Něco jako pelíšek do kočárku. Co myslíte?
Ahoj, už jsem tu psala že malý nechce být v kočárku, Tak mě napadlo dát do kočárku třeba polštář pak ho na to položit aby měl okolo sebe míň prostoru, třeba by se mu tam líbilo víc a teď když nejsou ty horka, tak by to mohlo být ne?
@crutela právě ho nechci kupovat , když nevím jestli to zabere. .🤔 Proto jsem si myslela třeba ten polštář , mohl by to vyjít nastejno 🤔😳
polštář na podložení není uplně vhodný pro páteř. Spíš zkusit srolovat jemnou deku a udělat "hnízdečko" z ní nebo něco na ten způsob ...
Satek by to urcite vyresil
Měla jsem polštář od Kiedroňové - tzv. polovysypanou peřinku. Je to čtvercový polštář, fakt málo peří, udělala jsem kolem mimina hnizdečko. Ale naše děti byly v kočárku spokojené. Dělala jsem to proto, že mi kočár přišel hrozně tvrdý...
A co fusak? Já jsem měla na podzim Lodger bunker a to je takové hnízdečko, syn v něm rád spával i v kolíbce.
syn jezdil v zavinovačce...
Ahoj, nevím jak je tvůj malej malej, jakože kolik má měsíců nebo jak je velkej, ale určitě bych zkusila péřovou zavinovačku, nebo péřový polštář, pro děti do kočárku, atestovaný. Může se použít jak v létě, tak v zimě.
@xxx3d malýmu budou 3mesice. .
@michaelaa9026 tak to je ten péřovej produkt ideální 🙂 my jsme se o té možnosti dozvěděli pozdě, malej už se nám do té největší zavinovačky péřové nevešel na délku, tak jsme vzali ten polštář a super věc, do postýlky, měl to moc rád.
@xxx3d A kde se to dá sehnat ?na jakých stránkách případně objednat?
My jsme to objednávali z obchodu pinkorblue, ale dá se i jinde, tuším, že i na mall.cz něco mají, nebo tady https://www.kennyshop.cz/zavinovacky-a-prisluse...
případně jen polštář https://www.kennyshop.cz/polovysypana-perova-pe...
nebo možná i tady na koni někdo prodává.
🙂 uvidíš.
@xxx3d po něčem se zkusím podívat, děkuji za rady, snad to pomůže... Nerada by skončila u šátku nebo nosítka. . 😯
@michaelaa9026 já ti můžu nabídnout tuhle péřovou podložku do kočárku, malá v ní byla pár dní...chce se nosit..
@popelucha A vejde se do kočárku? kolik by stála?
Srolovala jsem zavinovačku do tvaru hnízdečka a na to položila dečku, aby to vypadalo pěkně. Malou tak vozím už 4 měsíce a spokojenost👍
@michaelaa9026 je to přímo do kočárku cca 37x78 c. Napiš mi SZ a domluvíme se.
Já si tam dám péřovou zavinovačku 😊 hezky to vyplní prostor a nebude mi v kočárku plavat 😊
Děkuji vám za rady. 👍😊

Jsou děti, který být v kočárku prostě nechtějí a raději se nosí.
Myslím, že bys mohla zkusit třeba nějaké hnízdečko 🙂