Jak správně oblékat miminko v zimním fusaku?
Ahoj maminky,máte ještě zimní fusak ? Malý bude mít půl roku a man hoodne teplý zimní fusak a vůbec nevím jak ho oblékat. Dneska bylo venku vedro tak jsem mu dala jenom body s dlouhým rukávem,tepláky, ponožky a cepku ale i tak jsem musela fusak rozepnout a hodně mu ho zatáhnout dolů. Není lepší spíš mimcu přidat ještě mikcu a místo fuskau zakrýt jenom dekou? Jak teď oblékáte vaše děti ? Mám strach aby mu nebyla zima🤷
My máme kocoura jmenuje se Montísek teď šel asi se najíst nebo napít a nebo na záchod kočičí teď zase přišel za mnou do pokoje do kočárku nebo do postele k nohám na deku si lehnout to on může pokud bude chtít.
Co vy a mazlíček máte někdo něco od štěněte nebo kotěte my jo dvě malé koťátka Zuzanku a Zrzečka a velkého kocoura Montíska mají barvu zrzavou Zrzeček má zrzavo bílou barvu Zuzanka a Montísek jsou celé zrzavé koťátkům je 6 měsíců a Montísek má 2 roky je to nalezenec stal se domácím členem rodiny naší koťátka Zuzanka a Zrzeček jsou venkovní koťátka na zahradě ve Skvrňově se starším bráchou Sašou stará se o ně krmí dává čistou vodu a nasype granulky a mazlí se s nima máme je rádi letos měli první Vánoce a Silvestr Montísek měl druhé Vánoce a Silvestr protože je už dvou roční kocour vykastrovaný koťátka Zuzanka a Zrzeček nejsou ze stejného chovu takže budou mít na Jaře koťátka své vlastní první vrh až budou starší trochu aby mohla být Zuzanka březí už se těšíme na jejich koťátka malá roztomilá.
Zachvilku jdeme na procházku v 10:00 hodin dopoledne Krásné svátky a Šťastný Nový Rok PF2026 vám všem přeje Leonka maminka Péťulky.
Zachvilku jdeme na procházku s Péťulkou v Kočárku v 10:00 hodin dopoledne Krásné svátky a Šťastný Nový Rok PF2026 vám všem přeje Leonka maminka Péťulky.
Jsme na procházce na mašinkách malá spí v kočárku hlubokým ve fusaku a dvěma dekama za 3 minuty pojede mašinka.
Za 5 minut pojede mašinka.
Už jsme doma z venku.
Dneska jdeme na procházku na mašinky pojedeme tramvají číslo 12 směr Letenské náměstí tam pěšky až na mašinky na jak jezdí pod mostem z Dejvic na Výstaviště a z Výstaviště do Dejvic a dál.
@mutsysportsbaby001
Nechceš si raději najít reálnou kamarádku na pokec, než toto?? Jde vidět, že ti chybí. Tohle monolohické psaní to jen dokazuje.
Dneska jdeme na procházku na mašinky v 10:00 hodin dopoledne tramvají číslo 12 směr Letenské náměstí tam pěšky až na mašinky pak domů na oběd a po obědě na návštěvu k tetě Zlatce a strejdovi Kájovi a pejskovi knírači Mikouškovi Berkovi bez dětí jenom já a babička malá a malej zůstávají doma s kocourem Montískem hezkého Silvestra a Šťastný Nový Rok PF2026 vám všem maminkám a dětmi malými a velkými co je máte moc moc moc moc rádi snad se někdy potkáme.
Já vím že bych se měla najít kamarádku ale já s nikým jiným nechodím než sama někdo na mě nemá čas kdo by chodil jsme zvyklí že chodíme sami víc nás to baví když už tak jste zvědavá anonym tak jsem zvědavá jestli máte děti já jsem bez dětná nemám k sobě kluka který by chtěl být můj přítel nebo manžel a měl by rád si udělat rodinu s živými miminkami v korbě až to bude větší tak ve sporťáku určitě jste to taky zkusila na panence baby born holčičce nebo chlapečkovi podle toho kterou jste měla dřív já prostě jsem zvyklá a nehodlám to měnit děkuju za pochopení snad to budete respektovat je to moje věc a poslední slovo.
Já vím že bych se měla najít kamarádku ale já s nikým jiným nechodím než sama někdo na mě nemá čas kdo by chodil jsme zvyklí že chodíme sami víc nás to baví když už tak jste zvědavá anonym tak jsem zvědavá jestli máte děti já jsem bez dětná nemám k sobě kluka který by chtěl být můj přítel nebo manžel a měl by rád si udělat rodinu s živými miminkami v korbě až to bude větší tak ve sporťáku určitě jste to taky zkusila na panence baby born holčičce nebo chlapečkovi podle toho kterou jste měla dřív já prostě jsem zvyklá a nehodlám to měnit děkuju za pochopení snad to budete respektovat je to moje věc a poslední slovo.
@mutsysportsbaby001 pokud to co píšeš je pravda, tak bych vyhledala nějakou pomoc. Panenka baby born ti žádný trénink nedá. Dále si uvědom, že pokud chodíš s panenkou pro malé děti, pro žádného chlapa to nebude přitažlivé.A možná by bylo fajn nějakým způsobem oddělovat jednotlivé věty.
Má Lidija k tomu nějaký jiný názor než Anonym paní Lidijo co říkáte na to že chodím na procházku s kočárkem a panenkou baby born holčičkou Péťulkou nebo chlapečkem Oliverem snad to chápete je to krásné že mám ráda panenky a že mě to baví chodit na procházku s malou a malým snad to chápete děkuju že mě podporujete paní Lidijo snad budete mít čas jít na procházku se mnou a mejma panenkama chlapečkem Oliverem a holčičkou Péťulkou budu ráda.
Má Lidija k tomu nějaký jiný názor než Anonym paní Lidijo co říkáte na to že chodím na procházku s kočárkem a panenkou baby born holčičkou Péťulkou nebo chlapečkem Oliverem snad to chápete je to krásné že mám ráda panenky a že mě to baví chodit na procházku s malou a malým snad to chápete děkuju že mě podporujete paní Lidijo snad budete mít čas jít na procházku se mnou a mejma panenkama chlapečkem Oliverem a holčičkou Péťulkou budu ráda.
@mutsysportsbaby001 jak jsi přišla na to,že tě podporuje?
Dneska jdeme na procházku v 10:00 hodin dopoledne na zvířátka do Zoologický Zahrady Praha Troja budu platit 100,- Kč kočárek nic neplatí ten má vstup zdarma do Zoologické Zahrady Praha Troja.
LIDIJA TOMU NIC NENAPSALA PROSTĚ MĚ ROZUMÍ A VÍM ŽE MĚ URČITĚ PODPOŘÍ TEĎ UŽ NEMÁM ČAS NA ODEPSÁNÍ NAPÍŠU POZDĚJI TAK ZATÍM NASHLEDANOU SNAD PŘÍŠTĚ BUDE ZPRÁVA JENOM OD LIDIJE PROMIŇTE PANÍ ANONYM MYSLÍTE TO DOBŘE ALE NA LIDIJI JE SPOLEHNUTÍ ŽE MĚ TO NAPÍŠE SAMA BEZ VAŠÍ POMOCI DĚKUJU.
Až teď jsem se zacetla a všimla si co se tady děje...nerada vám to říkám ale určitě bych vyhledala lékařskou pomoc. Jedná vec je chodit s panenkou na procházky další tady to psaní...na psychoterapii není nic špatného a dokáže to člověku pomoct. Nebo možná by nevypadlo tak zvláštně si založit vlastní příspěvek kde si budete každý den psát kde jsem byla a co jsem dělala

Teď malá spí vedle mně v posteli na polštáři pod peřinou a dekou v 10:00 hodin dopoledne jdeme na procházku na tramvaj číslo 12 směr Letenské náměstí tam pěšky až na mašinky těšímě jsem Lea a moje panenka baby born holčička Péťulka kdyby něco tak si můžeme vykat pro začátek pokud by to bylo možné.