Pocení hlavičky u miminka. Co s tím?

2. lis 2022

Ahojte, dcera měla včera 3 měsíce a už tak měsíc se šíleně potí na hlavičce. Neoblékám ji moc, pochopím že se zpotí když se vzteká, ale ona má z ničeho nic mokrou hlavičku třeba přes den v kočárku, v noci,.. Ani jí nedávám čepku, tu má vždy do 5min durch mokrou. Teplotu nikdy neměla. (max 37,5 v zadečku, takže po odečtu v pořádku).. Má celkem dost vlasů, ale i tak.. nemůžu ji mít doma nahatou přece. Máme normalně 21-22 stupňů, malá má bodyčko a punčocháče třeba. ruce chladnější a hlavička mokrá 🤦🏼‍♀️ Jinak je ok. Ale tohle mě štve. Jak má dlouhé vlasy a zpotí se, tak je pak celá taková urousaná a nakonec se bojím že ji někde ofoukne a onemocní 🙄 Co s tím?

denninka22
2. lis 2022

Skoro 5mesicu a od narození má Olivka to samé. Jakmile se jí část hlavy dotkne podlozky, tak se potí 🤷‍♀️

klokanka31
2. lis 2022

Naše měla to samé...teď jí jsou dva a půl, je to lepší, ale když na mě třeba usne,taky se jí hlava zpotí...🤷‍♀️

maxulekapcule
2. lis 2022

Mě z malyho teče až pot, teď mu to kterýsi den teklo po obličeji. Asi normální stav. Má téměř rok

jjasmina
2. lis 2022

Měli sme to samé, vždy se malé potí hlava a vlasy mokré, dokonce i ted ve 2,5r

dominge
2. lis 2022

Mám doma to samé. Klukovi je 6 a je to stejný už od narození. Zkus se domluvit s doktorkou na krevních testech. Může to něco být, nemusí. U nás je to na štěstí genetický

95newmommy2020
2. lis 2022

Syn má to samy, a to mu budou brzo 3. Jakmile usne je mokrej polštář 😄

lucie_nj
5. lis 2022

Jj taky znám, doma jsem kvůli tomu bývalá relativně v klidu a venku mi hodně pomohly až čepičky z Little Angel z toho jejich materiálu Outlast.

vaseli16
5. lis 2022

Starší syn se od mimina do teď(3roky) dost potí,jakmile usne úplně propoti polštář... mladší se taky začíná více potit,ale ne tak jako starší.

okapia
5. lis 2022

U nás též podobně, dvě ze tři dětí tak do roka pořád při spaní mokré hlavičky, ale on tatínek to má dosud, dává si na polštář ručník (na mou žádost)😄