Homeo nebo jiné produkty na spánek, co vám zabralo?
Ahoj, mám 8měsíčního chlapečka. Už od dvou měsíců, resp.po prvním očkování se mi v noci neustále budí. První vzbuzení je do hodiny, co ho dám večer spát. Já se stihnu tak akorát najíst a už abych byla zase u něj. Další buzení je zhruba co hodinu +-. Přes den spí tak půl až třičtvrtě hodiny 3x za den. Člověk si prostě zvykne fungovat, ale není to zrovna příjemné. Na každé vzbuzení reaguju tím, že se ho snažím nejprve uklidnit, což většinou nefunguje. A nakonec to skončí tak, že se uklidní až u prsu i když si dá jen pár hltů prostě na chuť. Kaši se snažím dávat každý večer, ale sní tak poloviční dávku a stejně to v reálu na spaní nic neznamená. Budí se stále stejně. A rozhodně nefunguje ani nechat ho řvát, akorát to pak bylo vždy ještě horší a dokonce mi z toho nejednou chytil lehkou rýmu, takže noc prohrčel... Už jsem slyšela u nějakých homeo a jiných produktech třeba z lékárny, ale zatím jsem nic nezkoušela. Nechávám to běžet jako je. Přesto do budoucna by mě zajímalo, kdo z vás jste to měli možnost vyzkoušet, zabralo něco? Chtěla bych počkat asi tak do roku, a pak třeba něco zkusit. Myslím, že třeba tím homeo člověk nemá co pokazit. V noci je každá hodina navíc dobrá 🙂 Díky za tipy a zkušenosti

@bobik11 Tak já zkoušela chamomilu i sirup Sedalia a ani jedno nezabralo..prostě měl takové období a to muselo přejít, ale chápu tě, já už byla ochotna vyzkoušet vše..Některé ženy si tu Sedalii chválí tak to zkus..