Plně kojené miminko už 8 dní nekakalo. Je to v pořádku?

lucifux
15. pro 2020

Ahojky maminy, i přes to, že už mám dva rošťáky odrostlý, tak jsem se s tímhle ještě nesetkala. Mám doma chlapečka 3 měsíce, a má pravidelně problém se stolicí a obecně se zažíváním. Je neustále nespokojený, ubrečený, očividně ho něco trápí. Troufám si říct, že to má právě spojitost. Dnes je to 8 dní co nekakal. Začínám si s tím dělat starosti i přes to, že je internet plný toho, že plně kojené děti nemusí tak často kakat.

astyna88
15. pro 2020

Pokud je evidentně nespokojený, tak zkus vsemozne rady na vyprázdnění, nahrivat bříško ve vaně, noseni, anální rourky..me syn jednou nekakal skoro 2 týdny, ale nevadilo mu to.

sudylichozrout
15. pro 2020

@lucifux Holky nemely stolici klidne 14 dnu, rekord je 19 dnu. Byly plne kojene. Muze mit prdiky, ale ne stolici. Zkus mu davat treba Espunisan, nahrivat brisko, masirovat. Klidne zkus pouzit i rektalni rourku.

rozinkan
16. led 2021

Moje malá nekakala 6 dní,byla nespokojená,plakala,zapáchající větry...a jakoby tlačila,ani po rource nekakala.Po konzultaci Dr podána půl lžičky lactulosy a hodně promasírovat bříško a rourkovat,pak se večer s velkým krikem vykakala...Dr provedla ještě výtěr,kvůli,zapáchajícím větrům a byla tam infekce