Jak zvládáte výlety a denní naplň s dítětem?
ahoj holky, ted tak přemýšlím že tomu našemu drobečkovy věnujeme náš veškerej čas je to naše laska ,ale co se teď v poslední době děje me uplně psychicky vyčerpáva ,dříve jsme z manželem často jezdili na výlety ,mame spoustu cestovních knih a tak jsme si řekli že by jsme se k tomu začali pomalu vracet ,zatím jsem jezdili sem tam výjmečne,ale at neodbýcham od tématu,jde o to že pokaždé když někam jedem malej 11MĚSÍCU se v autě kroutí a je protivnej a prostě znuzenej a to mu ukazuji vše možné hračky ale většinou zustanou hozené na zemi jak zabavíte dítě vy ?a jezdíte někam s takhle malími dětmi ?když byl menší cestu prospal ale ted moc ne.jen někdy.potom je věc v kočárku to ho také moc nebaví.ještě nechodí zatím jen opíraní o nabytek,🙂takže další pnutí a knouráni a vy si ve finále výlet do zoo nebo hrad či zříceninu neužijete.jak to dělate ?strašne me to vytáčí ,cesta do obchodu je max na hodinu dele nevydrží ..ale to je asi normální..a také by me zajímalo jak u vas funguje dení režim ,,mate čas na sebe ? jak zabavíte dítě V TOMHLE VĚKU ..VŠEM DĚKUJI. 😔 😨 🙂
@blanka.k bohužel všude co píšeš jsme byli mame projeto opravdu hodně,jemi jasné že ted nastanou galeje protože se teprve učí chodit a leze okolo nábytku.až začně sám tak se mu to budeme snažit více přispusobyt ,jj do 8 měsíce to bylo zlaté díte vyjeůli jsme ráno v9 a v 8 večer se vravceli ,byl užasnej ,a dali jsme s ním i šumavu .a jizerky.ale ted tedy ..jak píšu by to byo za trest .)
@mysljaja naše obě děti auto nesnášely zhruba do 3 let věku 😉
každé dítě je jiné a nedej na to, že Ti bude plno lidí říkat, že malé děti v autě spí apod... naše nespaly 😉
a co teprve v letadle - 12 hodinový let do New Yorku k manželově rodině a 16-timěsíční syn spal 20 minut! 😖 😖
já jsem v autě zpívala nebo dávala svačinky, neustále jsme ale stejně museli zastavovat a bylo to na houby....
až minulé léto když bylo mladší 4 a staršímu 6 tak jsme podnikli delší cestu - ale raději vlakem (do Chorvatska), děti si tím pádem mohly poběhat a bylo to už o něčem úplně jiném 🙂
to samé já teda - mně stačí jet autem hodinu a mám toho dost, přijdu si jak ve vězení 😅 takže se těm dětem ani moc nedivím.... já radši na kole nebo vlakem nebo pěšky... letadlem dám pár hodin když koukám na film apod., ale auto mě baví nejmíň 😝
ono to ježdění autem je prostě pro děti nepřirozené 😉

@romantika jjpravda 🙂