Jak správně oblékat miminko v zimním fusaku?
Ahoj maminky,máte ještě zimní fusak ? Malý bude mít půl roku a man hoodne teplý zimní fusak a vůbec nevím jak ho oblékat. Dneska bylo venku vedro tak jsem mu dala jenom body s dlouhým rukávem,tepláky, ponožky a cepku ale i tak jsem musela fusak rozepnout a hodně mu ho zatáhnout dolů. Není lepší spíš mimcu přidat ještě mikcu a místo fuskau zakrýt jenom dekou? Jak teď oblékáte vaše děti ? Mám strach aby mu nebyla zima🤷
@lidija1234 Ja dnes zimni fusak dala, teplomer ukazoval 13 stupnu. Mel to co nosi doma (body a teplaky s ponozkami), teplou mikinku a cepici. Spal pres 2 hodiny, takze vedro mu nebylo. Bude mit 5 mesicu.
fusak little angel s outlastem byl na toto super (termuregulací - není horko ani zima).
Malá má 6 měsíců a týden. Dnes už měla jen jarní fusak Emitex, tenkou čepičku, body, polodupacky. V tom fusaku měla víceméně jen nožky, jinak se vyhrivala na sluníčku. Pod kočárem pro jistotu stále vozím deku a teplou mikinu.
Ještě ho mám v kočárku. Syn (9m)má body s dlouhým rukavem, někdy i s krátkým, tlustčí bundu, puncosky, kalhoty a cepicku. Zpocenej teď není. Osobně mám problém oblikat dítě a uhodnout kdy je oblečení okay, protože sama mám tu termoregulaci trochu pomotanou :D takže fakt jen usuzuju z toho jestli je zpocenej, občas mu sahnu na krk zezadu. Když je teplo, fusak proste zapnu do půlky, nebo je rozeplej, třeba dneska jak bylo fakt teplo, tak jsem ho nechala volne.)
Ráno při cestě do školky se starším má body, legínky, svetr, ponožky, čepici a takový ten oblekovy fusak z h&m a v kočárku je prikryta dekou a tím nánožníkem od kočárku. Odpoledne když jdeme vyzvednout, tak už poslední 2 dny měla jen body, leginy, svetr a ponožky s čepicí. Deku jsem nedávala bylo fakt vedro. Dávám vždy o vrstvu víc, než mám sama. Jinak má 5,5 měsíce.
@lidija1234 ráno klidně dát, odpoledne už ne.
Uz ma jenom spodek na sezeni, aby neprochladl odspoda, ale svrchu ma jen slozenou deku.
@izzylka asi to takhle taky dám malý mě přijde vždy spoceny když mi dám i mikcu. Chodíme ven hlavně odpoledne a včera mě to ukazovalo 19 stupňů takže fakt teploučko
@lidija1234 ono jde o to z ceho ten fusak je a co ma dite na sobe ...
Pokud prevladaji umele materialy dite se poti
Na obrazku je obleceny na zimni stadion na hokeji takze zima ...
@lidija1234 já mám 3 měsíčního chlapečka. V kočárku mám podzimní fleecový fusak a jemu dávám body s dlouhým rukávem a tepláčky plus mikinu a čepici
Malá má sedm měsíců, fusak už jsem dala pryč, teď přes den i bez deky, má jen body a tepláky, příp.tenkou mikinu. ale my spíme v noci bez výjimky každý den s otevřeným oknem, je zvyklá
Já mám fusak od jedné paní jmenuje se Eliška dostala jsem to zdarma i kočárek mutsy hluboký ten fusak je od mutsy baby 01 team používám i deku vozím v tom panenku baby born holčičku prosím nesmějte se mi učím se na vlastní miminko až se najde ten pravý kluk je to lepší má dupačky a teplé ponožky a dvě čepičky jednu zavazovací a druhou přes ní bundu a vestu s kapucí a nánožník a hračky plyšové do kočárku hlubokýho dneska jdeme ven dopoledne bude zima pod nulou já mám kabát čepici a nakrčník a rukávník na kočárek aby byli ruce v teple a kožíškové boty zimní na zip a mikinu tílko a triko s krátkým rukávem a kalhoty s gumou a ponožky a je mi teploučko já jsem Lea Volková moje panenka baby born holčička se jmenuje Péťa Volková má 1 měsíc pomalu 2 měsíce.
Ještě bodíčko s krátkým rukávem a plenu 0 na přebalování a lahvičku s vodou aby mohla vyčůrat do pleny a přebalit jí čistou plenu a krém proti opruzeninám a vlhčené ubrousky na utření po čůrání vody a hodím to do koše na odpadky jsme čisté a v suchu přebaluju když vypije vodu s lahvičky s dudlíkem a víčkem aby se to dalo do kapsy od kočárku.
Teď jsem jí dala napít vody a trochu se vyčůrala do pleny dala jsem jí čistou plenu dneska jdeme na procházku v 10:00 hodin dopoledne se podívat na mašinky na Výstavišti ve Stromovce bude mít fusak teplý a s deky zavinovačku a nánožník přes kočárek mutsy hluboký v korbě já se obléknu tílko triko s krátkým rukávem a kalhoty s gumou a ponožky a mikinu a kabát a kulíška a nakrčník dám si ruce do rukávníku sjedu dolů výtahem do přízemí a seskáču schody a vyjdu ven s kočárkem na tramvaj číslo 12 směr Letenské Náměstí tam půjdeme pěšky na Mašinky směr Výstaviště a čekat až pojedou od Výstaviště do Dejvic a z Dejvic na Výstaviště a dál chodím každý den a baví mě to a líbí se mi to venku na procházce s kočárkem a panenkou baby born holčičkou Péťulkou Volkovou mojí poslední dostala jsem jí k 18 letým narozeninám teď už mi je 30 let a ráda si hraju s panenkama je to pro mě lepší držímě to do teďka jsem spokojená a je to fajn.
Dneska mám k snídani Vánoční pudink s piškotama a trocha rumem a domácí šťávou z našeho ovoce.
V 10:00 hodin dopoledne jdu na procházku těším se až pojedu tramvají číslo 12 směr Letenské náměstí tam pěšky až do Stromovky na mašinky.
Krásné dopoledne vám všem já se jdu oblékat a jdu dát panenku baby born holčičku do fusaku a jdu na procházku.
Jsme venku na procházce malá má teploučko ve Fusaku se zavinovačkou od deky a spacákem od deky a teplý fusak je v korbě a spinká já jsem v zimním kabátě a mikinu tílko a triko s krátkým rukávem a kalhoty a ponožky a zimní boty a kulíška a nakrčník a rukávník na kočárku hlubokým malá má hračky a hračku s melodií teď jí to zapnu tu hračku s melodií.
Teď jsem doma mám oběd Kuřecí Řízky s Bramborovým Salátem.
Zachvilku jdeme na procházku mám horkou kávu rozpustku s cukrem a mlékem v termo kelímku a kofolu v lahvi skleněné a fidorky kokosovou a bílou s kakaovou náplní malá má vodu čerstvou v kočárku v kapse střešní na zip.
My jdeme na procházku už jsem po obědě měla Kuřecí Řízky s Bramborovým Salátem teď se jdu oblékat mikinu a kabát a kulíška a nakrčník a boty zimní na zip a rukávník na kočárku hlubokým už mám Krásné svátky a Šťastný Nový Rok PF2026 vám všem maminkám s dětma.
Jedeme v tramvaji číslo 12 směr Letenské náměstí tam pěšky až na mašinky.
Zastávka k Noskovně
Dneska jdeme na procházku dopoledne v 10:00 hodin.
Dneska jdeme na procházku v 10:00 hodin dopoledne na mašinky.

Syn má teď přesně šest měsíců. Měli jsme tu dnes hodně teplo. Až 15 stupnu, předtím deset. Měl to, co má doma (pyzamkovy overalek), na to miminku a na nožičky přes to jsem raději jeste dala ponožky. Čepičku střední tloušťky. Do kočárku deku na dvě vrstvy a kryt kočárku. A bylo to akorát, klidně tu čepičku mohl mít i slabší. Ono se má ještě ochladit, ale kdyby ne, tak už zimní fusak a plyšový overalek nevrátím.