icon

Vigantol. Dáváte miminkům?

i_vet2
19. kvě 2021

Ahoj všem, dáváte holky vigantol miminkum? davala jsem vigantol, pak terezii chvili, přemýšlím jestli vrátit ten vigantol, ted jsem chvíli nedávala vůbec nic 🙈 chci se zeptat dáváte všechny pravidelně denně?? a vigantol nebo jiný preparát? dnes jsem si přinesla baby D z dr. Maxe 🙂

Strana
z2
dancaherman
21. kvě 2021

@i_vet2 dávám rok Terezii, schváleno i pediatrem

fire85
21. kvě 2021

@leniczka23 prosím tě a co dá Vigantol? honě dětí po něm břicho prostě bojí a nesnesou ho...jiné alternativy jsou schválené a zcela v pořádku

netopejr
21. kvě 2021

Ne a.je nas hodne. Nedavame nic, pestrý jidlo sobe/detem, hlavně chodit ven i v zime.
Krivici ani růstové bolesti nikdo nemel.

jjasmina
21. kvě 2021

@zrzinda přesně tak a léčit nejlepší na vlastní náklady

blondynka400
21. kvě 2021

@zrzinda jojo, moje děti vypadají jako hlavní adepti na křivici 😀 Ještě si k tomu vezmu křišťálovou kouli a živou vodu 😉

blondynka400
21. kvě 2021

@jjasmina léčit na vlastní náklady bych nechala zejména ty, které děti nabalují jak na severní pól, stravují jak, že vypadají jako špekáček a pohyb jim je cizí.

elesse
21. kvě 2021

Diskuze me zatim dost pobavila. Davala jsem terezii, ted davam jamieson, nemuzu rict, ze bych si vzpomnela denne. Spis jo, ale nekdy taky ne... a fakt by me zajimaloc kdy se nekdo v ceskych podminkach setkal s krivici

Strana
z2