Propíchnutí uší. Jak probíhalo klasickou jehlou?
Holky, vy které jste nechaly propíchnout ouška klasicky jehlou, jak to probíhalo? Krvácí to hodně? Za jak dlouho se to zahojí? A pláče miminko dlouho? Já z toho mám nervy, ale malé je už 8 měsíců, a s manželem jsme usoudili, že pokud to nenecháme propíchnout teď, tak pak to bude akorát ještě horší...
@klokanka31 a já jsem zase pro pichnuti klasický jehlou. Nechávala jsem to oběma dcerkam a absolutně bez problémů. Bylo to rychle, ouška byly hned zahojene a jsem si jistá, že dírky jsou opravdu rovně. Já jsem si sama kdysi nechala u doktorky uši strelit, udělali mi to nakrivo, šíleně mě to bolelo a když jsem si pak měnila náušnice za jiné, ty nové už jsem tam nedostala, protože ty dírky byly právě nakrivo. Takže za mě klasika, na které se toho moc asi nezkazí, léta prověřený postup. ☺️
@kittystar Já z toho mám nervy, když někdy poslouchám jak to probíhá tak si to představuju jak u řezníka 😨 no jdeme nakonec na klasický propíchnutí jehlou, už za hodinu... Snad to malá zvládne co nejlíp.
@klokanka31 Počkej venku a nech jít s malou manžela. Uvidíš, že to zvládne dobře a bude rychle po pláči. Řekla bych, že maminky zvládají celkově všechny vyšetření a zákroky hůř než děti. Já čekám, že budu bulet za malou i u očkování.
Uši mi píchali v 7 letech, takže si to docela pamatuju a proto jsem volila nastřelení.
@michaela666 Jo to už je domluvený že půjde manžel, ale ten je z toho taky na prášky, možná víc jak já. My jsme dvojka... 😟
@klokanka31 Tak co jak jste to zvládli?
@michaela666 Nijak, doktor nás vyšplouchnul, šli jsme tam v 15 hodin (ordinační dobu měl do 16). No a akorát jsme ho potkali venku u auta, že musí někam pryč, ať se stavíme jindy 😒
@klokanka31 Ved tak jej dáš náušnice ked sama bude chcieť a hotovo. Ako mi dcere.
@jakreb My jsme se nakonec s manželem dohodli že počkáme. Kdyžtak jí pak časem dáme náušnice nastřelit...
@klokanka31 Aspoň jste měli čas to nechat uležet. 😉
@michaela666 V lalůčku ale není chrupavka. Naše Dr. mi ty náušnice ukázala, když jsem se jí po přečtení článku studia Hell ptala, jak to je s těmi kónickými špičkami a potrháním - a ty její bioplastové náušničky mají ty konce zkosené a vypadají úplně jako lékařská jehla. Takže k žádnému potrhání tkáně nedojde, je to čistý vpich.

@klokanka31 krvácelo to fakt minimálně, nebrečely skoro vůbec, než vpich jim vadilo to, že je někdo drží (stejně jako u nastřelení). Zahojilo se to hned, žádný problém. Vím, že se na toto názory různí, ale já bych nastřelit nenechala, píchání je za mne lepší....