icon

Od kdy děti spí celou noc?

evikmiluna8
12. led 2021

Dobrý den, mám dceru 1,9 měsíců v noci se budí ale jinak spí pěkné do kdy je to normální

verysucha
12. led 2021

Syn skoro 4 roky a furt se budi.tak 2x až 3x

neomenia
12. led 2021

To se neda tak říct, je to velmi individuální. Jsou děti, co spí celou noc od 6 měsíců a taky děti, které se budí ještě ve 3 letech. Obojí je běžné, v tomto žádnou normalnost nebo nenormalnost nehledej.

klokanka31
12. led 2021

@evikmiluna8 Mně malá spí celou noc od narození... Někdy teda zapláče nebo kvikne ze spaní, ale to má asi špatné sny, protože ji to nevzbudí...

irmamala
12. led 2021

Dcera v 6-ti letech se vzbudí a přijde každou noc 😀

zuzkasim
12. led 2021

Těžko říct, u každého jinak, první dítě od 3 měsíců, druhé od 6 měsíců, třetí taky zhruba od 6 měsíců, všechny dlouho kojené. Je mi jasné, že jsi to slyšet nechtěla, ale norma tady neexistuje. Důležité je, jestli třeba umí zase samo nebo bez větších cirátů usnout. Občas tu čtu o dětech, které si vyžadují v noci hrát, budí se opravdu hodněkrát, to už mi přijde jako opravdový problém.

michaelarousova
12. led 2021

Me syn zacal spat celou noc od 2.mesicu asi do roka ..ale pak zacly rust stolicky a ty mu nedaly spat...takze tee je mu 2,5 a nekdy spi celou noc ale vetsinou se jednou budi☺️

pajula123
12. led 2021

Syn 5 let, budí se několikrát za noc.

mamikry
12. led 2021

@evikmiluna8 Mase deti zacaly spat bez buzeni mezi druhym az tretim rokem. Jinak se treba jednou za noc vzbudily a chtely rucicku nebo se jen ujistit, ze tam jsme. Ale spime s nimi, tak to nebylo nic dramatickeho. Mladsimu jsou ted skoro 4 a chrni celou noc.

rkozakova
12. led 2021

Starsi 3,5 dodnes nespi celou noc Vždy mě vola a hleda. Zato dcerka 1,5 už pomalu od narození spi celou noc....

ploutvicka59
12. led 2021

Mě malá začala spát celou noc přesně v roce.Ted ji jsou tři a kolikrát se vzbudí třeba třikrát za noc🤦‍♀️

versatilka
12. led 2021

tohle se těžko určuje, každé dítě to má jinak. Moje děti spí od půl roku celou noc a mají to tak stále, už jim je 6

megi89
12. led 2021

Syn bude mít v březnu 3 a budí se pořád několikrát x krát za noc... 🙄 Od půlnoci do 6 ráno cca co 2 hodiny... 🙄

klokanka31
12. led 2021

U každého dítěte to je opravdu jiné, ale když si to tak vezmete, kdo z dospělých se v noci nebudí?

verysucha
12. led 2021

@klokanka31 můj chlap třeba 🤣ale nechapu to...

klokanka31
12. led 2021

@verysucha Tak to čučím... 😮

alik20
12. led 2021

Dcera spala od narozeni celou noc, ale znama ma dceru a ta jeste v 6 letech se budi 🤷

sigyn
12. led 2021

U nás od 1. měsíce, ale sem tam se ještě vzbudí, když uteče dudlík, nebo se něco špatného zdá.

me_druhe_ja
12. led 2021

Stejně jako některý dítě si sedne v půl roce a druhé v roce, tak některé spí celou noc od narození a jiný se budí do dvou let. 🙂

lovemusicsun
12. led 2021

Dcera začala spát celou noc až když jsem ji přestala kojit, to bylo v jejích 18ti měsících. Spí krásně, vůbec se nebudí a když výjimečně jo, tak si sedne, rozhlédne se, lehne si a hned zas usne.
Mladší dcera má teď 9 měsíců a budí se snad 18x za noc. Doufám, že se to časem vylepší.

madamas
12. led 2021

@irmamala syn taky tak, má šest let a jednou za noc vyžaduje doprovod na WC a potulit😀

barulina
12. led 2021

Moje deti spi dcera celou noc od 3 mesicu, do te doby s 1 probuzenim. Syn od narozeni bez probuzeni. Je to velmi individualni

sajul
12. led 2021

I dospělí se v noci budí, akorát mají tu výhodu, že umí sami usnout a třeba o tom ani neví. Narozdíl od malých dětí.

jakreb
12. led 2021

@evikmiluna8 Od 3.-5.mesiaca 1x za noc, od 5.mesiaca obe deti spia celu noc.

jakreb
12. led 2021

@klokanka31 No ale ja si myslím ze zakladatelka riesi budenie kedy musis riesit a starať sa, nie že sa ako aj dospelý zobudis, otočis na druhú stranu a spis, prípadne sa ides vycikat..😉

cilkat
12. led 2021

Hm... můj spí celou noc zhruba od čtyř let a i tak musí spát s námi.

janinasm
12. led 2021

Mně malá začala spát celou noc od té doby co jsem přestala kojit. Tj od roka.

irmamala
13. led 2021

@madamas Mně se dnes přišla zeptat, kdy mám já narozeniny 😀 Přijde mi, že se potřebuje ujistit, že tam jsme.

kecafon
18. led 2021

Prvních pět měsíců se budeila co dvě hodiny a od pátého měsíce ze dne na den už se budila jen jednou za noc a od sedmého měsíce už vůbec.