Kdy mohu začít dělat culíčky u miminek?
Zdravim vsechny maminky!
Chtela bych se zeptat kdy se mohou zacit delat miminkum culicky? Nebo zkusit sponecku, skripecek?
Slysela jsem ze do 1 roku by se to dwlat nemelo!?
Nase mala ma od narozenindocela dlouhe vlasky
Po stranach nam to uz vypadalo ale nahore se kstice drzi. Nerikam ze bych ji nutne na ty hlavocce ted neco musela delat ale zajima me to do budoucna😊
Dekuju!!
@gaaaby S tim jednim rokem se to rika o strihani, ze se nemaji do 1 roka strihat detem vlasy.
Ja davala culicky, az kdyz ji to dorostlo a vadilo ji to v ocich. Delala jsem ji takovou tu palmicku 🌴
Vyzkoušej to, syn měl dlouhé vlásky a mě bylo líto ho stříhat, jenže jak sem udělala culicek, tak si ho hned strhnul, nechtěl to :D
Holky a není to těm miminkům nepříjemné?? Já když si udělám takové culíky, tak mě bolí hlava...
Já se na ty sponecky a culicky tak těším..:D akorát malá je v 8m furt plesoun, takže se jen tak nedočkám. 😀
Male jsem davala sponky a celenky od druheho mesice, mela a ma na svuj vek neobvykle mnoho vlasu. Davala bych podle potreby.
@gaaaby dcera měla vlasy od narození a favala jsem ji takovou prijemnou6 sponku, která netahala a netlačila. Posilam foto se sponkou, byla super
@vendelinka08 no tak to je hustý 🙈 naše za měsíc dvouletá ještě nebyla nikdy stříhaná 🙈
Jinak zakladatelce doporučuji co nejdřív, ať si zvykne. U obou dcer jsem mohla nejdřív až tak kolem druhého roku a oběma to vadí a okamžitě to sundavají. Starší je na vlasy háklivá i teď v pěti. Kdybych začla dřív, možná by to bylo lepší. Říkala jsem si, že u mladší nebudu opakovat stejnou chybu, jenže... Ona dřív ty vlasy na culiky prostě neměla, takže to dřív ani nešlo a teď už s ní nehnu 😢
@beata.n @vendelinka08 Já teda čumím, můj drobek má pár chmýří a je mu taky 2,5 roku. Má asi tak, co má na fotce @malenka3
Asi záleží jak má kdo vlasy :D naši malé neudělám ani v roce nic :D akorat bacha na ty sponky, aby nebyly malinke, muze si je strhnout a strčit do pusy.

Já teda hodlám dělat drdůlky jak jen to půjde!:D neslyšela jsem, že by se to nemělo, vím akorát o tý pověře se stříháním do roka.🙂