icon

Do jakého věku spaly vaše děti v hnízdě?

veru181
15. bře 2021

Ptám se jen pro zajímavost 🙂 Náš 10měsíční v něm stále spí (už tedy dlouho v polohnízdě s rozvázanou spodní částí), o víkendu jsme zkusili dát pryč a sice si užíval volný prostor, ale taky se víc budil, tak ho má zase zpátky 🙂

95newmommy2020
15. bře 2021

Asi do 4 měsíců. Ale ono je to jedno, je mj 13 měsíců a stejně si cpe hlavu ruzne do polstaru. :D

me_druhe_ja
15. bře 2021

Taky asi do těch 10m, pak jsem mu ho oddelala, aby si zvykal.

jako_mala_holka
15. bře 2021

Do 9m, teď v něm občas spava přes den, ale v noci v postýlce už je to prý lepší na volno 🙂😄

sigyn
15. bře 2021

Tuším, že do půl roku, pak už ho přerostla 🙂

handulkak
15. bře 2021

Naše spí ještě teď v 10m, má ho dole rozvazane. 🙂

atekram42
15. bře 2021

Malé jsou 2 roky a má ho stále, jen tedy rozvázané. Až se v létě narodí sourozenec, tak ho dostane on, jinak bych asi neměla důvod ho dávat pryč, dokud bude mít malou postýlku 🙂

elencze
15. bře 2021

Do půlroku.

rickym
15. bře 2021

Do 11m😁

jako_mala_holka
Autor odpověď smazal
penny87
15. bře 2021

Cca do 2 let, dole teda davno rozvazane, ale nevyhovuje mu volny prostor, i prechod z postylky byl horor 🙈

veru181
autor
15. bře 2021

Děkuji všem za odpovědi, asi to teda zatím nebudu lámat přes koleno a zkusíme to zase za nějaký čas 🙂

veru181
autor
15. bře 2021

@jako_mala_holka Mně zatím zase přijde, že přes den to zvládá lépe než v noci 😀

veru181
autor
15. bře 2021

@penny87 Mě to prave taky překvapilo. Ze zavinovacky “vylezl” ve dvou týdnech, tak jsem čekala, ze si bude volný prostor užívat a zatím ne 😀 Teda on tak krásně usne, i když u toho trochu blbne, ale pak se nějak víc budí - jestli jak cestuje a pak se lekne, kde je... No mám se ještě asi na co těšit 😀

nita1984
15. bře 2021

Syn má 18 měsíců a spí tam pořád. Má ho moc rád.
PS: koho pohoršuje pes v posteli, ať to prostě ignoruje 😂😂😂

nita1984
15. bře 2021

@atekram42 já čekám druhé za pár týdnů a tedy kupuji druhé hnízdo. Neumím si představit, že bych ho synovi sebrala, aby ho mělo druhé miminko.

atekram42
15. bře 2021

@nita1984 😃 děláte, jako bych byla nějaká zlá matka 😃 Dcera ví, že tu postýlku s tím hnízdem dostane miminko a ona dostane svoji větší postel ( stejně většinu času spí s námi ve velké posteli). Sama chodí a říká, že až se miminko narodí, bude to pro něj. Vy máte taky menší dítě, v roce a půl se to asi hůř vysvětluje, dceři jsou 2 roky a až se mimi narodí, bude jí skoro 2,5.

nita1984
15. bře 2021

@atekram42 já vůbec nehodnotim, co dělá někdo jiný. Píšu,že já si to představit neumím, takže to řeším prostě druhým hnízdečkem

evawest
15. bře 2021

Holky asi do 7 mesicu, jak se zacaly tocit, hned jsem jim ho sebrala.

katerinak88
19. bře 2021

V postýlce jsem ho neměla, dala jsem jí ho tam až v 5. měsíci z důvodu, že se v něm neuměla díky zvýšeným okrajům otočit na bříško. Neuměla se totiž otočit zpět na záda a začala vždy držkovat, tak mě nebavilo ji v noci 3x otáčet zpět na záda, dala jsem hnízdečko a bylo to v klidu. Teď v 6. měsíci se tam už na břicho otočit umí, ale taky umí i zpět na záda.