Jít ven s dítětem při 5 stupních bez fusaku?
Holky, koupila jsem malé nový zimní fusak, dorazí až ve čtvrtek, ale zítra jdeme k MUDr a má být 5 stupňů, myslíte si, že to zvládneme bez? Dam ji body, svetřík, punčochy, leginy, chlupaté ponožky a kombinezu + čepice a rukavice. Myslíte, ze neumrzne? Ještě bych ji dala tu lullalove deku..
děkuji
V tomto veku uz jsem fusak nedavala. Normalne chodici dite, ale spala jen venku v kocaru . Do kombinezy, pod to overal a mikinu. Hotovo. O 1 vrstvu vic nez ja plus kocar. Bohate staci. Jezdila jsem s ni takto po venku 1 az 2 h v kocaru aby se vyspala. Deku nebo spis kryt kocaru tedy pres sebe mela
si obcas rikam, jak moje dve deti prezili bez fusaku😀 nemela jsem, dobra deka a kombineza uplne staci🙂
13 měsíční mimi muže být bez fusaku. Kombineza a teplý boty, zsteplenej krk. Nejlépe spodní vrstvu merino nebo funkční prádlo.
@95newmommy2020 Zvládly jsme to bez nej, děkuji všem 🍀
Super. 😄 Mě upřímně v tomhle věku ten fusak stval. Hrnulo se to, chtěl furt vyndat,zandat. Nechodil, takže na zemi a venku se radši plazil. Teď se tam i blbě nandaval. 🤣
Hlavně klid, já mám tři děti a nikdy jsem neměla fusak, prostě kombinéza, deka a jelo se.

Děkuji holky 🍀