Jak vám spí novorozenci?
Jen takový dotaz. Jak vám spinkaji novorozenci? Cca dva až tři týdny staří? Kolik toho ve dne prospi? Dekuju
Dcera 13 dní a spí prakticky pořád. 4 hodiny spí, hodinu se kojí a kouká a 4 hodiny spí
No, já jsem tedy měla opravdu, ale opravdu nespavku. V porodnici mi spala krásně a týden po tom též, pak mi spala jen v kočárku venku a doma po 15-20 min a třeba 2-3 hodiny vzhůru, pak takhle zase dokola.. večer mi spala,ale usínala mi až ve 2 ráno třeba. Dokázala být vzhůru i 8 hodin, jen a jen řvala.😔😁
Mě spala celý dny😂
Me nespal vubec lol.. A v noci co hodinu vzhuru na prse..
Starší syn přes den skoro nespal. V 6ti týdnech klidně 3x20 min. Když byl vzhůru, musela jsem ho pořád chovat, houpat jezdit s ním a pod. V noci se budil na jídlo asi 2x.
O mladším jsem nevěděla. Takhle malý prospal celé dny. Když nespal, vydržel v klidu ležet. V noci se budil asi 3-4x.
Mě malá nespala dlouho nikdy a nespí ani v 15 měsících
Me maly prvni mesic spal hrozne malo. Dohromady snad jen tak 12 hodin denne. Ted poslednich 14 dni se to ale mnohem zlepsilo (ma ted 7 tydnu). Sice to jeste neni zadna hitparada, ale pokrok vidim 🙂
Máme 11 týdnu a v těch třech týdnech spala prakticky nonstop, když nepočítám zbuzeni na piti, prebaleni, koupání a kojení, ale i při tom kojení většinou měla zavřený očička a pila cca 30 min. Teď už je většinou tak hodinku vzhuru, hodinku spi, odpo spí 3-4 hod v kuse. V noci se budí tak 1 až 2.
Přes den spala krásně vlastně i v noci byla jen 1x vzhůru na jídlo, ale usínání byl horor byla vzhůru kolikrát už od 5 a usnula klidně až v 11 po šíleném vztekání.

No spí cca po třech čtyřech hodinách,pak cca hodinu vzhůru, spíš je vzhůru přes den a večer...je mu jedno jestli je den nebo noc,i první mi takhle spal...u vás?🙂nekojim, umělá...má tři týdny.