby je pořád neztrácel. Je mu devět měsíců, tak aby bylo vhodné pro děti. Můžete nějaké doporučit?
☺️😋🤪
@goovana to byl vtip 😉
Existujou takove drzaky na ponozky ☝🏼 ale nemam odzkouseno. Nasemu kojenci podedene ponozky drzi 😄
Sock ons
Zkusila bych chemoprenem 🤔
Já to prostě vzdala. Pořád si sundavá ponožky, papuče, punčocháče, nohy ledové. Už neřeším. Zato lítá doma v jakékoliv čepici, kterou najde. Z ponožek dělá rukavice a završí to županem...Asi už si tvoří styl oblékání. 🤷😃
@mamora to mi připomnělo, jak jsem tu kdysi napsala vtipný příspěvek, že mám dilema, jestli dát miminu dát rohypnol přímo nebo si ho mám vzít sama a pod tím se mi strhl takový shitstorm, že jsem to fofrem smazala a dva dny se klepala, kdy nás navštíví sociálka. Od té doby si tady podobné vtípky odpouštím 🤐
Je jaro a pak leto... No stress ;)
@suzanna123 Taky si to pro příště rozmyslím 😁
@suzanna123 taky byly me vtipky parkrat nepochopeny 😆 😆 a co, decka ti nespaly, jo? 😅 Bud v klidu, ja jsem jednu dobu byla tak vyrizena, ze jsem byla presvedcena, ze kdybych mela doma opium, asi bych par kapek fakt dala 😅 hrozne zoufalstvi ta spankova deprivace.

@mamora lepidlo jsme nezkoušeli, ale vyřešili jsme to punčocháčema 😀