icon

Co pomůže na bolest bříška a noční pláč?

kamikubi
27. dub 2019

Ahoj holky,jsem uz zoufala! Prckovi je mesic.Kazdy vecer prijdem domu,namasiruju brisko ,zacvicim nozickama,jdem koupat,naji se a zacne to.vzdy tak 3hodiny silenyho place,ma krece,krouti se,tlaci,nejde uklidnit na brisku na me,ani na tygrika,chovani,noseni,jen obcas trosku pomuze rourka ,neco vyprdi a vykadi ale za chvili zase,takhle cca 3hodiny nez usne vycerpanim,masiruju a cvicim a nepomaha.Pouzivam biogail,pak nejaky jiny probiotika,kapky espunisan,baby calm.2dny nekojim jelikoz nemam mliko a pouzivam nutrilon proti zacpe.Ale ikdyz sem kojila tak to takhle bylo,celej mesic kazdej vecer.Je nejaky doktor specialni na to?uz opravdu chci pomoc od nekoho.Dekuji za rady

Strana
z2
rybamrazena
30. dub 2019

https://www.nevychova.cz/zdarma/cz-se-pm/v1/
Většinou jde fakt o to, najít způsob, jakým chce dítě usínat. Což je stejně individuální, jak chuť...

kittyy17
30. dub 2019

@kamikubi můj starší syn měl z kapek Biogaia zácpu, můj mladší se doteď hrozně nadyma z laktobacilu.
Možná, že to co mu dáváš na ty prdy, mu to jen zhoršuje...
Oběma klukům pomohl Infacol a čas

kittyy17
30. dub 2019

@kamikubi zkus dávat spát o hodinu dřív. Může být pretazeny, brečí z únavy. Když brečí, polyká vzduch a z toho bolí bříško...

Strana
z2