icon

Kolik vám je při porodu 3. dítěte?

gaudi
30. pro 2014

ahoj maminky,
mam dve uzasne holcicky, ale posledni dobou mi hodne lita hlavou myslenka na cislo 3. Jen si rikam, jestli na to uz nejsem stara, je mi 32, brzo bude 33, male je teprve 1 rok, chtela bych jeste pockat, ale kdyz cekat jak dlouho?
V kolika letech se narodily vam vase deti? jak zvladate nespava miminka? kdyz uz jsou vetsi, jak zvladate pubertaky? neumim si predstavit mit doma 15leteho divocha kdyz budu mit 50... delam si zbytecny obavy?

Strana
z8
hanik73
26. črc 2015

@hanula11 já mám dvě děti,manžel dvě dospělé dcery,ale vnoučátka nám nepořídí ještě nikdo.Tak jsme se museli postarat ještě o vlastní 🙂 Takhle jsme to řekli dětem,když jsme jim oznámili novinku,že budou mít brášku 🙂

hanik73
26. črc 2015

@hanula11 to je krásné 🙂 U nás bude mít tatínek prvního syna a od svatby nemáme ještě ani 2 měsíce 🙂

hanula11
26. črc 2015

Tak at je hlavně miminko zdravé a dělá všem radost. @hanik73
Aduška je taky říjnová 😉 .
Vnoučci jsou od nejststarší dcery, v zimě má 30, synátor se do dětí zatím nehrne, mají čas.
Dnes je jiná doba, my se vdávaly ve dvaceti, dnes se holky už ani do toho vdávání nehrnou.

hanik73
26. črc 2015

@hanula11 Díky,u vás taky.Moje dcera je taky říjnová,tak bude mít dárek ke 20.narozkám 🙂

kaacka
4. srp 2015

@andelka ☹ A sakra, ja myslela, ze to vyjde 😅

krupinka13
4. srp 2015

Souhlas s @katerinap1978 Mám dvě holčičky, ve 27 a 29 letech, (můj příběh je jiný. ....pak mě manžel vyměnil za jinou, já zůstala s dětma sama....a pak se našel supeeeer chlap.... o 9 let mladší..bezdětný. 🙂 ...a po 5,5 letech krásného vztahu jsme si naplánovali miminko a v mých 39 letech se nám narodil krásný, zdravý chlapeček 🙂 Jsem šťastná, holčičky brášku zbožňují, zvládnout se to provozně dá 😉 Je to individuální, ale láska dělá ty zázraky - že se vše snáší lépe, jednodušeji a co je důležité: pokud je fajn partner a táta....! 🙂

leikkka
5. srp 2015

1.30, 2.32, 3.33 a o další se pokoušíme (35)

bonulinka
25. srp 2015

První dceru jsem měla ve 27 letech, druhou ve 29 a teď čekáme třetí dítě - je mi 40 let 😉 . Vše s jedním manželem 😀 .

hanula11
25. srp 2015

@bonulinka já mám taky vše s jedním "autorem", první ve 20-ti, pak 23 a bez týdne 44 😉 😵 . Hodně štěstí, zdravíčka všem a užijte si benjamínka 🙂 😵 😉 .

zo_ja
26. srp 2015

@hanula11 Že jsem tak smělá, jak moc plašili a stresovali doktoři?

montyna
28. srp 2015

39 let 🙂

terkaz
28. srp 2015

27,30,34.

bllobie
28. srp 2015

mě se nejmladší syn narodil přesně v den mých 40. narozenin. Doktoři mě od začátku brali jako rizikovou, šla jsem na odběr plodovky (dobrovolně) a protože jsme s manželem měli rozdílnj Rh faktor, tak jsem musela navíc absolvovat nějaký kontroly navíc a dávali mi nějaký injekce.....ale jinak těhotenství bylo naprosto v pohodě, žádný nevolnosti, žádnej cukr v moči...žádný oteklý nohy...nic.....

hanula11
29. srp 2015

@zo_ja doktoři ani moc nestresovali. 😉 😵 Gynekolog spíš pořád chválil, že to zvládám líp než nějaká dvacítka. Na plodovku jsem šla taky, dobrovolně, přeci jen jsem chtěla mít aspoň trochu jistotu, že prcek bude OK. A malá byla v pohodě, celé těhotenství a je pořád. ☹ 😵 Zlatíčko je to, celé rodiny 😉 😵 .

zo_ja
29. srp 2015

@hanula11 Díky. Kol 40. znám těch matek dost, ale 44 už je přeci jen krapet víc, tak mě zajímalo, jak to dnes vidí. Jistě taky jinak než před pár lety. I když před hodně lety se rodilo i ve 48 třeba. Ať se daří!

lenam
29. srp 2015

Mně bylo 35 🙂

hanula11
29. srp 2015

@zo_ja Já už mám třetí porod "chvíli" za sebou, Adélce bude v říjnu šest 😉 😔 😵 .
Vždycky jsem chtěla mít děti tři, manža to věděl, ale furt se mu do benjamínka nechtělo.
Děti měly školy, placení intrů, vysoké, měl firmu s auty, pořád byl v luftu ...
Tak jsem třetáčka zkusila ještě "na poslední chvíli" zrealizovat a benjamínka se podařila.
😎 😵

martinaka111
7. čer 2016

Já měla první v 21letech druhé v 29letech a teď čekám 3 ve 30 letech..za za 14 dní mám termín a vůbec se toho nebojím.Strašně se těším, jsem jedináček a velké rodiny si užívám, nikdy jsem to nezažila...

beru22
7. čer 2016

Prvni syn se narodil v mych 21, druha dcera ve 22 ( jsou od sebe 20mesicu) a cekame treti v mych 26. Vsechny deti jsou chtene a planovane 🙂

nat
7. čer 2016

Ja mam 2 deticky syn narozeny v mych 21 letech dcerka narozena v mych 24 letech a ted cekame treti a je mi 30 🙂

avdul
7. čer 2016

@nat jéééé takto podobně jsem si to přála, bohužel člověk míní příroda mění, první jsem rodila v 26, takže třetí dítko necháme na přírodě =) bud a nebo =)

nat
7. čer 2016

@avdul ja jsem chtela to treti jeste malinko dele ale presne jak pises priroda to chtela jinak a ted jsem mooc rada 🙂

novynka
7. čer 2016

mě je třicet a mám dvouměsíčního druhého synka, prvnímu jsou dva a půl... ve hře je ještě třetí dítko, ale chci ho později, tak za čtyři pět let... bude to takovej benjamínek a snad konečně holčička 🙂

ojo
7. čer 2016

Třetí dítko jsem porodila den po mých 31 narozenin 🙂 ale plánujem ještě další 🙂

denousek
7. čer 2016

třeti se narodi v srpnu a mě v srpnu bude 29 🙂

mami29
7. čer 2016

Třetí dítko čekám v prosinci, bude mi 32

jituska3
9. čer 2016

ahoj ,mě se narodila třetí v 34 a teď to poslední v 36 🙂 jsou to všechno holky jsou to zlatíčka i když jsme se pokoušeli o chlapečka ,ale co hlavně že je to zdraví 🙂

benny7
10. čer 2016

V dubnu mi bylo 39 a v říjnu se mi narodí třetí sviště 😲

yildiz
10. čer 2016

@jituska3 my mame klucika na poctvrte 😉

markyzka84
10. čer 2016

u nas se druhe ditko se narodi v mych 32 letech. V dohledne dobe neplanujeme dalsi, ale pokud prece tak bych rada do 39 let včetne. Pak uz urcite ne. Ale to se uvidí viz. zdravotní stav a majetkové pomery

Strana
z8