Neočkování. Kdo z vás nedal miminko vůbec očkovat?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z vás nedala očkovat svoje mimčo? Myslím žádné očkováni ani to povinné.
Byl s tím problém? A můžu se zeptat u jakého dr. jste, který nemá problém neočkovat?
Moc děkuju 🙂
@puhelin A s kym jinym by se rodice meli radit ohledne ockovani, kdyz ne s lekarem, tj. odbornikem, ktery to leta studoval? Jeho nazor pro me rozhodne bude mit vyssi cenu, nez vygoogleny clanek, ktery mohl napsat i automechanik. Jo a kdyz budu opravovat auto, necham si poradit zase od toho mechanika.
Já mám kluky naočkovane od 6kg váhy, vždy aspoň po dvou týdnech od nemoci, týden před očkováním nechodí do společnosti lidí. A jednou jedinkrát jsem svolila naočkovat syna MMR, druhá vakcína, když měl mladší syn rýmu. Následující měsíc bylo hotové peklo, začalo to zánětem spojivek po 10dnech od očkování, do té doby syn i špatně spal, pak dostal vysoké teploty, prodělal spalničky, angínu, kašlal jak tuberak. Obden jsme jezdili na pohotovost, měl vysoké teploty nad 40 stupňů. Na další MMR má odklad a jestli ho vůbec budou ještě očkovat, rozhodnou protilátky v krvi. A ani, nahlášeno na SÚKL a má záznam v kartě u pediatra. Ale to byla moje chyba, že jsem se podvolila a slavila že svych zásad.
@andrejkaav20 a nenapadlo te ze jsi ovce ty? Kazdy rekne ses ovce,ockujes...ale vy mate taky svy "stádo" takze ovce ses vlastne taky🤣🤣🤣

@dard To asi nedohleda. Kazdopadne predpokladam, ze kdyby to dite vysetril a zeptal se, tak by to vedel.