Od kdy děti spí celou noc?
Dobrý den, mám dceru 1,9 měsíců v noci se budí ale jinak spí pěkné do kdy je to normální
To se neda tak říct, je to velmi individuální. Jsou děti, co spí celou noc od 6 měsíců a taky děti, které se budí ještě ve 3 letech. Obojí je běžné, v tomto žádnou normalnost nebo nenormalnost nehledej.
@evikmiluna8 Mně malá spí celou noc od narození... Někdy teda zapláče nebo kvikne ze spaní, ale to má asi špatné sny, protože ji to nevzbudí...
Dcera v 6-ti letech se vzbudí a přijde každou noc 😀
Těžko říct, u každého jinak, první dítě od 3 měsíců, druhé od 6 měsíců, třetí taky zhruba od 6 měsíců, všechny dlouho kojené. Je mi jasné, že jsi to slyšet nechtěla, ale norma tady neexistuje. Důležité je, jestli třeba umí zase samo nebo bez větších cirátů usnout. Občas tu čtu o dětech, které si vyžadují v noci hrát, budí se opravdu hodněkrát, to už mi přijde jako opravdový problém.
Me syn zacal spat celou noc od 2.mesicu asi do roka ..ale pak zacly rust stolicky a ty mu nedaly spat...takze tee je mu 2,5 a nekdy spi celou noc ale vetsinou se jednou budi☺️
Syn 5 let, budí se několikrát za noc.
@evikmiluna8 Mase deti zacaly spat bez buzeni mezi druhym az tretim rokem. Jinak se treba jednou za noc vzbudily a chtely rucicku nebo se jen ujistit, ze tam jsme. Ale spime s nimi, tak to nebylo nic dramatickeho. Mladsimu jsou ted skoro 4 a chrni celou noc.
Starsi 3,5 dodnes nespi celou noc Vždy mě vola a hleda. Zato dcerka 1,5 už pomalu od narození spi celou noc....
Mě malá začala spát celou noc přesně v roce.Ted ji jsou tři a kolikrát se vzbudí třeba třikrát za noc🤦♀️
tohle se těžko určuje, každé dítě to má jinak. Moje děti spí od půl roku celou noc a mají to tak stále, už jim je 6
Syn bude mít v březnu 3 a budí se pořád několikrát x krát za noc... 🙄 Od půlnoci do 6 ráno cca co 2 hodiny... 🙄
U každého dítěte to je opravdu jiné, ale když si to tak vezmete, kdo z dospělých se v noci nebudí?
@klokanka31 můj chlap třeba 🤣ale nechapu to...
@verysucha Tak to čučím... 😮
Dcera spala od narozeni celou noc, ale znama ma dceru a ta jeste v 6 letech se budi 🤷
U nás od 1. měsíce, ale sem tam se ještě vzbudí, když uteče dudlík, nebo se něco špatného zdá.
Stejně jako některý dítě si sedne v půl roce a druhé v roce, tak některé spí celou noc od narození a jiný se budí do dvou let. 🙂
Dcera začala spát celou noc až když jsem ji přestala kojit, to bylo v jejích 18ti měsících. Spí krásně, vůbec se nebudí a když výjimečně jo, tak si sedne, rozhlédne se, lehne si a hned zas usne.
Mladší dcera má teď 9 měsíců a budí se snad 18x za noc. Doufám, že se to časem vylepší.
Moje deti spi dcera celou noc od 3 mesicu, do te doby s 1 probuzenim. Syn od narozeni bez probuzeni. Je to velmi individualni
I dospělí se v noci budí, akorát mají tu výhodu, že umí sami usnout a třeba o tom ani neví. Narozdíl od malých dětí.
@evikmiluna8 Od 3.-5.mesiaca 1x za noc, od 5.mesiaca obe deti spia celu noc.
@klokanka31 No ale ja si myslím ze zakladatelka riesi budenie kedy musis riesit a starať sa, nie že sa ako aj dospelý zobudis, otočis na druhú stranu a spis, prípadne sa ides vycikat..😉
Hm... můj spí celou noc zhruba od čtyř let a i tak musí spát s námi.
Mně malá začala spát celou noc od té doby co jsem přestala kojit. Tj od roka.
Prvních pět měsíců se budeila co dvě hodiny a od pátého měsíce ze dne na den už se budila jen jednou za noc a od sedmého měsíce už vůbec.

Syn skoro 4 roky a furt se budi.tak 2x až 3x