icon

Spaní tříletého dítěte s miminkem v jednom pokoji

natysnovec
4. čer 2018

Ahoj mam prozbu.Maminky ktere mate doma 3 letaka+novorozene .Jak to mate se spani v jedne mistnosti?Jestli male kdyz place budi too vetsi apod....
Miminko zatim nemam sem ve 23tt ale resim to uz ted aby se popripade vymyslelo neco jineho.Mame rod.barak ktery je na misrnosti blbe reseny.Dekuji za pripadne odpovedi budu moc rada.

asongforfay
4. čer 2018

Ahoj, tak já to mám zrovna zčerstva, žádný problém, spíme v jedné posteli, starší spí celou noc (výjimečně se vzbudí na záchod či napít a hned zase usne), malá není uplakané miminko a v noci ho nevzbudí, ale myslím, že se to nedá moc zobecnit, že to tak je všude.

natysnovec
autor
4. čer 2018

@asongforfay ano potrebovala bych i maminku s uplakankem....jako byla moje prvni dcerka....😀😀😁😁

asongforfay
4. čer 2018

@natysnovec tomu rozumím, ale pokud vám starší spí dobře/tvrdě, neměl by jí vzbudit ani uplakánek, ale to se stejně zjistí až za běhu, no přeji hodně štěstí, ať je to v pohodě 🙂

natysnovec
autor
4. čer 2018

Snad jo...nekdy ano a nekdy kdyz jdu do loznice tak ji sice nevzbudim ale vrti se.

lenkajan
4. čer 2018

Já mám dvouletou holčičku a tříměsíční mimčo. Musíme spát odděleně, protože obě děti mají hodně lehký spánek a vše je vzbudí. Já spím s mimčem a manžel s malou.

vevero13
4. čer 2018

nam spalo miminko celou noc a ten starsi se budil a budi obcas dodnes. takze mimi je jeste u nas a syn sam. takze i opacny problem muze nastat. ale kdyz uz jsou v jedne mistnosti, tak se vzajemne neprobudi.

lucie_j
4. čer 2018

Dcera se nám narodila, když bylo synovi 2,5. A museli jsme je rozdělit. Není to sice úplně uplakané miminko, ale dost často se vrtela, hekala, mlaskala nebo škytala a syn pak plakal, protože nemohl znovu usnout, tak spí s tatínkem.

natysnovec
autor
4. čer 2018

Aha..pekny...ja si myslim,ze dcerka je docela spava...takze snad to bude v klidu....

zdenkaklok
6. čer 2018

@natysnovec Holky jsou od sebe sice cca dva roky, ale bylo to v pohodě. Starší spala vedle v místnosti, ale měli jsme otevřené dveře a viděla na mě, protože k nám se postel nevlezla a mladší jsem měla v postýlce kousek od sebe a tak jsme spaly dohromady a i když malá byla dost uplakaná, tak starší to nevzbudilo a když občas ano, tak si šla lehnout k nám 🙂.

natysnovec
autor
7. čer 2018

Aha my prave vsichno budem spat v loznici.Tak ja nevim.Mam s toho strach.

evaaskalova
7. čer 2018

My spime v loznici taky ctyri. Holky 1,5r a 2m a spinkaji obe krasne. Neni problem si v loznici i rozsvitit tlumene svetlo a mimco v noci nakojit. Obe jsou supr spaci a malicka se na kojeni budi od narozeni jen 2x za noc. Drzim palce at mate take klidne noci jako my 🙂

natysnovec
autor
7. čer 2018

@evaaskalova dekuju za informace.