Kdy začít stříhat strojkem vlásky u kluků?

kamimnichov
10. čer 2017

Ahoj, chtela bych se zeptat,od kdy se smi strihat vlasky strojkem. tusim,ze do urciteho veku by se nemelo,aby nedochazelo k vytrhavani vlasovych korinku. Dekuji za odpovedi.

misulinka44
11. čer 2017

To jsem teda nikdy neslyšela,o vytrhávání kořínků;) syna jsme nikdy jinak,než strojkem nestříhali... Kdybych na něj vzala nůžky,skončí bez oka nebo ucha😂 poprvé jsme stříhali krátce po roce;) od té doby každé dva měsíce🙂 na tu nejdelší délku, 18mm

hermelinah
11. čer 2017

Já třeba děti stříhám jen nůžkami, ani ne kvůli vlasovým kořínkům, ale proto, že mám strach z vrčícího strojku😀 Ale myslím, že bych ho klidně po prvních narozeninách strojkem vzala 😉

jaja01k
11. čer 2017

O tom jsem nikdy neslysela. Miminka jsem strihala nuzkami, kdyz spali. Romcu jsem vzala strojkem dvakrat, kdyz mu bylo asi 1,5-2. Pak se strojku zacal bat, tak jsem se vratila k nuzkam.

kaca08
11. čer 2017

Syna jsem strihala strojkem od jednoho roku a priblizne kazde 2 mesice, v zime po delsi dobe🙂 Od 6 let uz nemuzu, nedelam to pry dostatecne kvalitne🙂 tak chodi s tatou ke kadernici. Kolem druheho roku se zacal take bat, ale slibeni odmeny zabralo.

kamimnichov
autor
11. čer 2017

dekuju za nazory. uz jsme to zkusili a rev,ale bylo to oproti nuzkam o dost rychlejsi 😉

misulinka44
11. čer 2017

@kamimnichov u nás se taky vriska, musí se držet,ale lepší,než nůžkami...takhle je to hned🙂

puresin
13. čer 2017

@kamimnichov Ja pri strihani musim synka jeste ted (3roky) strcit do vany, odkud mi neutece, a pak se na nej bleskove vrhnout. 😆 Poprve jsem ho vzala strojkem uz v 11mesicich, ma hrozne moc vlasu.