Vigantol. Dáváte miminkům?
Ahoj všem, dáváte holky vigantol miminkum? davala jsem vigantol, pak terezii chvili, přemýšlím jestli vrátit ten vigantol, ted jsem chvíli nedávala vůbec nic 🙈 chci se zeptat dáváte všechny pravidelně denně?? a vigantol nebo jiný preparát? dnes jsem si přinesla baby D z dr. Maxe 🙂
@leniczka23 prosím tě a co dá Vigantol? honě dětí po něm břicho prostě bojí a nesnesou ho...jiné alternativy jsou schválené a zcela v pořádku
Ne a.je nas hodne. Nedavame nic, pestrý jidlo sobe/detem, hlavně chodit ven i v zime.
Krivici ani růstové bolesti nikdo nemel.
@zrzinda jojo, moje děti vypadají jako hlavní adepti na křivici 😀 Ještě si k tomu vezmu křišťálovou kouli a živou vodu 😉
@jjasmina léčit na vlastní náklady bych nechala zejména ty, které děti nabalují jak na severní pól, stravují jak, že vypadají jako špekáček a pohyb jim je cizí.
Diskuze me zatim dost pobavila. Davala jsem terezii, ted davam jamieson, nemuzu rict, ze bych si vzpomnela denne. Spis jo, ale nekdy taky ne... a fakt by me zajimaloc kdy se nekdo v ceskych podminkach setkal s krivici

@i_vet2 dávám rok Terezii, schváleno i pediatrem