icon

Pusinkování malých miminek. Souhlasíte s tím nebo ne?

makky225
28. črc 2022

Ahoj holky prosím o vaše názory - necháváte malé miminko pusinkovat návštěvou (kontrétně tchyně s tchánem takže babička/děda)? Nemůžu si pomoct ale je mi to proti srsti ikdyž je mám ráda. Brala bych to u dítěte 9 měsíců a víc - když bude od nich chtít pusu bude držet, když ne tak se otočí nebo zapláče. Ale není mi to příjemné u miminka teď konkrétně necelé 3 měsíce. Prostě nevidím důvod, proč by měl takhle malé miminko oslintavat nějakýma pusinkama někdo jiný kromě maminky a tatínka. S manželem se na tom neshodnen, mu to přijde normální. Moji rodiče ikdyž malou zbožňují nade vše tak ji taky neoslintávají a sami od sebe čekají až bude větší a já s tím souhlasím a souzním - na 100%.jak je to u vás?

Strana
z3
ilonne
31. črc 2022

@berushe14 téměř tříměsíční miminko už není miminko sotva dovezené z porodnice 😉. Máme tři děti. Jsem si naprosto jistá, že už v porodnici dostaly pusinku na čelo od babičky. V šestinedělí to nikdo neprehanel, také si u nás návštěvy nepodávaly dveře, ale jinak nevidím důvod, proc by vnoucata (i miminka) nemohla dostat pusinku od babiček/dědečku. Pokud se tedy nejedná o nemocné osoby nebo kuřáky. Doufám, že budu mít normální snachy a zetě 🙈.

berushe14
31. črc 2022

@ilonne tak doufejte…víc vám stejně nezbyde. Pochybuju, ze by vám dovolily vaše decka hledat jim partnery

kristyn86
31. črc 2022

@bigbig Ja nechapu,kde se v nekom bere takova zahorklost nebo jak to napsat. Vzdy,kdyz ctu neco podobneho,tak je mi prave z toho smutno...A doufam,ze takovou snachu mit nebudu. U nas obe babicky maji sva vnoucatka rady a nikdy jsem zadne v nicem nebranila...Naopak me hreje u srdce,kdyz vidim tu vzajemnou lasku 😀.

kristyn86
31. črc 2022

@ninive211 Ja mam taky syna a dceru a doufam,ze s vnoucatkama se budu moct tulit,chovat je,hrat si s nimi,hlidat je,vozit v kocarku atd...At uz budou od syna nebo od dcery. A ne,ze pro jejich maminku budu jedovata snad.

berushe14
31. črc 2022

zas plantate pate přes devate…pisatelku chápu. 3.mesicni mimino se proste neolizije, nazdar. Moje decko je u babičky a dedy kdykoli chce, můžou si ho pusinkovat jak chtějí, stejně se nenechá…proste na všechno je čas…ne, ze člověk ho vyprdne a všichni to decko olizuji. Zkuste si najít nějaké studie a ne tu remcat. A navíc je to každého věc. A jestli mate decka do 10ti let, tak nevím co řešíte vnoučata bože, dyt se jich ani nemusíte dožít🙈🙈 to je zase diskuze

ilonne
31. črc 2022

@berushe14 vskutku inteligentní příspěvek 🙈🤷 a ten slovní projev - bez komentáře....

verunkanatalka
31. črc 2022

@berushe14 tak jsem ráda že můžu podle tebe “plantat”. Mám dospělou dceru a asi se fakt dožiju bejt babička!!! Nevidím důvod, proč by babička mých dětí nemohla dát miminku normální pusu na pusinku…jedna z nich porodila a vychovala mě a ta druhá porodila a vychovala mého muže a otce dítěte… A tečka!!!😂

kikca88
Autor odpověď smazal
Strana
z3