icon

Jak vám spí novorozenci?

13. kvě 2021

Jen takový dotaz. Jak vám spinkaji novorozenci? Cca dva až tři týdny staří? Kolik toho ve dne prospi? Dekuju

mamio
13. kvě 2021

No spí cca po třech čtyřech hodinách,pak cca hodinu vzhůru, spíš je vzhůru přes den a večer...je mu jedno jestli je den nebo noc,i první mi takhle spal...u vás?🙂nekojim, umělá...má tři týdny.

nita1984
13. kvě 2021

Dcera 13 dní a spí prakticky pořád. 4 hodiny spí, hodinu se kojí a kouká a 4 hodiny spí

makkyv
13. kvě 2021

No, já jsem tedy měla opravdu, ale opravdu nespavku. V porodnici mi spala krásně a týden po tom též, pak mi spala jen v kočárku venku a doma po 15-20 min a třeba 2-3 hodiny vzhůru, pak takhle zase dokola.. večer mi spala,ale usínala mi až ve 2 ráno třeba. Dokázala být vzhůru i 8 hodin, jen a jen řvala.😔😁

saarunka
13. kvě 2021

Mě spala celý dny😂

andyskarsgard
13. kvě 2021

Me nespal vubec lol.. A v noci co hodinu vzhuru na prse..

areh
13. kvě 2021

Starší syn přes den skoro nespal. V 6ti týdnech klidně 3x20 min. Když byl vzhůru, musela jsem ho pořád chovat, houpat jezdit s ním a pod. V noci se budil na jídlo asi 2x.
O mladším jsem nevěděla. Takhle malý prospal celé dny. Když nespal, vydržel v klidu ležet. V noci se budil asi 3-4x.

jjasmina
13. kvě 2021

Mě malá nespala dlouho nikdy a nespí ani v 15 měsících

luhana
14. kvě 2021

Me maly prvni mesic spal hrozne malo. Dohromady snad jen tak 12 hodin denne. Ted poslednich 14 dni se to ale mnohem zlepsilo (ma ted 7 tydnu). Sice to jeste neni zadna hitparada, ale pokrok vidim 🙂

ajja87
14. kvě 2021

Máme 11 týdnu a v těch třech týdnech spala prakticky nonstop, když nepočítám zbuzeni na piti, prebaleni, koupání a kojení, ale i při tom kojení většinou měla zavřený očička a pila cca 30 min. Teď už je většinou tak hodinku vzhuru, hodinku spi, odpo spí 3-4 hod v kuse. V noci se budí tak 1 až 2.

mrstte
15. kvě 2021

Přes den spala krásně vlastně i v noci byla jen 1x vzhůru na jídlo, ale usínání byl horor byla vzhůru kolikrát už od 5 a usnula klidně až v 11 po šíleném vztekání.

evsi88
16. kvě 2021

@makkyv jsme měly asi stejně dite🤦🏻‍♀️🤣

makkyv
16. kvě 2021

@evsi88 😫😂