icon

Je normální, že miminko kaká jen jednou za 14 dní?

martinatd
18. zář 2021

Ahojte maminy, sny půl roku mi kaka jednou za 14 dni a to mu většinou pomůžu, protože už mám pocit že to je fakt dlouho., Je to v pohodě.? Jinak je my šťastné miminko prdi porad nic ho neboli . Děkuji

vitezove
18. zář 2021

Co na to řekla pediatricka? Probiotika nejaka bere? Náš zachránila BioGaia

jancastromska
18. zář 2021

Dr mi říkala že je to normalni tech 14 dni delsi doba uz je divná .. záleží zda ma vic prikrmu, uměle či mateřské mléko, dost pohybu ( lezení) to vse ovlivňuje stolici

martinatd
autor
19. zář 2021

@jancastromska no dnes se to podařilo ale.s.pomoci. Pohybu má dost je furt na bříšku, otáčí se snaží se už i odrážet, prikrmy jsme zacaly nedávno ale problém byl i před tím.. každopádně zkusím probrat s lékařem a uvidíme 😊

krtikkrtovaty
19. zář 2021

U plně kojeného je to ok, ten to mléko prostě může bezezbytku zpracovat, ale pokud jedete příkrmy měla by i stolice být častější a pravidelnější. Navíc pokud se vykaká jen, když pomáháš rourkou, tak to taky není úplně ok. Řešila bych s pediatrem.

vitezove
19. zář 2021

@martinatd Doporučuji tu BioGaiu. My měli to samé, bolelo jí bříško, prděla jak o život ale nevykakala se. A když tak s rourkou. Nasadila jsem BioGaiu a za pár dní bylo po starostech.